Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:13 Ο Iliaso έγραψε: #961 29-03-09 22:13 άμα σου αρέσει κάτι και ασχολείσαι(καλή ώρα ο τζιμάκος) γιατί όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Ο Shadowfax: #962 29-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Aν τότε αν είναι αυτό που ζητάς Click για ανάπτυξη... Και από μένα μπράβο στα παιδιά (Djimmakos, Chris). Μου αρέσει πραγματικά να βλέπω ανθρώπους που ασχολούνται σοβαρά με αυτό που τους αρέσει. Μία απορία τώρα καθαρά εγκυκλοπαιδική: Το παραπάνω το χρησιμοποιούμε αυτούσιο; Δηλαδή μπορώ π.χ να πω σε μία άσκηση ''Από Euler έχουμε...'' και να συνεχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Ο Iliaso έγραψε: #963 29-03-09 22:20 ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:21 Ο Shadowfax: #964 29-03-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:35 Ο djimmakos: #965 29-03-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Click για ανάπτυξη... Nαι, είναι Πάντως Shadowfax μπορείς να χρησιμοποιείς αυτές τις σχέσεις αυτούσιες. Έτσι γίνεται και με διάφορες ανισότητες, τις οποίες δυστυχώς δεν κάνουμε στο λύκειο..Και υπάρχουν πολύ ωραίες ασκήσεις που βασίζονται σε τέτοιες σχέσεις.. Btw, Ηλία, δε νομίζω ότι έχουμε κάποια σχέση του Cauchy στην Α' λυκείου.. Βασικά έχουμε μια ανισότητα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει σαν άσκηση για απόδειξη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:08 Ο rolingstones: #966 29-03-09 23:08 για πειτε μια ανισοτητα του caushy να μαθει και ο γερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:21 Ο djimmakos: #967 29-03-09 23:21 Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Ο Iliaso έγραψε: #968 29-03-09 23:25 λέγοντας cauchy εννοώ αυτές:a^2+b^2=(a+b)^2-2ab δεν ξέρω δυστυχώς λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο βιλλαρασ έγραψε: #969 30-03-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... ο euler χρησιμοποιειται και εχει και αποδειξη στο βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:33 Ο ξαροπ έγραψε: #970 30-03-09 18:33 Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άμα σου αρέσει κάτι και ασχολείσαι(καλή ώρα ο τζιμάκος) γιατί όχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:18 Ο Shadowfax: #962 29-03-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Aν τότε αν είναι αυτό που ζητάς Click για ανάπτυξη... Και από μένα μπράβο στα παιδιά (Djimmakos, Chris). Μου αρέσει πραγματικά να βλέπω ανθρώπους που ασχολούνται σοβαρά με αυτό που τους αρέσει. Μία απορία τώρα καθαρά εγκυκλοπαιδική: Το παραπάνω το χρησιμοποιούμε αυτούσιο; Δηλαδή μπορώ π.χ να πω σε μία άσκηση ''Από Euler έχουμε...'' και να συνεχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Ο Iliaso έγραψε: #963 29-03-09 22:20 ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:21 Ο Shadowfax: #964 29-03-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:35 Ο djimmakos: #965 29-03-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Click για ανάπτυξη... Nαι, είναι Πάντως Shadowfax μπορείς να χρησιμοποιείς αυτές τις σχέσεις αυτούσιες. Έτσι γίνεται και με διάφορες ανισότητες, τις οποίες δυστυχώς δεν κάνουμε στο λύκειο..Και υπάρχουν πολύ ωραίες ασκήσεις που βασίζονται σε τέτοιες σχέσεις.. Btw, Ηλία, δε νομίζω ότι έχουμε κάποια σχέση του Cauchy στην Α' λυκείου.. Βασικά έχουμε μια ανισότητα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει σαν άσκηση για απόδειξη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:08 Ο rolingstones: #966 29-03-09 23:08 για πειτε μια ανισοτητα του caushy να μαθει και ο γερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:21 Ο djimmakos: #967 29-03-09 23:21 Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Ο Iliaso έγραψε: #968 29-03-09 23:25 λέγοντας cauchy εννοώ αυτές:a^2+b^2=(a+b)^2-2ab δεν ξέρω δυστυχώς λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο βιλλαρασ έγραψε: #969 30-03-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... ο euler χρησιμοποιειται και εχει και αποδειξη στο βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:33 Ο ξαροπ έγραψε: #970 30-03-09 18:33 Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Aν τότε αν είναι αυτό που ζητάς Click για ανάπτυξη... Και από μένα μπράβο στα παιδιά (Djimmakos, Chris). Μου αρέσει πραγματικά να βλέπω ανθρώπους που ασχολούνται σοβαρά με αυτό που τους αρέσει. Μία απορία τώρα καθαρά εγκυκλοπαιδική: Το παραπάνω το χρησιμοποιούμε αυτούσιο; Δηλαδή μπορώ π.χ να πω σε μία άσκηση ''Από Euler έχουμε...'' και να συνεχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:20 Ο Iliaso έγραψε: #963 29-03-09 22:20 ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:21 Ο Shadowfax: #964 29-03-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:35 Ο djimmakos: #965 29-03-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Click για ανάπτυξη... Nαι, είναι Πάντως Shadowfax μπορείς να χρησιμοποιείς αυτές τις σχέσεις αυτούσιες. Έτσι γίνεται και με διάφορες ανισότητες, τις οποίες δυστυχώς δεν κάνουμε στο λύκειο..Και υπάρχουν πολύ ωραίες ασκήσεις που βασίζονται σε τέτοιες σχέσεις.. Btw, Ηλία, δε νομίζω ότι έχουμε κάποια σχέση του Cauchy στην Α' λυκείου.. Βασικά έχουμε μια ανισότητα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει σαν άσκηση για απόδειξη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:08 Ο rolingstones: #966 29-03-09 23:08 για πειτε μια ανισοτητα του caushy να μαθει και ο γερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:21 Ο djimmakos: #967 29-03-09 23:21 Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Ο Iliaso έγραψε: #968 29-03-09 23:25 λέγοντας cauchy εννοώ αυτές:a^2+b^2=(a+b)^2-2ab δεν ξέρω δυστυχώς λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο βιλλαρασ έγραψε: #969 30-03-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... ο euler χρησιμοποιειται και εχει και αποδειξη στο βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:33 Ο ξαροπ έγραψε: #970 30-03-09 18:33 Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:21 Ο Shadowfax: #964 29-03-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:35 Ο djimmakos: #965 29-03-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Click για ανάπτυξη... Nαι, είναι Πάντως Shadowfax μπορείς να χρησιμοποιείς αυτές τις σχέσεις αυτούσιες. Έτσι γίνεται και με διάφορες ανισότητες, τις οποίες δυστυχώς δεν κάνουμε στο λύκειο..Και υπάρχουν πολύ ωραίες ασκήσεις που βασίζονται σε τέτοιες σχέσεις.. Btw, Ηλία, δε νομίζω ότι έχουμε κάποια σχέση του Cauchy στην Α' λυκείου.. Βασικά έχουμε μια ανισότητα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει σαν άσκηση για απόδειξη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:08 Ο rolingstones: #966 29-03-09 23:08 για πειτε μια ανισοτητα του caushy να μαθει και ο γερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:21 Ο djimmakos: #967 29-03-09 23:21 Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Ο Iliaso έγραψε: #968 29-03-09 23:25 λέγοντας cauchy εννοώ αυτές:a^2+b^2=(a+b)^2-2ab δεν ξέρω δυστυχώς λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο βιλλαρασ έγραψε: #969 30-03-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... ο euler χρησιμοποιειται και εχει και αποδειξη στο βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:33 Ο ξαροπ έγραψε: #970 30-03-09 18:33 Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 22:35 Ο djimmakos: #965 29-03-09 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Click για ανάπτυξη... Nαι, είναι Πάντως Shadowfax μπορείς να χρησιμοποιείς αυτές τις σχέσεις αυτούσιες. Έτσι γίνεται και με διάφορες ανισότητες, τις οποίες δυστυχώς δεν κάνουμε στο λύκειο..Και υπάρχουν πολύ ωραίες ασκήσεις που βασίζονται σε τέτοιες σχέσεις.. Btw, Ηλία, δε νομίζω ότι έχουμε κάποια σχέση του Cauchy στην Α' λυκείου.. Βασικά έχουμε μια ανισότητα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει σαν άσκηση για απόδειξη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:08 Ο rolingstones: #966 29-03-09 23:08 για πειτε μια ανισοτητα του caushy να μαθει και ο γερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:21 Ο djimmakos: #967 29-03-09 23:21 Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Ο Iliaso έγραψε: #968 29-03-09 23:25 λέγοντας cauchy εννοώ αυτές:a^2+b^2=(a+b)^2-2ab δεν ξέρω δυστυχώς λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο βιλλαρασ έγραψε: #969 30-03-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... ο euler χρησιμοποιειται και εχει και αποδειξη στο βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:33 Ο ξαροπ έγραψε: #970 30-03-09 18:33 Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Μάλιστα. Ευχαριστώ. Πάντως είναι πολύ εύχρηστο ε; Click για ανάπτυξη... Nαι, είναι Πάντως Shadowfax μπορείς να χρησιμοποιείς αυτές τις σχέσεις αυτούσιες. Έτσι γίνεται και με διάφορες ανισότητες, τις οποίες δυστυχώς δεν κάνουμε στο λύκειο..Και υπάρχουν πολύ ωραίες ασκήσεις που βασίζονται σε τέτοιες σχέσεις.. Btw, Ηλία, δε νομίζω ότι έχουμε κάποια σχέση του Cauchy στην Α' λυκείου.. Βασικά έχουμε μια ανισότητα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει σαν άσκηση για απόδειξη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:08 Ο rolingstones: #966 29-03-09 23:08 για πειτε μια ανισοτητα του caushy να μαθει και ο γερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:21 Ο djimmakos: #967 29-03-09 23:21 Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Ο Iliaso έγραψε: #968 29-03-09 23:25 λέγοντας cauchy εννοώ αυτές:a^2+b^2=(a+b)^2-2ab δεν ξέρω δυστυχώς λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο βιλλαρασ έγραψε: #969 30-03-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... ο euler χρησιμοποιειται και εχει και αποδειξη στο βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:33 Ο ξαροπ έγραψε: #970 30-03-09 18:33 Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για πειτε μια ανισοτητα του caushy να μαθει και ο γερος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:21 Ο djimmakos: #967 29-03-09 23:21 Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Ο Iliaso έγραψε: #968 29-03-09 23:25 λέγοντας cauchy εννοώ αυτές:a^2+b^2=(a+b)^2-2ab δεν ξέρω δυστυχώς λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο βιλλαρασ έγραψε: #969 30-03-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... ο euler χρησιμοποιειται και εχει και αποδειξη στο βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:33 Ο ξαροπ έγραψε: #970 30-03-09 18:33 Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2009 στις 23:25 Ο Iliaso έγραψε: #968 29-03-09 23:25 λέγοντας cauchy εννοώ αυτές:a^2+b^2=(a+b)^2-2ab δεν ξέρω δυστυχώς λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο βιλλαρασ έγραψε: #969 30-03-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... ο euler χρησιμοποιειται και εχει και αποδειξη στο βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:33 Ο ξαροπ έγραψε: #970 30-03-09 18:33 Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λέγοντας cauchy εννοώ αυτές:a^2+b^2=(a+b)^2-2ab δεν ξέρω δυστυχώς λάτεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:06 Ο βιλλαρασ έγραψε: #969 30-03-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... ο euler χρησιμοποιειται και εχει και αποδειξη στο βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:33 Ο ξαροπ έγραψε: #970 30-03-09 18:33 Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: ναι αν και νομίζω ότι ούτε αυτός ούτε ο cauchy Αναφέρονται.. Click για ανάπτυξη... ο euler χρησιμοποιειται και εχει και αποδειξη στο βιβλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 18:33 Ο ξαροπ έγραψε: #970 30-03-09 18:33 Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανισότητα Cauchy - Schwarz: Την βλέπω πολύ συχνά στις λύσεις θεμάτων Βαλκανικών ολυμπιάδων και μη, ενώ πολλοί από τους "μεγάλους" λύτες τη θεωρούν βασική στην επίλυση...παρ' όλα αυτά εγώ δε βλέπω ακόμα τη σημαντικότητά της. Και το άλλο που ξέρω είναι μια ανισότητα του Αρχιμήδη, λιγότερο γνωστή: Όποιος μεγάλος θέλει, ας τις χρησιμοποιήσει...για μένα είναι πολύ πολύπλοκες για να τις καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
p@g Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 20:24 Ο p@g έγραψε: #971 30-03-09 20:24 νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω πως η πρωτη ανισοτητα που γραφεις δεν ειναι Cauchy-Schwartz αλλα η μεση ανισοτητα.το πρωτο μελος ειναι ο μεσος αριθμητικος το δευτερο ο μεσος γεωμετρικος και το τριτο ο μεσος αρμονικος.βεβαια πριν απο τον αριθμητικο προηγειται ο μεσος δευτεροβαθμιος(δεν ξερω αν το μεταφραζω σωστα) ο οποιος ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thewatcher Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thewatcher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2009 στις 23:32 Ο thewatcher: #972 30-03-09 23:32 Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Cauchy Schwarz είναι αυτή: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:14 Ο nfk έγραψε: #973 31-03-09 00:14 Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχουν πολλά λιωμένα τελικά... ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 00:16 Ο djimmakos: #974 31-03-09 00:16 Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτή που έγραψε ο thewatcher, δλδ (Ελπίζω να καταλάβατε τι σημαίνει το Σ) είναι γνωστή ως B-C-S (Buniakovski-Cauchy-Schwarz). Η ισότητα ισχύει όταν -Djimmakos (ναι θα το βάζω και εγώ αυτό στο τέλος, μου αρέσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 04:34 Ο mostel έγραψε: #975 31-03-09 04:34 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Έτσι πρέπει να λέγεται, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αν και τότε Αλήθεια, γιατί τα i=1, n δε βγαίνουν κάτω και πάνω από το Σ αλλά δίπλα; :what: Click για ανάπτυξη... Γιατί δε βάζεις \displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Ο vimaproto: #976 31-03-09 11:33 Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 17:47 Ο djimmakos: #977 31-03-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mostel: Γιατί δε βάζεις displaystyle, γι' αυτό. Αυτό που γράφεις δεν είναι η Cauchy, αλλά προκύπτει από Cauchy (πώς; ) - Στέλιος Click για ανάπτυξη... Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς. Η ανισότητα αυτή προκύπτει με εφαρμογή της B-C-S για τις ν-άδες , Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:22 Ο mostel έγραψε: #978 31-03-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spinalgr1990 Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vimaproto: Μιά και ασχολείστε με ταυτότητες κλπ, πριν από νι χρόνια έβαλαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρίας το εξής: Να δειχτεί ότι το γινόμενο τεσσάρων διαδοχικών αριθμών αυξημένο κατά μονάδα, είναι τέλειο τετράγωνο. Click για ανάπτυξη... Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Για κοίτα καλύτερα των κώδικα Click για ανάπτυξη... No, you didn't. Testing... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 18:44 Ο djimmakos: #979 31-03-09 18:44 Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Α κατάλαβα. Εγώ έβαζα το /displaystlyle στην αρχή.. Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vimaproto Πολύ δραστήριο μέλος Ο vimaproto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 889 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2009 στις 19:31 Ο vimaproto: #980 31-03-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012
Αρχική Δημοσίευση από mostel: Spoiler Έστω: Παρατηρώ ότι: Θέτω: Άρα - Στέλιος ----------------------------------------- No, you didn't. Testing... Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η πρόταση σου Στέλιο, αλλά νομίζω πως είναι για εξαιρετικά μυαλά. Πόσα παιδιά θα παρατηρήσουν αυτό που παρατήρησες εσύ; Πάντως σε συγχαίρω. Θα περιμένω και άλλες προτάσεις πριν καταθέσω τη δική μου πρόταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.