djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 18:28 Ο djimmakos: #421 26-10-08 18:28 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: θα σκισουμε στη μαθηματικη Click για ανάπτυξη... Και τι μ' αυτό; Θα μας πάρουν το κεφάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 18:29 Ο Iliaso έγραψε: #422 26-10-08 18:29 οχι ρε αλλα με τετοιες ασκησεις που βλεπω σιγα να μν μπορεσω να περασω πολυτεχνειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 18:31 Ο djimmakos: #423 26-10-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: οχι ρε αλλα με τετοιες ασκησεις που βλεπω σιγα να μν μπορεσω να περασω πολυτεχνειο... Click για ανάπτυξη... Mostel εξήγησέ του την κατάσταση..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Ο Hurr έγραψε: #424 26-10-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Θέμα προετοιμασίας για όσους δώσουν μαθηματική εταιρία... Άσκηση by me: Αν και ισχύει: , Να δειχθεί ότι: Click για ανάπτυξη... Μια ωραια λυση για την ασκηση.. Φυσικα δεν ειναι δικη μου η βασικη ιδεα αλλα προερχεται απο ενα μεγαλο μαθηματικο Την παραθετω διοτι ειναι πολυ ωραια και με απλα μεσα εστω η f ειναι παντα μεγαλυτερη η ιση του 0 διοτι ειναι αθροισμα τετραγωνων Αν κανουμε τις ταυτοτητες η f γραφεται : και επειδη a+b+c= 3 Γνωριζουμε οτι η f ειναι παντα μεγαλυτερη η ιση του 0 αρα η διακρινουσα ειναι αρνητικη η μηδεν Συνεπως και τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:03 Ο djimmakos: #425 26-10-08 19:03 Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:19 Ο kvgreco έγραψε: #426 26-10-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Click για ανάπτυξη... Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο djimmakos: #427 26-10-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... :bravo: :bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Ναυσικά έγραψε: #428 27-10-08 11:41 ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Ο djimmakos: #429 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η Ναυσικά έγραψε: #430 27-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: θα σκισουμε στη μαθηματικη Click για ανάπτυξη... Και τι μ' αυτό; Θα μας πάρουν το κεφάλι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 18:29 Ο Iliaso έγραψε: #422 26-10-08 18:29 οχι ρε αλλα με τετοιες ασκησεις που βλεπω σιγα να μν μπορεσω να περασω πολυτεχνειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 18:31 Ο djimmakos: #423 26-10-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: οχι ρε αλλα με τετοιες ασκησεις που βλεπω σιγα να μν μπορεσω να περασω πολυτεχνειο... Click για ανάπτυξη... Mostel εξήγησέ του την κατάσταση..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Ο Hurr έγραψε: #424 26-10-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Θέμα προετοιμασίας για όσους δώσουν μαθηματική εταιρία... Άσκηση by me: Αν και ισχύει: , Να δειχθεί ότι: Click για ανάπτυξη... Μια ωραια λυση για την ασκηση.. Φυσικα δεν ειναι δικη μου η βασικη ιδεα αλλα προερχεται απο ενα μεγαλο μαθηματικο Την παραθετω διοτι ειναι πολυ ωραια και με απλα μεσα εστω η f ειναι παντα μεγαλυτερη η ιση του 0 διοτι ειναι αθροισμα τετραγωνων Αν κανουμε τις ταυτοτητες η f γραφεται : και επειδη a+b+c= 3 Γνωριζουμε οτι η f ειναι παντα μεγαλυτερη η ιση του 0 αρα η διακρινουσα ειναι αρνητικη η μηδεν Συνεπως και τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:03 Ο djimmakos: #425 26-10-08 19:03 Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:19 Ο kvgreco έγραψε: #426 26-10-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Click για ανάπτυξη... Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο djimmakos: #427 26-10-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... :bravo: :bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Ναυσικά έγραψε: #428 27-10-08 11:41 ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Ο djimmakos: #429 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η Ναυσικά έγραψε: #430 27-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι ρε αλλα με τετοιες ασκησεις που βλεπω σιγα να μν μπορεσω να περασω πολυτεχνειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 18:31 Ο djimmakos: #423 26-10-08 18:31 Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: οχι ρε αλλα με τετοιες ασκησεις που βλεπω σιγα να μν μπορεσω να περασω πολυτεχνειο... Click για ανάπτυξη... Mostel εξήγησέ του την κατάσταση..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Ο Hurr έγραψε: #424 26-10-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Θέμα προετοιμασίας για όσους δώσουν μαθηματική εταιρία... Άσκηση by me: Αν και ισχύει: , Να δειχθεί ότι: Click για ανάπτυξη... Μια ωραια λυση για την ασκηση.. Φυσικα δεν ειναι δικη μου η βασικη ιδεα αλλα προερχεται απο ενα μεγαλο μαθηματικο Την παραθετω διοτι ειναι πολυ ωραια και με απλα μεσα εστω η f ειναι παντα μεγαλυτερη η ιση του 0 διοτι ειναι αθροισμα τετραγωνων Αν κανουμε τις ταυτοτητες η f γραφεται : και επειδη a+b+c= 3 Γνωριζουμε οτι η f ειναι παντα μεγαλυτερη η ιση του 0 αρα η διακρινουσα ειναι αρνητικη η μηδεν Συνεπως και τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:03 Ο djimmakos: #425 26-10-08 19:03 Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:19 Ο kvgreco έγραψε: #426 26-10-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Click για ανάπτυξη... Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο djimmakos: #427 26-10-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... :bravo: :bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Ναυσικά έγραψε: #428 27-10-08 11:41 ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Ο djimmakos: #429 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η Ναυσικά έγραψε: #430 27-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias_o_: οχι ρε αλλα με τετοιες ασκησεις που βλεπω σιγα να μν μπορεσω να περασω πολυτεχνειο... Click για ανάπτυξη... Mostel εξήγησέ του την κατάσταση..:p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 18:33 Ο Hurr έγραψε: #424 26-10-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Θέμα προετοιμασίας για όσους δώσουν μαθηματική εταιρία... Άσκηση by me: Αν και ισχύει: , Να δειχθεί ότι: Click για ανάπτυξη... Μια ωραια λυση για την ασκηση.. Φυσικα δεν ειναι δικη μου η βασικη ιδεα αλλα προερχεται απο ενα μεγαλο μαθηματικο Την παραθετω διοτι ειναι πολυ ωραια και με απλα μεσα εστω η f ειναι παντα μεγαλυτερη η ιση του 0 διοτι ειναι αθροισμα τετραγωνων Αν κανουμε τις ταυτοτητες η f γραφεται : και επειδη a+b+c= 3 Γνωριζουμε οτι η f ειναι παντα μεγαλυτερη η ιση του 0 αρα η διακρινουσα ειναι αρνητικη η μηδεν Συνεπως και τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:03 Ο djimmakos: #425 26-10-08 19:03 Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:19 Ο kvgreco έγραψε: #426 26-10-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Click για ανάπτυξη... Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο djimmakos: #427 26-10-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... :bravo: :bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Ναυσικά έγραψε: #428 27-10-08 11:41 ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Ο djimmakos: #429 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η Ναυσικά έγραψε: #430 27-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mostel: Θέμα προετοιμασίας για όσους δώσουν μαθηματική εταιρία... Άσκηση by me: Αν και ισχύει: , Να δειχθεί ότι: Click για ανάπτυξη... Μια ωραια λυση για την ασκηση.. Φυσικα δεν ειναι δικη μου η βασικη ιδεα αλλα προερχεται απο ενα μεγαλο μαθηματικο Την παραθετω διοτι ειναι πολυ ωραια και με απλα μεσα εστω η f ειναι παντα μεγαλυτερη η ιση του 0 διοτι ειναι αθροισμα τετραγωνων Αν κανουμε τις ταυτοτητες η f γραφεται : και επειδη a+b+c= 3 Γνωριζουμε οτι η f ειναι παντα μεγαλυτερη η ιση του 0 αρα η διακρινουσα ειναι αρνητικη η μηδεν Συνεπως και τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 19:03 Ο djimmakos: #425 26-10-08 19:03 Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:19 Ο kvgreco έγραψε: #426 26-10-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Click για ανάπτυξη... Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο djimmakos: #427 26-10-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... :bravo: :bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Ναυσικά έγραψε: #428 27-10-08 11:41 ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Ο djimmakos: #429 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η Ναυσικά έγραψε: #430 27-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:19 Ο kvgreco έγραψε: #426 26-10-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Click για ανάπτυξη... Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο djimmakos: #427 26-10-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... :bravo: :bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Ναυσικά έγραψε: #428 27-10-08 11:41 ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Ο djimmakos: #429 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η Ναυσικά έγραψε: #430 27-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Ορίστε και μια by me: Να λυθεί η εξίσωση: όπου r η ακέραια και θετική ρίζα της εξίσωσης Σημείωση : Το l είναι παράμετρος και το x άγνωστος Όποιος θέλει υπόδειξη, ας μου στείλει pm Click για ανάπτυξη... Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Ο djimmakos: #427 26-10-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... :bravo: :bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Ναυσικά έγραψε: #428 27-10-08 11:41 ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Ο djimmakos: #429 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η Ναυσικά έγραψε: #430 27-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Το άθροισμα των παρενθέσεων της δεύτερης εξίσωσης είναι ίσο με 0 άρα με βάση τη σχέση πού ισχύει τότε α^3+β^3+γ^3=3αβγ προκύπτει ότι r=5.Θέτοντας αυτή τη τιμή στην εξίσωση πού θέλουμε να λύσουμε, έπεiτα από πράξεις προκύπτει μιά πρωτοβάθμια εξίσωση πού λύνεται απλά αρκεί to l να είναι διαφορετικό τού μηδενός.Είναι πολλά γιά να τα γράψω αναλυτικά. Click για ανάπτυξη... :bravo: :bravo: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Ναυσικά έγραψε: #428 27-10-08 11:41 ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Ο djimmakos: #429 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η Ναυσικά έγραψε: #430 27-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Ο djimmakos: #429 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η Ναυσικά έγραψε: #430 27-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ας βάλω κι εγω μια.... οι θετικοί ακέραιοι α,β με α>β είναι τέτοιοι ώστε Να προσδιορίσετε τους αριθμούς α και β.... γιατί ποτέ δεν μου βγαίνει η σύνταξη latex????που να την πάρει και να την latexarei!!!!! ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!επιτέλους!!!!!! Click για ανάπτυξη... Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:31 Η Ναυσικά έγραψε: #430 27-10-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 11 Ιουλίου 2012 djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Spoiler Aφού α>β, η διαφορα (α-β) θα είναι θετική, οπότε μπορούμε να διαιρέσουμε και τα 2 μέλη με αυτή. Έτσι μετά τη διαίρεση θα έχουμε: (Αφού τα τετράγωνά τους θα είναι ίσα, θα είναι και τα μη τετράγωνα (:p)τους ίσα Άρα θα είναι (a,b)=(6,1) ή (a,b)=(5,2) ή (a,b)=(4,3) Αν σαν γνωστός παπάρας δεν έχω κάνει λάθος στην παραγοντοποίηση, ελπίζω να είναι σωστή Click για ανάπτυξη... εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Ο djimmakos: #431 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: εχει κι άλλο.......σου θυμίζω είναι τετράγωνο άρα μπορεί ναναι και αρνητικός!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αφού το α>β...το λέει και στην εκφώνηση :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Ναυσικά έγραψε: #432 27-10-08 14:08 ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αλλά πρέπει να τα βρεις για να τα απορρίψεις.....και εκτός αυτού σου χουν μείνει κι άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο djimmakos: #433 27-10-08 14:14 α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α ναι είναι και το 7,0... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:17 Η Ναυσικά έγραψε: #434 27-10-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: α ναι είναι και το 7,0... Click για ανάπτυξη... κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο djimmakos: #435 27-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: κι αλλα.................... βσκ τα υπολοιπα που σου μενουν απορριπτονται κι αυτα..... w00t w00t έφτασα τα 100 μηνύματα!!!!! Click για ανάπτυξη... Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:41 Η Ναυσικά έγραψε: #436 27-10-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από djimmakos: Tι πρέπει να κάτσω να βρω όλους τους συνδιασμούς που κάνουν 7 και να τους απορρίξω γιατί α,β = θετικοί. Δε σφάξανε :p Click για ανάπτυξη... οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:42 Ο djimmakos: #437 27-10-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: οχι ρε!!!!απλα οι συνδυασμοι πρέπει ναναι: 1,6 2,5 3,4 4,3 5,2 6,1 δεκτοί Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι μάγκας και έγραψα μόνο τους 3 σωστούς :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 15:04 Η Ναυσικά έγραψε: #438 27-10-08 15:04 ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 cment Fanimaid123 Satan Claus eva987 _Aggelos123 Cat lady Γιούρα spring day ggl tsiobieman Σωτηρία το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Georgekk SlimShady Scandal Lia 2006 Alexandros36k 69lover TonyMontanaEse Unboxholics Arvacon rafaela11 Hara_2 manos66 Ryuzaki Giii Lathy barkos ssalex anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:06 Ο djimmakos: #439 27-10-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 161 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SCULLY: νομιζω πως : a^2 + b^2 + 1 + 4 - 2a + 4b =a^2 - 2a + 1 + b^2 + 4b + 4=(a-1)^2 + (b+2)^2=0 <=> a-1=0 και b+2=0 <=> a=1 και b=-2. ξερω πολυ τσαπασουλικα τα εγραψα αλλα πιστεω βγαζετε οτι εγινε διασπαση του 5 σε 4 και 1 ,σχηματιστηκαν αναπτυγματα ταυτοτητων,μετα αθροισματα τετραγωνων κλπ.. πανελληνιες? Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν είχε πέσει αυτή η άσκηση ακριβώς αλλά να αποδειξετε ότι μια συνάρτηση είναι συνεχής στο R (ή κατι τέτοιο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 19:08 Ο mostel έγραψε: #440 27-10-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ναυσικά: ντάξει μάγκα....εχω κι άλλη μάγκικη άσκηση special for mages like you να γίνουν γινόμενα δυο παραγόντων οι παραστάσεις: α) β) Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά αυτά είναι θέματα της μαθηματικής εταιρίας, προηγούμενων ετών. Μπορείτε να μπείτε στο www.hms.gr και να τα δείτε αναλυτικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.