Γεια σας και απο μένα.. Λοιπόν εγώ είχα το απουσιολόγιο από το β' τρίμηνο της Α γυμνασίου μέχρι και φέτος.. Αν κρίνω από αυτά που έγραψα φέτος στις εξετάσεις προβλέπεται ν'αλλάξει χέρι αυτό το βιβλιαράκι

Και πραγματικα νιώθω ανακούφιση! Στο γυμνάσιο κόντεψα να φάω αποβολή επειδή κάτι παιδιά έριξαν καφέ πάνω στο βιβλίο ύλης..
Είχα ζητήσει αρκετές φορές να το δώσω στον επόμενο αλλά ο διευθυντής ήταν κατηγορηματικός.!
Εγώ πρέπει να μετράω κάθε ώρα όλα τα παιδιά, εγώ να ψάχνω να τους μαζεύω στις εκδρομές για να μην αφήσουμε κανέναν ξέμπαρκο πίσω, εγώ να ψάχνω όλο το σχολείο για να βρω τον γυμναστή προκειμένου να βάλει μια ρημάδα υπογραφή, εγώ να πω μάθημα όταν όλοι είναι αδιάβαστοι...!! ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ!! Μπούχτησα τόσα χρόνια πραγματικά.. Άσε την καζούρα που τρως από τους άλλους.. Εγώ δεν τους έδινα σημασία αλλά οκ.. ήταν κάπως ενοχλητικό να σου τη λένε που έγραψες 20 ενώ η υπόλοιπη τάξη πάτωσε..
Και είναι και το άλλο.. "Αν δεν καταλάβει ότι λείπω μην μου βάλεις απουσία" ή "Ρε συ θα μείνω λυπήσου με"... Το χουν αναφέρει πολλά παιδιά και είναι αλήθεια ότι έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση στην συγκεκριμένη περίπτωση.. Kαι στο γυμνάσιο δεν χάριζα σε κανένα φέτος όμως έγινε το σώσε
Για κανα χρόνο καλό είναι το απουσιολόγιο.. Παίρνεις τη γλύκα, κουράζεσαι και μετά δεν το θες

Βέβαια πρέπει να σου πω συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σου

Κι αν όντως ισχύει ότι τα παιδία με τα μηνύματά τους σε πείσανε τότε μπράβο σου που άλλαξες μυαλά

Ηρέμησε γιατί έχεις δουλείτσα ακόμη