13diagoras
Δραστήριο μέλος

Σου ευχομαι να το κατακτησεις-θα σου προσφερει αυτοπεποιθηση αλλα εκτος αυτου θα μαθεις πως να πετυχαινεις στοχους απο τωρα...Παντως δεν σου δινω συμβουλες για το πως,καθως απο την στιγμη που ειπες "θα το πετυχω",ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣΓεια σας παιδια...ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μου πειτε πως θα μπορουσα να γινω απουσιολογος..ειλικρινα διαβαζω πολλες ωρες και γραφω πολυ καλα στα διαγωνισματα αλλα εβγαλα Μ.Ο 19 και το απουσιολογιο ειναι πολυ μακρια!πως θα τα καταφερω?helppppppp...![]()
Παντως συμφωνω με τον εσπεριυς,οταν μεγαλωσεις θα σε αποσχολησουν σημαντικοτερα θεματα οπως η εισαγωγη σου στην τριτοβαθμια,που εν αντιθεσει με το απουσιολογιο ειναι πιο βασικο-
Καλη συνεχεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Froufrouris
Νεοφερμένο μέλος

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω το ειχα σε ολο το γυμνασιο και ευτυχως οχι στο λυκειο (εκει το ειχαν οι καθηγητες)
το οτι καποιος απουσιολογος δεν σημαινει οτι ειναι ο εξυπνοτερος ολης της ταξης ,αλλα ο πιο επιμελης
@Froufrouris καλα ειναι σοβαρο να κανεις σχολια του τυπους ''αυτη ηταν τοσου μηνες απουσιολογος και εβγαλε τοσα ,ενω η αλλη ηταν περισσοτερους και εβγαλε λιγοτερα???"
απουσιολογιο ειναι.
οσο για την σημαια,αξιζει ,εισαι το επικεντρο ολη της παρελασης και ειναι ανταμοιβη για τις προσπαθειες σου.
προσωπικα υπηρξα απο το γυμνασιο μεχρι το λυκειο απουσιολογος και σημαιοφορος,αλλα αυτο δεν σημαινε οτι υπηρχαν εξυπνοτεροι μαθητες απο μενα ,απλως ο πιο επιμελης παιρνει το απουσιολογιο(βεβαια τωρα να ημουν δεν θα το δεχομουν,ειναι φλωρικο)
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=2284062#post2284062

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

φιλικά

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

ακομα ποτε μου δεν καταλαβα αυτο τον ανταγωνισμο μεταξυ συμμαθητων μου,ποτε δεν το σκεφτηκα ετσι ,διαβαζα απο ενδιαφερον και προσπαθουσα να ξεπερασω τον εαυτο μου και μονο ,δεν πιστευω οτι ο ανταγωνισμος προσφερει κατι στις ταξεις πλην της γ λυκειου (μια και μιλαμε για διαγωνισμο εκει)δεν καταλαβαινω ποσο υπερηφενους κανει καποιους το να εχουν 1/13 πανω απο καποιον αλλο!
δεν μιλαω εκ του ασφαλους (εχω απολυτηριο γυμνασιου 20 και λυκειου 19,4)αλλα ποτε δεν θεωρησα οτι ημουν νικητης αντιθετα θεωρησα τον εαυτο μου πολυ μεγαλο οταν καταφερα να περασω τσην σχολη που θελω και ας ειχα βγαλει τον δευτερο μεγαλυτερο βαθμο στο λυκειο μου στις πανελληνιες.
μην γινεται βαθμοθηρες ,διοτι αυτα τα ψευτοκηνυγια για απουσιολογια υπαρχουν μονο σαν προτροπη για διαβασμα,δηλαδη εαν δεν υπηρχε κανενα απουσιολογιο και καμια παρελαση ,καμια επιβραβευση τι θα κανατε τοτε?θα τα παρατουσατε?
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

ξαναλέμε ίσως χαίρεσε γιατί πήρες τον ψυλότερο βαθμό του τμήματος όχι γιατί πήρες το απουσιολόγιο!!Μην κοροΪδευόμαστε παιδιά...ξέρω καλά(όχι ότι το παίζω ξερόλα)όπως είπε και ο δίας ότι όλοι θέλουν το απουσιολόγιο...κακά τα ψέματα...όπως και να το κάνουμε είναι ωραίο πράγμα να αισθάνεσαι νικητής(και αυτό δεν είναι απαραίτητα και πάντα κακό),
φιλικά![]()
MetalChest
Δραστήριο μέλος

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζεις να προσπαθείς να βγάλεις καλούς βαθμούς. Αλλά μην γίνεται και αυτοσκοπός το απουσιολόγιο. Σιγά τα ωα.
Cherie
Δραστήριο μέλος

Εγώ πρέπει να μετράω κάθε ώρα όλα τα παιδιά, εγώ να ψάχνω να τους μαζεύω στις εκδρομές για να μην αφήσουμε κανέναν ξέμπαρκο πίσω, εγώ να ψάχνω όλο το σχολείο για να βρω τον γυμναστή προκειμένου να βάλει μια ρημάδα υπογραφή, εγώ να πω μάθημα όταν όλοι είναι αδιάβαστοι...!! ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ!! Μπούχτησα τόσα χρόνια πραγματικά.. Άσε την καζούρα που τρως από τους άλλους.. Εγώ δεν τους έδινα σημασία αλλά οκ.. ήταν κάπως ενοχλητικό να σου τη λένε που έγραψες 20 ενώ η υπόλοιπη τάξη πάτωσε..
Και είναι και το άλλο.. "Αν δεν καταλάβει ότι λείπω μην μου βάλεις απουσία" ή "Ρε συ θα μείνω λυπήσου με"... Το χουν αναφέρει πολλά παιδιά και είναι αλήθεια ότι έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση στην συγκεκριμένη περίπτωση.. Kαι στο γυμνάσιο δεν χάριζα σε κανένα φέτος όμως έγινε το σώσε

Για κανα χρόνο καλό είναι το απουσιολόγιο.. Παίρνεις τη γλύκα, κουράζεσαι και μετά δεν το θες

VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

έπρεπε να σταματήσεις να το παίρνεις ή να διαμαρτυρηθείς...Γεια σας και απο μένα.. Λοιπόν εγώ είχα το απουσιολόγιο από το β' τρίμηνο της Α γυμνασίου μέχρι και φέτος.. Αν κρίνω από αυτά που έγραψα φέτος στις εξετάσεις προβλέπεται ν'αλλάξει χέρι αυτό το βιβλιαράκιΚαι πραγματικα νιώθω ανακούφιση! Στο γυμνάσιο κόντεψα να φάω αποβολή επειδή κάτι παιδιά έριξαν καφέ πάνω στο βιβλίο ύλης.. Είχα ζητήσει αρκετές φορές να το δώσω στον επόμενο αλλά ο διευθυντής ήταν κατηγορηματικός.!
Εγώ πρέπει να μετράω κάθε ώρα όλα τα παιδιά, εγώ να ψάχνω να τους μαζεύω στις εκδρομές για να μην αφήσουμε κανέναν ξέμπαρκο πίσω, εγώ να ψάχνω όλο το σχολείο για να βρω τον γυμναστή προκειμένου να βάλει μια ρημάδα υπογραφή, εγώ να πω μάθημα όταν όλοι είναι αδιάβαστοι...!! ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ!! Μπούχτησα τόσα χρόνια πραγματικά.. Άσε την καζούρα που τρως από τους άλλους.. Εγώ δεν τους έδινα σημασία αλλά οκ.. ήταν κάπως ενοχλητικό να σου τη λένε που έγραψες 20 ενώ η υπόλοιπη τάξη πάτωσε..
Και είναι και το άλλο.. "Αν δεν καταλάβει ότι λείπω μην μου βάλεις απουσία" ή "Ρε συ θα μείνω λυπήσου με"... Το χουν αναφέρει πολλά παιδιά και είναι αλήθεια ότι έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση στην συγκεκριμένη περίπτωση.. Kαι στο γυμνάσιο δεν χάριζα σε κανένα φέτος όμως έγινε το σώσε![]()
Για κανα χρόνο καλό είναι το απουσιολόγιο.. Παίρνεις τη γλύκα, κουράζεσαι και μετά δεν το θεςΒέβαια πρέπει να σου πω συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σου
Κι αν όντως ισχύει ότι τα παιδία με τα μηνύματά τους σε πείσανε τότε μπράβο σου που άλλαξες μυαλά
Ηρέμησε γιατί έχεις δουλείτσα ακόμη
![]()
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

μην σας πιάνουν κορόιδα,επίσης σε εμάς ήταν τυπικό το πράγμα από το γυμνάσιο μέχρι και το λυκείο.
το πέρναμε και το γυρνάγαμε πίσω άντε και το κουβάλημα στον γυμναστή γιατί δεν είμασταν στην αίθουσα στο μάθημά του και ο κάθε καθηγητής έπαιρνε απουσίες μόνος του είτε γράφοντάς το είτε λέγοντας παρ'το και βάλτου απουσία.
αν έμπαινε και έλεγε όποιος λείπει απουσία δεν είχε σουξου-μουξου όλοι στην λίστα και τελείωσε και όταν στο λυκείο βρέθηκε κάποιος και καλάς από άλλο γυμνάσιο που δεν με ήξερε του είπα.
αν θες να κάνεις τον μάγκα και να βγαίνεις έξω μπράβο σου αλλά δεν θα είμαι εγώ χαζός απέναντι στους καθηγητές και τους συμμαθητές μου,τόσο απλά.
θέμα πάνω σε αυτό δεν ξανάγινε,ή το κατάλαβε ή είδε ότι του μίλαγα σοβαρά και του έριχνα και 1,5 κεφάλι οπότε δεν σήκωνα και αντίρηση...ποιος ξέρει....

στους καθηγητές που δεν τους ένοιαζε,δεν βάζαμε και ήταν στην αίθουσα 10 άτομα και παίζαμε οι πιο πολλοί κάτω μπάλα αλλά αν του τη βάραγε δεν θα του ζητάγαμε και τα ρέστα.
Dias
Επιφανές μέλος

Πάντως στο σχολείο μου η ζωή του απουσιολόγου δεν είναι και πολύ δύσκολη γιατί ο διευθυντής έχει βάλει κανόνες. Π.χ.: Δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψει καθηγητής απουσιολόγιο χωρίς να μετρήσει. (Έτσι κανείς δεν λέει στον απουσιολόγο μη μου βάλεις), οι σελίδες είναι αριθμημενες με μηχάνημα και δεν μπορέις να κόψεις φύλλο, κάθε προσήλθε, μουτζούρα, άδεια κλπ θέλει υπογραφή καθηγητή και σφραγίδα υποδιευθυντή.
Το απουσιολόγιο το έιχα Β, Γ γυμνασίου (στο γυμνάσιο και σημαιοφόρος) και Α λυκείου. Στη Β το έχασα γιατί ο βαθμός μου έπεσε (ήρθα 3ος και το είχα μόνο στην αστρονομία). Τώρα τα προγνωστικά λένε ότι έρχομαι 2ος και στο Β4 και σε όλη τη Β αλλά προχθές έμαθα ότι η 1η (στο ίδιο τμήμα, θετική και πολύ καλή μου φίλη), θα φύγει από το σχολείο γιατί ο πατέρας της είναι στρατιωτικός και παίρνει μετάθεση. Έτσι θα μου αφήσει κληρονομιά 3 απουσιολόγια (γενική + κατεύθυνση + επιλογή) και τη σημαία (μαζί με το κοντάρι φυσικά). Δεν θα πω όχι!!! (Ίσως στους συμμαθητές μου να το παίξω δύσκολος, αλλά εδώ ίσως γιατί δεν γνωριζόμαστε από κοντά, ίσως γιατί είμαστε πολλόι φύτακλες εδώ, λέω την αλήθεια όπως την αισθάνομαι).
elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

Sorry κιόλας αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο...άλλο να αισθάνεσαι νικητής(για τον εαυτό σου και για κανέναν από το περιβάλλον σου)άλλο να θες να έχεις τον μεγαλύτερο βαθμό στην τάξη...δεν μου αρέσει να γίνομαι επιθετική(ειδικά σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομαξαναλέμε ίσως χαίρεσε γιατί πήρες τον ψυλότερο βαθμό του τμήματος όχι γιατί πήρες το απουσιολόγιο!!

φιλικά

VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

ναι αλλλά από την μία το αποσιολόσιο αυτό και μόνο αυτό σημαίνει τίποτα παραπάνω...Sorry κιόλας αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο...άλλο να αισθάνεσαι νικητής(για τον εαυτό σου και για κανέναν από το περιβάλλον σου)άλλο να θες να έχεις τον μεγαλύτερο βαθμό στην τάξη...δεν μου αρέσει να γίνομαι επιθετική(ειδικά σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα)αλλά πως να το πω αλλιώς...δεν το θέλω για να κοκορεύομαι
φιλικά![]()
elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος

dante38245
Νεοφερμένο μέλος

Mην εισαι τοσο σκληρος,αλλα κατα καποιο τροπο συμφωνω μαζι σου.Φαντάσου πόσο κεμή ζωή ζωή έχει η κοπέλα για να πιστεύει πως θα της προσφέρει κάτι το απουσιολόγιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- Μήτσος10
- Vera
- goti
- Hased Babis
- ioanna2007
- Gen_Zita
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Dr. Gl. Luminous
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.