tzwrtzia
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

βγαινω απουσιολογος μαλλον δευτερη δεν νομιζω για πρωτη για το τμημα μου....
μπορω να μην το δεχτω φανταζομαι?
καλα αυτη που μαλλον βγηκε πρωτη κ το χε και φετος ή δεν θα το παρει με αυτα που τραβηξε φετος ή θα το παρει απο φοβο μην της που τιποτα οι καθηγητες1 τσ!τσ!τσ!ελεοςςςς.....
λοιπον θα τους πω οχι και οποιον παρει ο χαρος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
summer life
Νεοφερμένο μέλος

dimitraKaran
Νεοφερμένο μέλος

Γενικά πάντως θα συμφωνήσω ότι έχει πολλά μείον.
akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Γενικά πάντως θα συμφωνήσω ότι έχει πολλά μείον.
κλ μην υπερβάλεις...είπαμε ότι δν έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά μην φτάνουμε στο άλλο άκρο...προσωπικά εγώ το χρησιμοποιούσα για να μν με εξετάζουν οι καθηγητές σε μαθήματα όπως ιστορία..."ξέρετε είμαι απασχολημένος, συμπληρώνω το απουσιολόγιο"

χαχαχακλ μην υπερβάλεις...είπαμε ότι δν έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά μην φτάνουμε στο άλλο άκρο...προσωπικά εγώ το χρησιμοποιούσα για να μν με εξετάζουν οι καθηγητές σε μαθήματα όπως ιστορία..."ξέρετε είμαι απασχολημένος, συμπληρώνω το απουσιολόγιο"![]()
Το είχα και εγώ, για αυτό το είπα.
Το συμπληρώνεις την πρώτη ώρα και όλες τις υπόλοιπες ελέγχεις απλώς ποιος λείπει.
Απλά πολλές φορές έρχεσαι σε δύσκολη θέση καθώς σου ζητάνε οι συμμαθητές σου να τους καλύψεις.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Ξέρεις,έχω ακούσει πως το να θέλω το απουσιολόγιο είναι μαζοχισμός.Αυτο δεν με πείραξε καθόλου...όμως το αν έχω ή δεν έχω κενή ζωή το ξέρω μόνο εγώ.Γι'αυτο θα σε παρακαλέσω να σκεφτείς πριν γράψεις κάτι γιατί δεν ξέρεις πως θα το πάρει ο άλλος.(τουλάχιστον όσον αφορά τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς)
συγνωμη αν σε προσεβαλε αυτο για τον μαζοχισμο.
οταν το παρεις το απουσιολογιο με το καλο, να μας πεις αν σ αρεσει!!!
τωρα τα παιδια απο πανω εχουν δωσει καλες συμβουλες, δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο απο << καλη επιτυχια>>

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

χαχαχα
Το είχα και εγώ, για αυτό το είπα.
Το συμπληρώνεις την πρώτη ώρα και όλες τις υπόλοιπες ελέγχεις απλώς ποιος λείπει.
Απλά πολλές φορές έρχεσαι σε δύσκολη θέση καθώς σου ζητάνε οι συμμαθητές σου να τους καλύψεις.
δν τα ξέρεις καλά τα κόλπα...κάθε ώρα συμπληρώνεις το μάθημα και τις απουσίες έτσι ώστε να είσαι απασχολημένος την ώρα της εξέτασης

avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλο.δηλαδη εσυ θες να μου πεις οτι θυμασαι ακομα την ιστορια του γυμνασιου ή το κειμενο που εγραψες στην πρωτη λυκειου ή τα θρησκευτικα που αποστηθησες για να τα δωσεις στο γυμνασιο και οτι πολυ περισσοτερο αυτα θα σου χρειαστουν???εγω προσωπικα δεν νομιζω.
Κι όμως, θεωρώ ότι είναι απ'τα πράγματα που εντυπώνονται σε κάποιον, τουλάχιστον, εγώ θυμάμαι πολλά πράγματα από το γυμνάσιο, ίσως επειδή το διάβασμά μου ήταν πιο χαλαρό, λιγότερο αγχώδες, με μικρότερη αίσθηση ευθύνης, και σιγουρα όχι μέσα σε αυστηρά ορισμένα χρονικά πλαίσια, με μεγάλη πίεση εκ μέρους των εξωσχολικών καθηγητών για διαγωνίσματα, εξετάσεις και τα συναφή. Αυτά που διάβαζα, τα διάβαζα χαλαρά, και το φχαριστιόμουν, όπως κάνω τώρα, που θα βρω ένα άρθρο στο ιντερνετ και θα το δω με την ησυχία μου.
Στην τελική, γνώση είναι αυτό που θα μας μείνει έπειτα από όλα.
Δε νομίζω να θυμάται κανείς μιγαδικούς μετά τις πανελλήνιες, αν δεν συμπεριλαμβάνονται στο αντικειμενο σπουδών του στο πανεπιστήμιο.
Και όσον αφορά το απουσιολόγιο. Είδα το εν λόγω θρεντ και είπα γτφ.
Και εγώ τις ίδιες πίπες έλεγα και σκεφτόμουνα, ρε κοπελιά που άνοιξες το θρεντ, ότι θα είναι τιμή να έχω υπό την ευθύνη μου τούτο το "σημαντικότατο" κρατικό έγγραφο, και θα ανταμειφθώ για τους κόπους μου και το πολύωρο διάβασμα και θα ξεχωρίσω και τα συναφή.
Μαλακιες^2.
Με το που θα το πάρεις θα καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή. Θα σου τρώει πολλή ώρα να το πηγαινοφέρνεις, να μετράς τους μαθητές, να χάνεις ώρα από τη γυμναστική, να ακούς την κατσαδα του καθηγητή άμα δεν είσαι προσεκτική και ξεχνάς να βάλεις σταυρό σε κανέναν, και πάντα θα σου 'ρχεται κάποιος φουριόζος φουριόζος που γουστάρει τις κοπανίτσες, αλλά θέλει να βγαίνει και λάδι: "έεεεεεεελα, σε παρακαλώωωωωωωω, μη μου βάλεις απουσίααααααα, μία ακόμα και θα μείνωωωωωω". Ενίοτε, μπορείς να τους γλυτώνεις και να χαίρεσαι κι εσύ μαζί τους που τη σκαπούλαραν, άλλες φορές, δε γίνεται.
My point is... don't do it κοπελια! Θα το μετανιώσεις, και δε θα κερδίσεις απολύτως τίποτα. Ειλικρινά δεν αξίζει. Εσύ διάβαζε για τον εαυτό σου και μόνο, για κανένα κωλοαπουσιολόγιο και για καμία "τιμή" και "ευθύνη". Άδικα θα κουραστείς με την όλη υπόθεση. Το διάβασμά σου, δε χρειάζεται κανένα έπαθλο, το κάνεις για σένα, για να λαμβάνεις γνώση και να τη χρησιμοποιείς εσύ, εσύ ωφελείσαι και σίγουρα όχι μέσω του απουσιολογίου. Αυτά.
panabarbes
Εκκολαπτόμενο μέλος

mf92
Νεοφερμένο μέλος

Α, καλα έκανα 20 ωρες να το γράψω κάθε φορά την ώρα της εξετασης ....Καλλιγραφικά γραμματακια, *ωχ, παλι λάθος μέτρησα..περιμενετε λίγο κυριε* , *Αχ που άφησα το απουσιολόγιο;;;;;* και όλα αυτά τα συναφή.Οταν μας εξεταζαν στα φιλολογικα μαθηματα, σπαταλουσα 5πλασιο χρονο απ'αυτον που χρειαζομουν κανονικα για να συμπληρωσω το απουσιολογιο..Παντως στη Γ' Λυκειου ηταν να το παρω παλι και λογω υπερβολικης βαρεμαρας
(και αλλων υποχρεωσεων) τους λεω παιδες σας το παραχωρω,ας το παρει οποιος αλλος το θελει..
![]()

Φετος και το κανονικό και της κατευθυνσης ήταν ΣΚΕΤΟΣ ΜΠΕΛΑΣ.Επειδη αργουσα το πρωι και το καθιερωμενο 10λεπτο, οι καθηγητες το πιασαν το μήνυμα κάποια στιγμη και το έπαιρναν και το συμπλήρωναν μόνοι τους

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- Μήτσος10
- Vera
- goti
- Hased Babis
- ioanna2007
- Gen_Zita
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Dr. Gl. Luminous
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.