Γεια σας παιδια. παω στην δευτέρα ταξη του γυμνασιου και μολις εγινα απουσιολογος. Γραφω για να ζητησω την γνωμη σας για ενα θεμα που με καιει. Είμαι ο τριτος στην ταξη με 18 και 10/13. τα αλλα δύο παιδια έχουν 19 και 2/13. κανένας από τους δύο δεν το ήθελε και έτσι το πήρα εγώ, κάτι που ήθελα μεν, αλλα μου ήρθε ξαφνικά, χωρις να προλάβω να το θελήσω ιδιαίτερα. Ομολογω ότι δεν έχω φτάσει ακόμα στο στάδιο της "απομυθοποίησης" του απουσιολόγιου. Τέλος πάντων, χτες η καθηγήτρια της γεωγραφίας μπήκε στη ταξη, ρώτησε ποιος ειναι απουσιολόγος, αμα εγώ πήρα τον μεγανύτερο βαθμό κ.τ.λ Έτσι, μόλις άκουσε ότι εγώ ήμουν πιο κάτω από τους άλλους δύο, σχεδον απαίτησε να γίνει άλλος απουσιολόγος.

Όταν οι άλλοι είπαν οτι δεν το ήθελαν αυτή επέμεινε, τουσ είπε να μιλήσουν με τους γονείς τους και να αποφασίσουν μέχρι το επόμενο μάθημα μαζί της ( που είναι αύριο). Τώρα, αν το θέλει άλλος το απουσιολόγιο, εγώ τί να κάνω?
α) Να δείξω ανακούφιση και να του το δώσω μετα χαράς?
β) Να δείξω λίγη από την απογοήτευσή μου αλλα να το δώσω χωρίς περεταίρω συζητηση?
γ) ή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να δώσω το απουσιολόγιο, αλλα παρόλα αυτα να κάνω θέμα στην τάξη?
Γιατί δεν ξεχνάω ότι το έκανε θεμα η ίδια μπροστα σε όλους, κάνοντας με να νιώθω αμήχανα μπροστά στουσ φίλουσ και συμμαθητές μου!!!
ευχαριστώ προκαταβολικα και συγνώμη αμα σας κούρασα με την πολυλογεια

.