nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οσο αφορά την ΑΕΠΠ, για να ξέρετε, αν βέβαια τέτοια ώρα αυτό έχει σημασία και όχι κάποιοι (όσοι δίνουν φυσικά) να ασχολούνται με την ΑΟΘ και άλλοι (που ηταν το τελευταίο τους μάθημα) να απολαμβάνουν τον καφέ τους σε κάποια καφετέρια:
Κάποιες παρατηρήσεις που ήρθαν στα ειδικά εξεταστικά (δεν ξέρω αν δόθηκαν και αλλού)
Θέμα 3ο : Οι απαντήσεις με μικρά η κεφαλαία είναι ισοδύναμες (επιτέλους, να ησυχάσουν και οι απανταχού τυπολάτρες)
οποιαδήποτε λύση με συνάρτηση και με διαδικασία είναι αποδεκτή.
Θέμα 1ο Β2 :
Είναι αποδεκτή κάθε διαφορά μεταξύ μεταγλωττιστή και διερμηνευτή που αναφέρεται στο σχολικό βιβλίο.
Θέμα 1ο Γ2 :
Η απάντηση:
Περίπτωση Χ=0
Γράψε "Μηδέν"
Περίπτωση Χ=1 ή Χ=2 ή Χ=3
προφανώς είναι εσφαλμένη.
Αποδεκτή είναι ΜΟΝΟ η λύση που περιέχει τιμές των μεταβλητών με βάση το σχολικό βιβλίο.
Εγκυρη Πληροφορία από 'Το στέκι των πληροφορικών' :no1:
Εμάς μας ήρθε διευκρίνηση στο τέταρτο θέμα, ερώτημα ε: Θεωρήστε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xalastras
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
james dean
Νεοφερμένο μέλος

mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Riddle
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό εγώ το θεωρούσα sos πάντως.. Τους είχα κόψει ότι θα το ηλιθιώνανε το θεωρητικό κομμάτι.. :emm:
Orlando
Δραστήριο μέλος

ΕΠΙΛΕΞΕ Χ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ1 Χ=Ο
εντολες
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ2 Χ=1 Ή Χ=3 Ή Χ=5
εντολες
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ3 Χ=2 Ή Χ=4
εντολες
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ_ΑΛΛΙΩς
εντολες
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΙΛΟΓΩΝ
Οπως καταλαβατε δεν την ειχα και πολυ σε εκτιμηση την επιλεξε:xixi:
Ποσο λετε να μου κοψουν??
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πόσο έπιανε;

Orlando
Δραστήριο μέλος

Επιανε 6/100....
Scandal
Διαχειριστής

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Χ=0
ΕΠΕΛΕΞΕ "μηδέν"
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (Χ=1) 'Η (Χ=3) Ή (Χ=5)
ΕΠΕΛΕΞΕ "περιττός αριθμός"
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (Χ=2) 'Η (Χ=4)
ΕΠΕΛΕΞΕ "άρτιος αριθμός"
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (Χ <> 0) 'Η (Χ <> 1) 'Η (Χ <> 2) 'Η (Χ <> 3) 'Η (Χ <> 4) 'Η (Χ <> 5)
ΕΠΕΛΕΞΕ "έδωσες λάθος αριθμό"
Ξέρω, άκυρο, αλλά εκείνη την ώρα την επινόησα.

Λέτε να μου δώσουν τίποτα από τις 6 μονάδες;

-petros
san_zoulapi
Νεοφερμένο μέλος

AnaCroN
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό το κομμάτι που έβαλες Πέτρο δεν ξέρω αν θα πάρει κάτι..

riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 0
ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΜΗΔΕΝ"
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 Ή 3 Ή 5
ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΠΕΡΙΤΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ"
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2 Ή 4
ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΑΡΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ"
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ
ΕΜΦΑΝΙΣΕ ¨ΕΔΩΣΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟ"
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΙΛΟΓΩΝ
εγώ έγραψα αυτο θα μου κοψουν αρκετα???

epinephelus
Νεοφερμένο μέλος

ΚΑΙ γω αυτο ακριβως εγραψαΕΠΙΛΕΞΕ χ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 0
ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΜΗΔΕΝ"
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 Ή 3 Ή 5
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2 Ή 4
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΙΛΟΓΩΝ
εγώ έγραψα αυτο θα μου κοψουν αρκετα???![]()

nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κανά δυο μονάδες υποθέτω.ΕΠΙΛΕΞΕ χ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 0
ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΜΗΔΕΝ"
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 Ή 3 Ή 5
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2 Ή 4
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΙΩΣ
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΙΛΟΓΩΝ
εγώ έγραψα αυτο θα μου κοψουν αρκετα???![]()
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος

μόνο?ας πει και κάποιος άλλος!Γιωργο(mod..) θέλω να μου πεις εσύ!:no1:Κανά δυο μονάδες υποθέτω.
dimishr1
Νεοφερμένο μέλος

Στην αναπτυξη εφαρμογων στο πρωτο θεμα με τη δομη επιλεξε το εκανα καπως ετσι:
ΕΠΙΛΕΞΕ Χ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ1 Χ=Ο
εντολες
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ2 Χ=1 Ή Χ=3 Ή Χ=5
εντολες
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ3 Χ=2 Ή Χ=4
εντολες
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ_ΑΛΛΙΩς
εντολες
ΤΕΛΟΣ_ΕΠΙΛΟΓΩΝ
Οπως καταλαβατε δεν την ειχα και πολυ σε εκτιμηση την επιλεξε:xixi:
Ποσο λετε να μου κοψουν??
Kαι εγώ αυτό έγραψα και απογοητεύθηκα όταν είδα τις απαντήσεις.... Η πλάκα είναι ότι ο καθηγητής μου είπε ότι ίσως το θεωρήσουν σωστό (:!

AnaCroN
Νεοφερμένο μέλος

dimishr1
Νεοφερμένο μέλος

ΕΠΙΛΕΞΕ έκφραση
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ λιστα_τιμών_1
κλπ....
Δηλαδή μετα την ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μπαίνουν μόνο τιμες. Παρ'όλα αυτά, στην σελ 37, σε ένα παράδειγμα γράφει: ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ <0 (δηλαδή χρησιμοποιεί μια συνθήκη και δεν αναφέρει μόνο τιμές). Επομένως με την λογική αυτή το : ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ χ=0 γιατί να θεωρηθεί λάθος?
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν και αυτά είναι χαζομαρούλες για να κόβουμε βαθμούς και να λέμε ότι βάλαμε θέματα. Ασχετήλες οι της επιτροπής ! Παίζει να μη ξέρουν τι είναι IP.
Στέλιος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.