riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dal_kos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17
Δραστήριο μέλος

Εγω υπολογιζω γυρω στο 97... εκανα κατι μα...κιες που τραβουσα τα μαλλια μου,στο 3ο στο διαγραμμα με το υδατικο διαλυμα εγραψα οτι βγαινει αλκενιο και μετα που ηθελε να γραψουμε τις αντιδρασεις μεταξυ καποιων ενωσεων του διαγραμματος,ξεχασα το NaCl (ελεος ρε γμτ..)Πιστεύω 95Χημεία....................
Κατάρα!Έχασα πάλι το πανεύκολο αφού στην οξείδωσητηςΛ:CH3CHCH2CH3
I
OH
με το διχρωμικό κάλιο ξέχασα να βάλω το 3 μπροστά
απ'την αλκοόλη![]()
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

που το ξέρεις??
Από το Στέκι των Πληροφορικών (google it). Γράφουν πολλοί βαθμολογητές εκεί, από διάφορες περιοχές.
dioni
Νεοφερμένο μέλος

Aggelos!
Νεοφερμένο μέλος

Επιλεξε χ
περιπτωση =1 γραψε ..
περιπτωση =3 γραψε ....
περιπτωση =2 γραψε ....
...
...
...
περιπτωση αλλιως γραψε ...
τελοσ_επιλογων
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το πολύ 4 μόρια να σου κόψουν!:iagree:Εγω τα εγραψα ετσι .. ποσο λετε να μου κόψουν ?
Επιλεξε χ
περιπτωση =1 γραψε ..
περιπτωση =3 γραψε ....
περιπτωση =2 γραψε ....
...
...
...
τελοσ_επιλογων
dioni
Νεοφερμένο μέλος

εγω πιστευω τοθλαχιστον τ 3/4 τισ ασκισησ!Εγω τα εγραψα ετσι .. ποσο λετε να μου κόψουν ?
Επιλεξε χ
περιπτωση =1 γραψε ..
περιπτωση =3 γραψε ....
περιπτωση =2 γραψε ....
...
...
...
τελοσ_επιλογων

dioni
Νεοφερμένο μέλος

Mια ερώτηση. Στο βιβλίο σελ 172, αναφέρει για την σύνταξη της ΕΠΙΛΕΞΕ.
ΕΠΙΛΕΞΕ έκφραση
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ λιστα_τιμών_1
κλπ....
Δηλαδή μετα την ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μπαίνουν μόνο τιμες. Παρ'όλα αυτά, στην σελ 37, σε ένα παράδειγμα γράφει: ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ <0 (δηλαδή χρησιμοποιεί μια συνθήκη και δεν αναφέρει μόνο τιμές). Επομένως με την λογική αυτή το : ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ χ=0 γιατί να θεωρηθεί λάθος?
οταν χ=0 εχεις ισοτιτα..ειναι σκετο ο αρι8μοσ 0 δεν χρειαζεσε καμια αλλι διευκρινιση...οταν ομωσ ειναι χ<0 ειναι συνολο τιμων... πρεπει να διευκρινιστει! γι αφτο και σστο παραδειγμα γραφει <0 και στην ισοτιτα σκετο 0! χ=ο ειναι ΛΑ8ΟΣ!!!
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος

Στέλιος
Aggelos!
Νεοφερμένο μέλος

εγω πιστευω τοθλαχιστον τ 3/4 τισ ασκισησ!δεν εχεισ βαλει οθτε διαβασε και το ισον ειναι λα8οσ! δεν πρεπει να το βαλεισ!
Εβαλα διαβασε απλα εγραψα την ουσία εδω στο σαιτ. Ναι όμως αν το εκτελέσεις στη γλώσσα πάλι τα ίδια αποτελέσματα σου βγάζει και με = και χωρίς ...
Και αν το σκεφτείς πιο λογικά κ οχι παπαγαλίστικα απο το βιβλίο το = ειναι τελεστής σύγκρισης σαν τα < >..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.