_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #1.841 01-08-13 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aκομα δεν καταλαβα πως θα πας με ενδοσχολικες σε σχολη της Ελλαδας...Ηξερα οτι μπορεις να πας μονο στο εξωτερικο ετσι.. Στην Ελλαδα δε νομιζω να γινεται....Και παγκοσμια νικη να εχεις, που λεει και ο φιλος πιο πανω νομιζω απλα περνεις καποια μορια,..Εκτος αν εχεις κανα μεταλλιο σε καμια ολυμπιαδα μαθηματικων που περνας κατευθυειαν σε οποια σχολη εχει τα μαθηματικα ως βασικο μαθημα, οπως ενας φιλος μου που παει μαθηματικο Click για ανάπτυξη... Για κάποιες ασθένειες επιτρέπεται να τα δώσουν ενδοσχολικά και να εισαχθούν σε τμήματα κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο damn έγραψε: #1.842 01-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Φίλε δεν είναι το σύνδρομο μαρφαν στην κατηγορία απαλλαγής αλλά καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στη δευτεροβάθμια της περιοχής σου. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Click για ανάπτυξη... υπαρχει πιθανοτητα να περασω με λιγοτερα μορια αφου εχω συνδρομο μαρφαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:11 Η Peace_ έγραψε: #1.843 01-08-13 22:11 Ναι και εγώ θετική! Click για ανάπτυξη... Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:24 Ο Johnnys έγραψε: #1.844 01-08-13 22:24 Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:26 Ο NikosDim έγραψε: #1.845 01-08-13 22:26 Πόσο απίστευτο μάθημα να'ναι η χημεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:49 Η Αγγελική!!!: #1.846 01-08-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Βιο κατ καλή με αποστήθιση! Βιο γενικής τέλεια! Είναι το καλύτερό μου! Και ενδιαφέρουσα και εύκολη! Μαθηματικά το πρώτο κεφάλαιο μπορεί να γίνει παλούκι. Φυσική αρκετά καλή, μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί πολύ κάπου. Χημεία είναι η καλύτερη από όλα τα χρόνια!! ε και έκθεση εντάξει παλεύω με περιλήψεις και εκθέσεις.. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είχε ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθεί επισήμως, don't worry. Άλλωστε, τα σχολεία ξεκινούν το Σεπτέμβριο Click για ανάπτυξη... Αυτό μας έλειπε να ανακοινωθεί λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία!! Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2013 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 00:14 Ο nikoslarissa: #1.847 02-08-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο και εγω.Η βιολογια ειναι ενδιαφερουσα αλλα η χημεια δεν μου αρεσει καθολου γι αυτο διαλεξα και εγω τεχνολογικη στη γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 02:55 Ο Φρεντος έγραψε: #1.848 02-08-13 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: δηλαδή αν δηλωσουν 3 ατομα ΗΜΜΥ περνάω και με 10?ενω αν δηλωσουν 30 ατομα πρεπει να σκιστω στα 20? Click για ανάπτυξη... Aυτο ακριβως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Ο Demlogic έγραψε: #1.849 02-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aυτο ακριβως!!! Click για ανάπτυξη... Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Code: int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής) { // ταξινόμισε τον πινακα; if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0; return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1]; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 18:01 Ο Φρεντος έγραψε: #1.850 02-08-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aκομα δεν καταλαβα πως θα πας με ενδοσχολικες σε σχολη της Ελλαδας...Ηξερα οτι μπορεις να πας μονο στο εξωτερικο ετσι.. Στην Ελλαδα δε νομιζω να γινεται....Και παγκοσμια νικη να εχεις, που λεει και ο φιλος πιο πανω νομιζω απλα περνεις καποια μορια,..Εκτος αν εχεις κανα μεταλλιο σε καμια ολυμπιαδα μαθηματικων που περνας κατευθυειαν σε οποια σχολη εχει τα μαθηματικα ως βασικο μαθημα, οπως ενας φιλος μου που παει μαθηματικο Click για ανάπτυξη... Για κάποιες ασθένειες επιτρέπεται να τα δώσουν ενδοσχολικά και να εισαχθούν σε τμήματα κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 21:38 Ο damn έγραψε: #1.842 01-08-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Φίλε δεν είναι το σύνδρομο μαρφαν στην κατηγορία απαλλαγής αλλά καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στη δευτεροβάθμια της περιοχής σου. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Click για ανάπτυξη... υπαρχει πιθανοτητα να περασω με λιγοτερα μορια αφου εχω συνδρομο μαρφαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:11 Η Peace_ έγραψε: #1.843 01-08-13 22:11 Ναι και εγώ θετική! Click για ανάπτυξη... Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:24 Ο Johnnys έγραψε: #1.844 01-08-13 22:24 Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:26 Ο NikosDim έγραψε: #1.845 01-08-13 22:26 Πόσο απίστευτο μάθημα να'ναι η χημεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:49 Η Αγγελική!!!: #1.846 01-08-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Βιο κατ καλή με αποστήθιση! Βιο γενικής τέλεια! Είναι το καλύτερό μου! Και ενδιαφέρουσα και εύκολη! Μαθηματικά το πρώτο κεφάλαιο μπορεί να γίνει παλούκι. Φυσική αρκετά καλή, μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί πολύ κάπου. Χημεία είναι η καλύτερη από όλα τα χρόνια!! ε και έκθεση εντάξει παλεύω με περιλήψεις και εκθέσεις.. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είχε ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθεί επισήμως, don't worry. Άλλωστε, τα σχολεία ξεκινούν το Σεπτέμβριο Click για ανάπτυξη... Αυτό μας έλειπε να ανακοινωθεί λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία!! Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2013 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 00:14 Ο nikoslarissa: #1.847 02-08-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο και εγω.Η βιολογια ειναι ενδιαφερουσα αλλα η χημεια δεν μου αρεσει καθολου γι αυτο διαλεξα και εγω τεχνολογικη στη γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 02:55 Ο Φρεντος έγραψε: #1.848 02-08-13 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: δηλαδή αν δηλωσουν 3 ατομα ΗΜΜΥ περνάω και με 10?ενω αν δηλωσουν 30 ατομα πρεπει να σκιστω στα 20? Click για ανάπτυξη... Aυτο ακριβως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Ο Demlogic έγραψε: #1.849 02-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aυτο ακριβως!!! Click για ανάπτυξη... Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Code: int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής) { // ταξινόμισε τον πινακα; if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0; return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1]; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 18:01 Ο Φρεντος έγραψε: #1.850 02-08-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Φίλε δεν είναι το σύνδρομο μαρφαν στην κατηγορία απαλλαγής αλλά καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στη δευτεροβάθμια της περιοχής σου. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Click για ανάπτυξη... υπαρχει πιθανοτητα να περασω με λιγοτερα μορια αφου εχω συνδρομο μαρφαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:11 Η Peace_ έγραψε: #1.843 01-08-13 22:11 Ναι και εγώ θετική! Click για ανάπτυξη... Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:24 Ο Johnnys έγραψε: #1.844 01-08-13 22:24 Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:26 Ο NikosDim έγραψε: #1.845 01-08-13 22:26 Πόσο απίστευτο μάθημα να'ναι η χημεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:49 Η Αγγελική!!!: #1.846 01-08-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Βιο κατ καλή με αποστήθιση! Βιο γενικής τέλεια! Είναι το καλύτερό μου! Και ενδιαφέρουσα και εύκολη! Μαθηματικά το πρώτο κεφάλαιο μπορεί να γίνει παλούκι. Φυσική αρκετά καλή, μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί πολύ κάπου. Χημεία είναι η καλύτερη από όλα τα χρόνια!! ε και έκθεση εντάξει παλεύω με περιλήψεις και εκθέσεις.. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είχε ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθεί επισήμως, don't worry. Άλλωστε, τα σχολεία ξεκινούν το Σεπτέμβριο Click για ανάπτυξη... Αυτό μας έλειπε να ανακοινωθεί λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία!! Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2013 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 00:14 Ο nikoslarissa: #1.847 02-08-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο και εγω.Η βιολογια ειναι ενδιαφερουσα αλλα η χημεια δεν μου αρεσει καθολου γι αυτο διαλεξα και εγω τεχνολογικη στη γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 02:55 Ο Φρεντος έγραψε: #1.848 02-08-13 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: δηλαδή αν δηλωσουν 3 ατομα ΗΜΜΥ περνάω και με 10?ενω αν δηλωσουν 30 ατομα πρεπει να σκιστω στα 20? Click για ανάπτυξη... Aυτο ακριβως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Ο Demlogic έγραψε: #1.849 02-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aυτο ακριβως!!! Click για ανάπτυξη... Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Code: int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής) { // ταξινόμισε τον πινακα; if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0; return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1]; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 18:01 Ο Φρεντος έγραψε: #1.850 02-08-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι και εγώ θετική! Click για ανάπτυξη... Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:24 Ο Johnnys έγραψε: #1.844 01-08-13 22:24 Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:26 Ο NikosDim έγραψε: #1.845 01-08-13 22:26 Πόσο απίστευτο μάθημα να'ναι η χημεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:49 Η Αγγελική!!!: #1.846 01-08-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Βιο κατ καλή με αποστήθιση! Βιο γενικής τέλεια! Είναι το καλύτερό μου! Και ενδιαφέρουσα και εύκολη! Μαθηματικά το πρώτο κεφάλαιο μπορεί να γίνει παλούκι. Φυσική αρκετά καλή, μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί πολύ κάπου. Χημεία είναι η καλύτερη από όλα τα χρόνια!! ε και έκθεση εντάξει παλεύω με περιλήψεις και εκθέσεις.. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είχε ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθεί επισήμως, don't worry. Άλλωστε, τα σχολεία ξεκινούν το Σεπτέμβριο Click για ανάπτυξη... Αυτό μας έλειπε να ανακοινωθεί λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία!! Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2013 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 00:14 Ο nikoslarissa: #1.847 02-08-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο και εγω.Η βιολογια ειναι ενδιαφερουσα αλλα η χημεια δεν μου αρεσει καθολου γι αυτο διαλεξα και εγω τεχνολογικη στη γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 02:55 Ο Φρεντος έγραψε: #1.848 02-08-13 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: δηλαδή αν δηλωσουν 3 ατομα ΗΜΜΥ περνάω και με 10?ενω αν δηλωσουν 30 ατομα πρεπει να σκιστω στα 20? Click για ανάπτυξη... Aυτο ακριβως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Ο Demlogic έγραψε: #1.849 02-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aυτο ακριβως!!! Click για ανάπτυξη... Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Code: int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής) { // ταξινόμισε τον πινακα; if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0; return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1]; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 18:01 Ο Φρεντος έγραψε: #1.850 02-08-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:26 Ο NikosDim έγραψε: #1.845 01-08-13 22:26 Πόσο απίστευτο μάθημα να'ναι η χημεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:49 Η Αγγελική!!!: #1.846 01-08-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Βιο κατ καλή με αποστήθιση! Βιο γενικής τέλεια! Είναι το καλύτερό μου! Και ενδιαφέρουσα και εύκολη! Μαθηματικά το πρώτο κεφάλαιο μπορεί να γίνει παλούκι. Φυσική αρκετά καλή, μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί πολύ κάπου. Χημεία είναι η καλύτερη από όλα τα χρόνια!! ε και έκθεση εντάξει παλεύω με περιλήψεις και εκθέσεις.. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είχε ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθεί επισήμως, don't worry. Άλλωστε, τα σχολεία ξεκινούν το Σεπτέμβριο Click για ανάπτυξη... Αυτό μας έλειπε να ανακοινωθεί λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία!! Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2013 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 00:14 Ο nikoslarissa: #1.847 02-08-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο και εγω.Η βιολογια ειναι ενδιαφερουσα αλλα η χημεια δεν μου αρεσει καθολου γι αυτο διαλεξα και εγω τεχνολογικη στη γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 02:55 Ο Φρεντος έγραψε: #1.848 02-08-13 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: δηλαδή αν δηλωσουν 3 ατομα ΗΜΜΥ περνάω και με 10?ενω αν δηλωσουν 30 ατομα πρεπει να σκιστω στα 20? Click για ανάπτυξη... Aυτο ακριβως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Ο Demlogic έγραψε: #1.849 02-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aυτο ακριβως!!! Click για ανάπτυξη... Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Code: int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής) { // ταξινόμισε τον πινακα; if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0; return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1]; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 18:01 Ο Φρεντος έγραψε: #1.850 02-08-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσο απίστευτο μάθημα να'ναι η χημεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 22:49 Η Αγγελική!!!: #1.846 01-08-13 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Βιο κατ καλή με αποστήθιση! Βιο γενικής τέλεια! Είναι το καλύτερό μου! Και ενδιαφέρουσα και εύκολη! Μαθηματικά το πρώτο κεφάλαιο μπορεί να γίνει παλούκι. Φυσική αρκετά καλή, μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί πολύ κάπου. Χημεία είναι η καλύτερη από όλα τα χρόνια!! ε και έκθεση εντάξει παλεύω με περιλήψεις και εκθέσεις.. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είχε ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθεί επισήμως, don't worry. Άλλωστε, τα σχολεία ξεκινούν το Σεπτέμβριο Click για ανάπτυξη... Αυτό μας έλειπε να ανακοινωθεί λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία!! Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Αυγούστου 2013 nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 00:14 Ο nikoslarissa: #1.847 02-08-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο και εγω.Η βιολογια ειναι ενδιαφερουσα αλλα η χημεια δεν μου αρεσει καθολου γι αυτο διαλεξα και εγω τεχνολογικη στη γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 02:55 Ο Φρεντος έγραψε: #1.848 02-08-13 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: δηλαδή αν δηλωσουν 3 ατομα ΗΜΜΥ περνάω και με 10?ενω αν δηλωσουν 30 ατομα πρεπει να σκιστω στα 20? Click για ανάπτυξη... Aυτο ακριβως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Ο Demlogic έγραψε: #1.849 02-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aυτο ακριβως!!! Click για ανάπτυξη... Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Code: int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής) { // ταξινόμισε τον πινακα; if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0; return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1]; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 18:01 Ο Φρεντος έγραψε: #1.850 02-08-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Βιο κατ καλή με αποστήθιση! Βιο γενικής τέλεια! Είναι το καλύτερό μου! Και ενδιαφέρουσα και εύκολη! Μαθηματικά το πρώτο κεφάλαιο μπορεί να γίνει παλούκι. Φυσική αρκετά καλή, μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί πολύ κάπου. Χημεία είναι η καλύτερη από όλα τα χρόνια!! ε και έκθεση εντάξει παλεύω με περιλήψεις και εκθέσεις.. Αρχική Δημοσίευση από jj!: Είχε ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθεί επισήμως, don't worry. Άλλωστε, τα σχολεία ξεκινούν το Σεπτέμβριο Click για ανάπτυξη... Αυτό μας έλειπε να ανακοινωθεί λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία!! Τέλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa Δραστήριο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 669 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 00:14 Ο nikoslarissa: #1.847 02-08-13 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο και εγω.Η βιολογια ειναι ενδιαφερουσα αλλα η χημεια δεν μου αρεσει καθολου γι αυτο διαλεξα και εγω τεχνολογικη στη γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 02:55 Ο Φρεντος έγραψε: #1.848 02-08-13 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: δηλαδή αν δηλωσουν 3 ατομα ΗΜΜΥ περνάω και με 10?ενω αν δηλωσουν 30 ατομα πρεπει να σκιστω στα 20? Click για ανάπτυξη... Aυτο ακριβως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Ο Demlogic έγραψε: #1.849 02-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aυτο ακριβως!!! Click για ανάπτυξη... Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Code: int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής) { // ταξινόμισε τον πινακα; if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0; return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1]; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 18:01 Ο Φρεντος έγραψε: #1.850 02-08-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω Click για ανάπτυξη... Ακριβως το ιδιο και εγω.Η βιολογια ειναι ενδιαφερουσα αλλα η χημεια δεν μου αρεσει καθολου γι αυτο διαλεξα και εγω τεχνολογικη στη γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 02:55 Ο Φρεντος έγραψε: #1.848 02-08-13 02:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: δηλαδή αν δηλωσουν 3 ατομα ΗΜΜΥ περνάω και με 10?ενω αν δηλωσουν 30 ατομα πρεπει να σκιστω στα 20? Click για ανάπτυξη... Aυτο ακριβως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Ο Demlogic έγραψε: #1.849 02-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aυτο ακριβως!!! Click για ανάπτυξη... Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Code: int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής) { // ταξινόμισε τον πινακα; if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0; return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1]; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 18:01 Ο Φρεντος έγραψε: #1.850 02-08-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnys: δηλαδή αν δηλωσουν 3 ατομα ΗΜΜΥ περνάω και με 10?ενω αν δηλωσουν 30 ατομα πρεπει να σκιστω στα 20? Click για ανάπτυξη... Aυτο ακριβως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 17:34 Ο Demlogic έγραψε: #1.849 02-08-13 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aυτο ακριβως!!! Click για ανάπτυξη... Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Code: int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής) { // ταξινόμισε τον πινακα; if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0; return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1]; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 18:01 Ο Φρεντος έγραψε: #1.850 02-08-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: Aυτο ακριβως!!! Click για ανάπτυξη... Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Code: int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής) { // ταξινόμισε τον πινακα; if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0; return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1]; } Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 18:01 Ο Φρεντος έγραψε: #1.850 02-08-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση Click για ανάπτυξη... Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο.... Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 21:37 Ο NikosDim έγραψε: #1.851 02-08-13 21:37 Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:20 Η niek έγραψε: #1.852 02-08-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;; Click για ανάπτυξη... Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosDim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2013 στις 22:27 Ο NikosDim έγραψε: #1.853 02-08-13 22:27 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Chris1993: #1.854 03-08-13 00:53 Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι παιδιά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrespan12345 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο andrespan12345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:33 Ο andrespan12345: #1.855 03-08-13 01:33 Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niek: Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα... Έχω αρχίσει να ανησυχώ Click για ανάπτυξη... μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.856 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 02:05 Ο Φρεντος έγραψε: #1.857 03-08-13 02:05 Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαι οντως, αρχες Μαιου θα νιωθετε ολοι ετοιμοι να δωσετε...Θυμαμαι οτι σε μας φετος ελεγαν ολοι για απεργια των καθηγητων οταν γραφαμε εκθεση και αναβολη των πανελληνιων, και ειχαμε ξενερωσει ολοι, γιατι βαριομασταν να κανουμε και αλλο επαναληψη....Μην αγχωνεστε για τετοια.. 10 μερες θα κανουν τη διαφορα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Ο jj! έγραψε: #1.858 03-08-13 14:18 Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mpamphs_sougias Atrlef bboys Τρελας123 rseven Marios2020 Satan Claus spring day panamixagr97 Christina947 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Yep, οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν το διάστημα 22 και 25 Μαΐου. Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 14:24 Ο Σπυρακος (^^): #1.859 03-08-13 14:24 Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 91 92 93 94 95 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 93 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μέχρι τότε βλέπουμε παιδιά!! Ας είμαστε διαβασμένοι εμείς και για λίγες μέρες νωρίτερα δεν έγινε κάτι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 15:24 Η Dogie έγραψε: #1.860 03-08-13 15:24 Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μην σας απασχολεί από τώρα πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες. Τώρα ρίξτε βάρος στα μαθήματα και κάντε συχνές επαναλήψεις, για να είστε σε θέση να γράψετε όσο το δυνατό καλύτερα, όταν έρθει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.