Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 14:27 Ο Οδυσσέας έγραψε: #201 10-06-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Frocita: εγω σκοπευω να διαλεξω αρχες περιβαλλοντικης , αν και ηθελα βιολογια αλλά δεν εχει τμημα...Ξερει κανείς να μου πει τι ακριβως κανεις σ αυτό το μαθημά;;.... Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1437472#post1437472 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η kaliorova: #202 10-06-09 16:12 Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Ο Οδυσσέας έγραψε: #203 10-06-09 16:18 Και να παρει πληροφορικη μπορει στη γ να παρει πολυμεσα που δεν εξαταζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:55 Η kaliorova: #204 10-06-09 16:55 Ναι σωστά! Και αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Ο Chris1993: #205 10-06-09 16:58 Εγώ πήρα πληροφορική γιατί του χρόνου θα πάρω ΑΟΘ για να ανίξω 5ο πεδίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Ο constantinepap: #206 10-06-09 21:33 θεωριτικη και αστρονομια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiota1508 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Παναγιωτα-Μαρτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 120 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 20:19 Η Panagiota1508: #207 12-06-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Click για ανάπτυξη... συμφωνω!!θετικη και μαθημα επιλογης βιολογια με τρελα!!:iagree::iagree: 3ο πεδιο δεν ειναι το επιστημων υγειας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:25 Η Constantina!: #208 14-06-09 18:25 Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Ο Iliaso έγραψε: #209 14-06-09 18:35 Γραμμικό αν έχεις βλέψεις για αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Ο napstor έγραψε: #210 16-06-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Frocita: εγω σκοπευω να διαλεξω αρχες περιβαλλοντικης , αν και ηθελα βιολογια αλλά δεν εχει τμημα...Ξερει κανείς να μου πει τι ακριβως κανεις σ αυτό το μαθημά;;.... Click για ανάπτυξη... https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1437472#post1437472 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:12 Η kaliorova: #202 10-06-09 16:12 Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Ο Οδυσσέας έγραψε: #203 10-06-09 16:18 Και να παρει πληροφορικη μπορει στη γ να παρει πολυμεσα που δεν εξαταζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:55 Η kaliorova: #204 10-06-09 16:55 Ναι σωστά! Και αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Ο Chris1993: #205 10-06-09 16:58 Εγώ πήρα πληροφορική γιατί του χρόνου θα πάρω ΑΟΘ για να ανίξω 5ο πεδίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Ο constantinepap: #206 10-06-09 21:33 θεωριτικη και αστρονομια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiota1508 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Παναγιωτα-Μαρτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 120 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 20:19 Η Panagiota1508: #207 12-06-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Click για ανάπτυξη... συμφωνω!!θετικη και μαθημα επιλογης βιολογια με τρελα!!:iagree::iagree: 3ο πεδιο δεν ειναι το επιστημων υγειας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:25 Η Constantina!: #208 14-06-09 18:25 Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Ο Iliaso έγραψε: #209 14-06-09 18:35 Γραμμικό αν έχεις βλέψεις για αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Ο napstor έγραψε: #210 16-06-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Ο Οδυσσέας έγραψε: #203 10-06-09 16:18 Και να παρει πληροφορικη μπορει στη γ να παρει πολυμεσα που δεν εξαταζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:55 Η kaliorova: #204 10-06-09 16:55 Ναι σωστά! Και αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Ο Chris1993: #205 10-06-09 16:58 Εγώ πήρα πληροφορική γιατί του χρόνου θα πάρω ΑΟΘ για να ανίξω 5ο πεδίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Ο constantinepap: #206 10-06-09 21:33 θεωριτικη και αστρονομια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiota1508 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Παναγιωτα-Μαρτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 120 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 20:19 Η Panagiota1508: #207 12-06-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Click για ανάπτυξη... συμφωνω!!θετικη και μαθημα επιλογης βιολογια με τρελα!!:iagree::iagree: 3ο πεδιο δεν ειναι το επιστημων υγειας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:25 Η Constantina!: #208 14-06-09 18:25 Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Ο Iliaso έγραψε: #209 14-06-09 18:35 Γραμμικό αν έχεις βλέψεις για αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Ο napstor έγραψε: #210 16-06-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και να παρει πληροφορικη μπορει στη γ να παρει πολυμεσα που δεν εξαταζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaliorova Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:55 Η kaliorova: #204 10-06-09 16:55 Ναι σωστά! Και αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Ο Chris1993: #205 10-06-09 16:58 Εγώ πήρα πληροφορική γιατί του χρόνου θα πάρω ΑΟΘ για να ανίξω 5ο πεδίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Ο constantinepap: #206 10-06-09 21:33 θεωριτικη και αστρονομια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiota1508 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Παναγιωτα-Μαρτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 120 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 20:19 Η Panagiota1508: #207 12-06-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Click για ανάπτυξη... συμφωνω!!θετικη και μαθημα επιλογης βιολογια με τρελα!!:iagree::iagree: 3ο πεδιο δεν ειναι το επιστημων υγειας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:25 Η Constantina!: #208 14-06-09 18:25 Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Ο Iliaso έγραψε: #209 14-06-09 18:35 Γραμμικό αν έχεις βλέψεις για αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Ο napstor έγραψε: #210 16-06-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι σωστά! Και αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.998 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:58 Ο Chris1993: #205 10-06-09 16:58 Εγώ πήρα πληροφορική γιατί του χρόνου θα πάρω ΑΟΘ για να ανίξω 5ο πεδίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Ο constantinepap: #206 10-06-09 21:33 θεωριτικη και αστρονομια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiota1508 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Παναγιωτα-Μαρτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 120 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 20:19 Η Panagiota1508: #207 12-06-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Click για ανάπτυξη... συμφωνω!!θετικη και μαθημα επιλογης βιολογια με τρελα!!:iagree::iagree: 3ο πεδιο δεν ειναι το επιστημων υγειας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:25 Η Constantina!: #208 14-06-09 18:25 Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Ο Iliaso έγραψε: #209 14-06-09 18:35 Γραμμικό αν έχεις βλέψεις για αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Ο napstor έγραψε: #210 16-06-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πήρα πληροφορική γιατί του χρόνου θα πάρω ΑΟΘ για να ανίξω 5ο πεδίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:33 Ο constantinepap: #206 10-06-09 21:33 θεωριτικη και αστρονομια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiota1508 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Παναγιωτα-Μαρτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 120 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 20:19 Η Panagiota1508: #207 12-06-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Click για ανάπτυξη... συμφωνω!!θετικη και μαθημα επιλογης βιολογια με τρελα!!:iagree::iagree: 3ο πεδιο δεν ειναι το επιστημων υγειας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:25 Η Constantina!: #208 14-06-09 18:25 Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Ο Iliaso έγραψε: #209 14-06-09 18:35 Γραμμικό αν έχεις βλέψεις για αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Ο napstor έγραψε: #210 16-06-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θεωριτικη και αστρονομια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiota1508 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Παναγιωτα-Μαρτινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 120 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 20:19 Η Panagiota1508: #207 12-06-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Click για ανάπτυξη... συμφωνω!!θετικη και μαθημα επιλογης βιολογια με τρελα!!:iagree::iagree: 3ο πεδιο δεν ειναι το επιστημων υγειας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:25 Η Constantina!: #208 14-06-09 18:25 Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Ο Iliaso έγραψε: #209 14-06-09 18:35 Γραμμικό αν έχεις βλέψεις για αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Ο napstor έγραψε: #210 16-06-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaliorova: Εγώ πήρα μάθημα επιλογής Αστρονομία και στοιχεία διαστημικής! Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις πληροφορική για να την πάρεις του χρόνου εφόσον δεν την δίνεις και στο τέλος! Καλύτερα να πάρεις Βιολογία μια και θα πας Θετική και ακόμα καλύτερα εαν θέλεις σχολές απο το 3ο Πεδίο! Click για ανάπτυξη... συμφωνω!!θετικη και μαθημα επιλογης βιολογια με τρελα!!:iagree::iagree: 3ο πεδιο δεν ειναι το επιστημων υγειας;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:25 Η Constantina!: #208 14-06-09 18:25 Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Ο Iliaso έγραψε: #209 14-06-09 18:35 Γραμμικό αν έχεις βλέψεις για αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Ο napstor έγραψε: #210 16-06-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 18:35 Ο Iliaso έγραψε: #209 14-06-09 18:35 Γραμμικό αν έχεις βλέψεις για αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Ο napstor έγραψε: #210 16-06-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γραμμικό αν έχεις βλέψεις για αρχιτεκτονική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:47 Ο napstor έγραψε: #210 16-06-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Constantina!: Εχμμ.. Εγώ σκέφτομαι σχέδιο. Ελεύθερο αν και μου αρέσει πολύ, το αποκλείω. Είμαι ανάμεσα σε γραμμικό (που κάνω και σε φροντιστήριο) και σε τεχνικό, το οποίο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ποιό απο τα δύο μου προτείνετε παίδες?:xixi: Click για ανάπτυξη... εφοσον κανεις γραμμικο σε φροντιστηριο,πηγαινε τεχνικο σχεδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 18:59 Ο tebelis13: #211 16-06-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Σεπτεμβρίου 2011 οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Αν παρεις φετος πληροφορικη,στην Γ λυκειου δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Click για ανάπτυξη... Μπορει να επιλεξει αοθ στη Γ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 12:29 Η οΟοNantiAoOo: #212 17-06-09 12:29 μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μασ δωσανε προχθεσ για να συμπληρωσουμε...κατευθηνση διαλεξα θετικη για μαθημα επιλογης ειμαι αναμεσα σε αστρονομια αλλα δε νομιζω να γινει τμημα.....η ελευθερο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Dimitra!!!: #213 21-06-09 01:14 Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ λέω να πάρω μάθημα επιλογής πάλι πληροφορική αλλα δεν ειμαι σίγουρη γιατί δεν γινεται να το πάρω ξανα στη Γ λυκείου...Οσο για την κατευθυνση επίσης δεν ξέρω αλλα σκέφτομαι θεωρητική γιατι σκέφτομαι για παιδαγωγικό...:s:s:s Pfff!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #214 21-06-09 16:06 Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marioanna Νεοφερμένο μέλος Η maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 13:35 Η marioanna: #215 22-06-09 13:35 Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνώ σχετικά με την επιλογή πολυμέσων_δικτύων για την Γ λυκείου .Τώρα όμως θα πάω θετική και αναρωτιέμαι , η βιολογία ως μάθημα επιλογής της Β λυκείου μήπως θα με διευκολύνει αργότερα ( στην κατέυθυνση της Γ τάξης , εννοώ )?????????/ :nono:ή :iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 14:29 Ο Οδυσσέας έγραψε: #216 22-06-09 14:29 Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι.Δεν έχιε σχέση η ύλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra!!! Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Η Dimitra!!!: #217 22-06-09 16:21 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Στη γ μπορείς να πάρεις πολυμέσα που είναι το ίδιο και ούτε αυτό εξετάζεται. Πόσες φορές το έχω πει αυτό; Click για ανάπτυξη... Ok...Ευχαριστώ!!! Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ως επιλογή στο σχολείο μου γιατί και για την Β εχουμε μονο πληροφορική,σχέδιο,ξένη γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SilentWinter Νεοφερμένο μέλος Η SilentWinter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 29 Αυγούστου 2009 στις 15:42 Η SilentWinter: #218 29-08-09 15:42 Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nicole1982 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2009 στις 16:02 Ο papas έγραψε: #219 29-08-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 10:43 Ο ἅλς έγραψε: #220 31-08-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από SilentWinter: Γεια σας! Εγώ την ημέρα που εδωσαν τις δηλωσεις ημουν αρρωστη και δεν δηλωσα τιποτα. Μου αρεσει πολυ η βιολογια σα μαθημα, και σκεφτομαι να τη δηλωσω. (αν και δεν ξερω αν θα γινει τμημα) Τη βιολογια επιλογης τη δινουμε και στις εξετασεις στο τελος? Click για ανάπτυξη... Πριν δηλώσεις μάθε αν θα δημιουργηθεί τμήμα έτσι ώστε να ΄σαι έτοιμη για 2η επιλογή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.