Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 16:41 Ο Hurr έγραψε: #241 28-08-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είναι συμπαθητική άσκηση, απλώς αν την έβαζες π.χ. στο σχολείο θα έτρωγες άπειρο κράξιμο Καλά έκανες πάντως και την έβαλες, για να με (μας) κρατάς σε μια επαφή με την πανέμορφη ευκλείδια γεωμετρία, την οποία δυστυχώς έχω παρατήσει από τότε που έδωσα τελευταία φορά εξετάσεις σε μαθηματικούς διαγωνισμούς. Στέλιος Click για ανάπτυξη... Στο σχολειο φιλε μου τουλαχιστον στο δικο μου αρκετοι δεν μπορουσαν ουτε διαφορα τετραγωνων να κανουν.. Ασε εχει περασει καιρος.. και γω αρχιζω και τα ξεχνω Στο πανεπιστημιο εχει διαγωνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:26 Ο Hurr έγραψε: #242 28-08-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από lostG: Τι ακριβώς εννοείς? Click για ανάπτυξη... Απλά η λυση στο forum για να φανει να πρεπει να πατησει οποιος θελει να τη δει σε ενα συνδεσμο. Πρεπει να υπαρχει η δυνατοτητα αυτη αλλα δεν την εχω βρει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peri Νεοφερμένο μέλος Η peri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Η peri έγραψε: #243 28-08-08 18:02 ολα οκ με τν ασκηση την καταλαβα τελικα...ευχαριστω παρα πολυ κ τους δυο που με βοηθησατε...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 00:57 Ο Hurr έγραψε: #244 29-08-08 00:57 Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Ο zidane4ever: #245 30-08-08 21:40 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 00:26 Ο lostG έγραψε: #246 31-08-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Έστω κάνει μηδέν τότε z3=-z1-z2 θα είναι |z3|=|-z1-z2|=|z1+z2| Αλλά |z1+z2|<=|z1|+|z2|=3 όμως |z3|=4 Άτοπο επομένως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 01:40 Ο zidane4ever: #247 31-08-08 01:40 τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Ο Hurr έγραψε: #248 31-08-08 13:39 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Click για ανάπτυξη... Γνωρίζουμε ότι ισχύει ο τύπος a,b μιγαδικοί Σημείωση: Η ταυτοτητα αυτη θέλει αποδειξη για να την χρησιμοποιησετε. Αν θυμαμαι καλα ειναι ασκηση στο βιβλιο Για και Η παραπανω ταυτοτητα γινεται (1) Εστω ότι τοτε Με αντικατασταση στην (1) ατοπο Ουσιαστικα αποφυγαμε την τριγωνικη. Η απαντηση όμως του LostG ειναι σαφως καλύτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 14:23 Ο zidane4ever: #249 31-08-08 14:23 ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο lostG έγραψε: #250 31-08-08 18:04 Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είναι συμπαθητική άσκηση, απλώς αν την έβαζες π.χ. στο σχολείο θα έτρωγες άπειρο κράξιμο Καλά έκανες πάντως και την έβαλες, για να με (μας) κρατάς σε μια επαφή με την πανέμορφη ευκλείδια γεωμετρία, την οποία δυστυχώς έχω παρατήσει από τότε που έδωσα τελευταία φορά εξετάσεις σε μαθηματικούς διαγωνισμούς. Στέλιος Click για ανάπτυξη... Στο σχολειο φιλε μου τουλαχιστον στο δικο μου αρκετοι δεν μπορουσαν ουτε διαφορα τετραγωνων να κανουν.. Ασε εχει περασει καιρος.. και γω αρχιζω και τα ξεχνω Στο πανεπιστημιο εχει διαγωνισμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:26 Ο Hurr έγραψε: #242 28-08-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από lostG: Τι ακριβώς εννοείς? Click για ανάπτυξη... Απλά η λυση στο forum για να φανει να πρεπει να πατησει οποιος θελει να τη δει σε ενα συνδεσμο. Πρεπει να υπαρχει η δυνατοτητα αυτη αλλα δεν την εχω βρει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peri Νεοφερμένο μέλος Η peri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Η peri έγραψε: #243 28-08-08 18:02 ολα οκ με τν ασκηση την καταλαβα τελικα...ευχαριστω παρα πολυ κ τους δυο που με βοηθησατε...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 00:57 Ο Hurr έγραψε: #244 29-08-08 00:57 Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Ο zidane4ever: #245 30-08-08 21:40 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 00:26 Ο lostG έγραψε: #246 31-08-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Έστω κάνει μηδέν τότε z3=-z1-z2 θα είναι |z3|=|-z1-z2|=|z1+z2| Αλλά |z1+z2|<=|z1|+|z2|=3 όμως |z3|=4 Άτοπο επομένως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 01:40 Ο zidane4ever: #247 31-08-08 01:40 τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Ο Hurr έγραψε: #248 31-08-08 13:39 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Click για ανάπτυξη... Γνωρίζουμε ότι ισχύει ο τύπος a,b μιγαδικοί Σημείωση: Η ταυτοτητα αυτη θέλει αποδειξη για να την χρησιμοποιησετε. Αν θυμαμαι καλα ειναι ασκηση στο βιβλιο Για και Η παραπανω ταυτοτητα γινεται (1) Εστω ότι τοτε Με αντικατασταση στην (1) ατοπο Ουσιαστικα αποφυγαμε την τριγωνικη. Η απαντηση όμως του LostG ειναι σαφως καλύτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 14:23 Ο zidane4ever: #249 31-08-08 14:23 ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο lostG έγραψε: #250 31-08-08 18:04 Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lostG: Τι ακριβώς εννοείς? Click για ανάπτυξη... Απλά η λυση στο forum για να φανει να πρεπει να πατησει οποιος θελει να τη δει σε ενα συνδεσμο. Πρεπει να υπαρχει η δυνατοτητα αυτη αλλα δεν την εχω βρει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peri Νεοφερμένο μέλος Η peri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 18:02 Η peri έγραψε: #243 28-08-08 18:02 ολα οκ με τν ασκηση την καταλαβα τελικα...ευχαριστω παρα πολυ κ τους δυο που με βοηθησατε...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 00:57 Ο Hurr έγραψε: #244 29-08-08 00:57 Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Ο zidane4ever: #245 30-08-08 21:40 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 00:26 Ο lostG έγραψε: #246 31-08-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Έστω κάνει μηδέν τότε z3=-z1-z2 θα είναι |z3|=|-z1-z2|=|z1+z2| Αλλά |z1+z2|<=|z1|+|z2|=3 όμως |z3|=4 Άτοπο επομένως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 01:40 Ο zidane4ever: #247 31-08-08 01:40 τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Ο Hurr έγραψε: #248 31-08-08 13:39 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Click για ανάπτυξη... Γνωρίζουμε ότι ισχύει ο τύπος a,b μιγαδικοί Σημείωση: Η ταυτοτητα αυτη θέλει αποδειξη για να την χρησιμοποιησετε. Αν θυμαμαι καλα ειναι ασκηση στο βιβλιο Για και Η παραπανω ταυτοτητα γινεται (1) Εστω ότι τοτε Με αντικατασταση στην (1) ατοπο Ουσιαστικα αποφυγαμε την τριγωνικη. Η απαντηση όμως του LostG ειναι σαφως καλύτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 14:23 Ο zidane4ever: #249 31-08-08 14:23 ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο lostG έγραψε: #250 31-08-08 18:04 Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ολα οκ με τν ασκηση την καταλαβα τελικα...ευχαριστω παρα πολυ κ τους δυο που με βοηθησατε...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2008 στις 00:57 Ο Hurr έγραψε: #244 29-08-08 00:57 Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Ο zidane4ever: #245 30-08-08 21:40 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 00:26 Ο lostG έγραψε: #246 31-08-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Έστω κάνει μηδέν τότε z3=-z1-z2 θα είναι |z3|=|-z1-z2|=|z1+z2| Αλλά |z1+z2|<=|z1|+|z2|=3 όμως |z3|=4 Άτοπο επομένως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 01:40 Ο zidane4ever: #247 31-08-08 01:40 τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Ο Hurr έγραψε: #248 31-08-08 13:39 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Click για ανάπτυξη... Γνωρίζουμε ότι ισχύει ο τύπος a,b μιγαδικοί Σημείωση: Η ταυτοτητα αυτη θέλει αποδειξη για να την χρησιμοποιησετε. Αν θυμαμαι καλα ειναι ασκηση στο βιβλιο Για και Η παραπανω ταυτοτητα γινεται (1) Εστω ότι τοτε Με αντικατασταση στην (1) ατοπο Ουσιαστικα αποφυγαμε την τριγωνικη. Η απαντηση όμως του LostG ειναι σαφως καλύτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 14:23 Ο zidane4ever: #249 31-08-08 14:23 ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο lostG έγραψε: #250 31-08-08 18:04 Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2008 στις 21:40 Ο zidane4ever: #245 30-08-08 21:40 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 00:26 Ο lostG έγραψε: #246 31-08-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Έστω κάνει μηδέν τότε z3=-z1-z2 θα είναι |z3|=|-z1-z2|=|z1+z2| Αλλά |z1+z2|<=|z1|+|z2|=3 όμως |z3|=4 Άτοπο επομένως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 01:40 Ο zidane4ever: #247 31-08-08 01:40 τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Ο Hurr έγραψε: #248 31-08-08 13:39 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Click για ανάπτυξη... Γνωρίζουμε ότι ισχύει ο τύπος a,b μιγαδικοί Σημείωση: Η ταυτοτητα αυτη θέλει αποδειξη για να την χρησιμοποιησετε. Αν θυμαμαι καλα ειναι ασκηση στο βιβλιο Για και Η παραπανω ταυτοτητα γινεται (1) Εστω ότι τοτε Με αντικατασταση στην (1) ατοπο Ουσιαστικα αποφυγαμε την τριγωνικη. Η απαντηση όμως του LostG ειναι σαφως καλύτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 14:23 Ο zidane4ever: #249 31-08-08 14:23 ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο lostG έγραψε: #250 31-08-08 18:04 Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 00:26 Ο lostG έγραψε: #246 31-08-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Έστω κάνει μηδέν τότε z3=-z1-z2 θα είναι |z3|=|-z1-z2|=|z1+z2| Αλλά |z1+z2|<=|z1|+|z2|=3 όμως |z3|=4 Άτοπο επομένως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 01:40 Ο zidane4ever: #247 31-08-08 01:40 τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Ο Hurr έγραψε: #248 31-08-08 13:39 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Click για ανάπτυξη... Γνωρίζουμε ότι ισχύει ο τύπος a,b μιγαδικοί Σημείωση: Η ταυτοτητα αυτη θέλει αποδειξη για να την χρησιμοποιησετε. Αν θυμαμαι καλα ειναι ασκηση στο βιβλιο Για και Η παραπανω ταυτοτητα γινεται (1) Εστω ότι τοτε Με αντικατασταση στην (1) ατοπο Ουσιαστικα αποφυγαμε την τριγωνικη. Η απαντηση όμως του LostG ειναι σαφως καλύτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 14:23 Ο zidane4ever: #249 31-08-08 14:23 ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο lostG έγραψε: #250 31-08-08 18:04 Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Έστω κάνει μηδέν τότε z3=-z1-z2 θα είναι |z3|=|-z1-z2|=|z1+z2| Αλλά |z1+z2|<=|z1|+|z2|=3 όμως |z3|=4 Άτοπο επομένως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 01:40 Ο zidane4ever: #247 31-08-08 01:40 τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Ο Hurr έγραψε: #248 31-08-08 13:39 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Click για ανάπτυξη... Γνωρίζουμε ότι ισχύει ο τύπος a,b μιγαδικοί Σημείωση: Η ταυτοτητα αυτη θέλει αποδειξη για να την χρησιμοποιησετε. Αν θυμαμαι καλα ειναι ασκηση στο βιβλιο Για και Η παραπανω ταυτοτητα γινεται (1) Εστω ότι τοτε Με αντικατασταση στην (1) ατοπο Ουσιαστικα αποφυγαμε την τριγωνικη. Η απαντηση όμως του LostG ειναι σαφως καλύτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 14:23 Ο zidane4ever: #249 31-08-08 14:23 ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο lostG έγραψε: #250 31-08-08 18:04 Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 13:39 Ο Hurr έγραψε: #248 31-08-08 13:39 Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Click για ανάπτυξη... Γνωρίζουμε ότι ισχύει ο τύπος a,b μιγαδικοί Σημείωση: Η ταυτοτητα αυτη θέλει αποδειξη για να την χρησιμοποιησετε. Αν θυμαμαι καλα ειναι ασκηση στο βιβλιο Για και Η παραπανω ταυτοτητα γινεται (1) Εστω ότι τοτε Με αντικατασταση στην (1) ατοπο Ουσιαστικα αποφυγαμε την τριγωνικη. Η απαντηση όμως του LostG ειναι σαφως καλύτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 14:23 Ο zidane4ever: #249 31-08-08 14:23 ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο lostG έγραψε: #250 31-08-08 18:04 Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θελω αμεσα βοηθεια!Θελω να αποδειξω οτι εαν Ζ1,Ζ2,Ζ3ΕC,lZ1l=1,lZ2l=2,lZ3l=4 να αποδειξετε οτι Ζ1+Ζ2+Ζ3 δεν μπορει να ειναι ισο με το μηδεν....παρακαλω απαντηστε μου ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: τελεια απαντηση αλλα μηπως υπαρχει και αλλος τροπος?... Click για ανάπτυξη... Γνωρίζουμε ότι ισχύει ο τύπος a,b μιγαδικοί Σημείωση: Η ταυτοτητα αυτη θέλει αποδειξη για να την χρησιμοποιησετε. Αν θυμαμαι καλα ειναι ασκηση στο βιβλιο Για και Η παραπανω ταυτοτητα γινεται (1) Εστω ότι τοτε Με αντικατασταση στην (1) ατοπο Ουσιαστικα αποφυγαμε την τριγωνικη. Η απαντηση όμως του LostG ειναι σαφως καλύτερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zidane4ever Νεοφερμένο μέλος Ο zidane4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 14:23 Ο zidane4ever: #249 31-08-08 14:23 ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο lostG έγραψε: #250 31-08-08 18:04 Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lostG Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 67 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 373 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 18:04 Ο lostG έγραψε: #250 31-08-08 18:04 Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως θέλω καί δημόσια να πω μπράβο στο ischool κατ' αρχήν καί κατόπιν σε μέλη όπως φοιτητές σαν τον Hurr καί άλλους, πού αντί να σερφάρουν άσκοπα στο διαδίκτυο κάνουν καί ένα πέρασμα από εδώ βοηθώντας παιδιά πού έχουν ανάγκη. Γιατί φίλοι μου δεν είναι το παν το χρήμα.Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αυτή τη στάση ζωής.Όπως όταν λέω σε συναδέλφους ότι μπείτε ρε σείς σε διάφορα φόρα(sic) να μοιράζετε τις γνώσεις σας απαντούν κυνικά.Κι εγώ τι θα κερδίσω! Τούς λέω ότι σκεφτείτε ένα παιδί γιά παράδειγμα στο Καστελόρριζο (όπου οι επιλογές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες) καί αυτό το παιδί δεν έχει τις ευκαιρίες των "μοσχανεθρεμένων" δικών σας παιδιών. Το διαδίκτυο είναι ευλογία καί κατάρα μαζί.Το ζήτημα είναι πως το χρησιμοποιεί κάποιος.Πράγμα πού έχει να κάνει βέβαια με την συνολική συγκρότηση κάθε χρήστη. Αρχική Δημοσίευση από zidane4ever: ποια ειναι η αποδειξη της για να μπορω να την χρησιμοποιω? Click για ανάπτυξη... Χρησιμοποίησε το |z|^2=z(z*), z* είναι ο συζυγής τού z. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:32 Ο Hurr έγραψε: #251 03-09-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Άλλες 2 ασκήσεις : 1)Να λυθεί το συστημα των εξισώσεων 2)Αν Nα δειχθεί οτι Είναι λίγο ως αρκετα απαιτητικές. Αν ψαξετε το θεμα για παρομοιες ασκησεις η 1η βγαίνει σχετικα εύκολα Click για ανάπτυξη... Μιας και εμειναν καιρο χωρις καμια απαντηση η προσπαθεια να πω λυσεις η καποια υποδειξη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Ο m3Lt3D έγραψε: #252 03-09-08 00:34 κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κατσε να κανω την 2)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:36 Ο Hurr έγραψε: #253 03-09-08 00:36 Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η 2 ειναι λιγακι δυσκολη. Θελει και τυχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:39 Ο m3Lt3D έγραψε: #254 03-09-08 00:39 βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:46 Ο Hurr έγραψε: #255 03-09-08 00:46 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: βασικα ολη η ουσια μια παραγοντοποιηση δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:52 Ο m3Lt3D έγραψε: #256 03-09-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hurr: Η παραγοντοποιηση παιζει κρισιμο ρολο στη λυση. Τουλαχιστον τη λυση που εχω βρει εγω. Μπορει βεβαια να υπαρχει και ευκολοτερος τροπος και να μη τον εχω δει!! Click για ανάπτυξη... πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hurr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Hurr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:08 Ο Hurr έγραψε: #257 03-09-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: πωωω εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους, εχω δοκιμασει και να βγαλω σε αυτους τους συνδιασμους διαφορα i απεξω, αλλα τπτ! στο τσακ ειμαι να βαλω αναλυτικη μορφη και να λυνω βραδυατικα (x+yi)^10!!! Click για ανάπτυξη... Ωραια ιδεα το αναπτυγμα θα το δοκιμασω Οταν την ελυνα μου εσπασε τα νευρα μεχρι να το βρω. Ακομα δεν ειμαι 100 % σιγουρος γιατι αυτα που βγαζω μου φαινονται περιεργα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos66 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο manos66 έγραψε: #258 03-09-08 10:59 ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maltanous Νεοφερμένο μέλος Ο maltanous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:46 Ο maltanous: #259 04-09-08 21:46 Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Ο m3Lt3D έγραψε: #260 04-09-08 22:01 Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από maltanous: Καλησπέρα παιδιά,είμαι λιγο καινούργιος γι'αυτό θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να ποστάρω κ γω μια άσκηση η οποία με έχει παιδέψει αρκετά... Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια!!! τι νομιζες πως ειναι εδω περα; σχολειο; πρωτα συμπληρωνεις μια αιτηση που θα βρεις στα πανω αριστερα στην οθονη σου. Επειτα... Φυσικα και μπορεις ρε συ! Αυτος εξαλου ειναι ενας απο τους σκοπους του φορουμ Γ' Λυκείου & Απόφοιτοι > Θετική & Τεχνολογική Αν ειναι και καμια ωραια, χαρη θα μας κανεις που την ποσταρεις, δεν θα σου εχουμε κανει εμεις χαρη που την λυσαμε! Αλλα και απλη να'ναι δεν πειραζει!(ο καλος ο μυλος... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.