matina91
Νεοφερμένο μέλος

ηταν πανευκολααα! για οσους ειχαν διαβασει παντα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Λίγο άκυρο με το θέμα, αλλά που θες να περάσεις;
Να ρωτήσω και κάτι γενικό.
Οι ΑΟΘ χρειάζεται εξίσου την ίδια παπαγαλία με την ΑΟΔΕ;
Εγω θετική θα πάω και θα επιλέξω να δώσω και ΑΟΘ αλλά με την παπαγαλία δεν έχουμε καλές σχέσεις.
![]()
Πληροφορική Οικονομικού.
Όχι, έχει πολύ μικρότερη, πολύ πιο κατανοητή και πολύ σοβαρότερη θεωρία απ'τις μαλακίες του ΑΟΔΕ. Αν παίρνεις λίγο τα οικονομικά δεν χρειάζεται παπαγαλία. Το 50% του βαθμού είναι ασκήσεις, το 25% είναι Σ-Λ και το υπόλοιπο 25% μόνο είναι ανάπτυξη, οπότε γράφεις.
Σήμερα, όπως είπα, έγραψα γύρω στο 15. Απόλυτα ικανοποιημένος. Αν και το βιβλίο το έκαψα με ένα μπουκάλι οινόπνευμα, οπότε λαμπάδιασε αμέσως και δεν το χάρηκα. Καλύτερα, πάντως, που έγραψα ΜΚ και όχι ΑΟΔΕ. Πρώτον, γιατί είναι βαρύτητας και δεύτερον γιατί απέδειξα ότι δεν έχω σχέση με την παπαγαλία, το ακριβώς αντίθετο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_sp
Νεοφερμένο μέλος

DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος

mariavrdf
Νεοφερμένο μέλος

ας μoυ απαντησει καποιος please
παλικαρι
Νεοφερμένο μέλος

capito666
Νεοφερμένο μέλος

Παει η διοικησηηηηηη!!!!!:fss:

mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ πάντως περίμενα ανταγωνιστικότητα, το 18 το λέω επειδή τα κανα ψιλοσαλάτα στον maslow μιας και παρακίνηση δεν είχα διαβάσει και πολύ πιστεύω τα 4 θα πάρω από κει από τα 8, τώρα λογικά περιμένω από 95 και πάνω αλλά τέλος πάντων κρατώ επιφυλάξεις λέγοντας απλά "στη χειρότερη 18".
Λοιπόν, τώρα στοχεύουμε φυσική, θα προσπαθήσω να ξεχάσω όλες τις πίπες που μαθα από έξω μιας και δε χρειάζεται να βρίσκονται άλλο στο κεφάλι μου, να ηρεμίσω και να πήξω την φυσικούλα την οποία και λατρεύω.
μπάι μπάι αοδέ, δεν πρόκειται να σε κάψω, είσαι είδη καμένη από μόνη σου.![]()
hahaahahahhahaah exelent !!!σωστοςςςςςςς
capito666
Νεοφερμένο μέλος

τα θεματα ηταν οτι να ' ναι . ξερετε αν καποιος γραψει πχ 15.4 η 15.8 τι βαθμος μπαινει?
ας μoυ απαντησει καποιος please
τι εννοεις τι βαθμος μπαινει?? που?
dafnousaki
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

dafnousaki
Νεοφερμένο μέλος

filipaster
Νεοφερμένο μέλος

Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε εγώ για αυτό και για να μάθω βιολογία κατεύθυνσης παπαγαλία έφτυσα κυριολεκτικά αίμαΛίγο άκυρο με το θέμα, αλλά που θες να περάσεις;
Να ρωτήσω και κάτι γενικό.
Οι ΑΟΘ χρειάζεται εξίσου την ίδια παπαγαλία με την ΑΟΔΕ;
Εγω θετική θα πάω και θα επιλέξω να δώσω και ΑΟΘ αλλά με την παπαγαλία δεν έχουμε καλές σχέσεις.
![]()

mariavrdf
Νεοφερμένο μέλος

τι εννοεις τι βαθμος μπαινει?? που?
ας πουμε οτι γραφεις πχ αοδε 15.4 η 15.8 τι βαθμος θα παρεις πανελλαδικα σε αυτο το μαθημα?
θα στρογγοιλοποιηθει το 15.8 και θα γινει 16 ενω το 15.4 θα γινει 15?
αυτο ρωταω
SuperSayian
Νεοφερμένο μέλος

ΥΓ1.Παιδιά δεν υπάρχει στο ΑΟΔΕ εύκολο και δύσκολο είναι τι έχει διαβάσει ο καθένας!Εμένα για παράδειγμα αν έπεφτε διοίκηση παραγωγής η ανθρωπίνων πόρων με ειχε μαμήσει αλλά ήμουν τυχερος!!
ΥΓ2.Ούτε sos-antisos υπάρχουν 60 κωλοσελίδες παπαγαλία θέλει!
ΥΓ3.Τι ώρα τελειωσατε?Εγω τελείωσα 8:50 και μέχρι τις 10 κοίταγα τον τοίχο!!!Όλη η τάξη 9:20 τελειώσαμε και κοιταγόμασταν μεταξύ μας
ΥΓ4.Εγω μια φορά δεν θέλω να το ξαναδω μπροστά μου!
foulis1991
Νεοφερμένο μέλος

JIMKILLER_17
Νεοφερμένο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Το διαβασμα που εκανα τις 2 μερες που ειχαμε για να διαβασουμε διοικηση ηταν μιση ωρα χθες το απογευμα για να ξεφυλλισω μια φορα το βιβλιο.
Παρολ'αυτα επεσαν 2 κομματια(εισαγωγη χρηματοοικονομικης και εξωτερικο περιβαλλον) που ηξερα για καποιο ανεξηγητο λογο ΤΕΛΕΙΑ.Τις αναγκες του Maslow τις ηξερα εξισου καλα.
Στον ανταγωνισμο το β) το εγραψα ολοσωστο,ενω για το α) εγραψα μονο τον ορισμο της ανταγωνιστικοτητας(δηλαδη η δυνατοτητα των επιχειρησεων να ...μπλα μπλα μπλα).Δεν εγραψα 'Μια επιχειρηση για να επιβιωσει και να αναπτυχθει...'
Οποτε πες οτι χανω γυρω στα 4 μορια απο αυτο το ερωτημα.
Υπολογιζω στη χειροτερη 90 και στην καλυτερη 97.

ΒΒ ΑΟΔΕ

musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΥΓ3.Τι ώρα τελειωσατε?Εγω τελείωσα 8:50 και μέχρι τις 10 κοίταγα τον τοίχο!!!Όλη η τάξη 9:20 τελειώσαμε και κοιταγόμασταν μεταξύ μας
Και εμείς 9:20 έχαμε τελειώσει όλοι! Μάλιστα κλείσαμε και τα τετράδια και μιλάγαμε κανονικά μεταξύ μας (όχι για το ΑΟΔΕ εννοείται). Οι επιρητητές ήταν φοβεροί!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.