miv
Επιφανές μέλος

Καλησπέρα!Καταρχάς αν ήξερα έτσι για το ΑΟΔΕ θα πήγαινα θετική μα το Θεο!!!Τόοοοοοσο παπαριά μάθημα!Χτες πέθανα να το διαβάζω όλη μέρα και ευτυχώς που είχαμε σκύλα καθηγήτρια στο σχολείο και εξέταζε(ναι γ λυκείου και εξέταζε με μπλοκάκι)οπότε ήμουν αναγκασμένος έστω και λίγο πριν το κουδούνι να του ρίχνω κλεφτές ματιές!!!Αυτά οτι χρηματοικονομική έπεσε το 2005 και τέτοια ειναι χοντρές μ@λ@κιες!Συγνώμη 4 χρόνια πέρασαν ποιος σας είπε πως ηταν αντισος!Αυτό που εγώ δεν περίμενα είναι τις 3 κουκίδες τις οποίες και δεν ήξερα αλλά με έναν εντελώς ανορθόδοξο τρόπο που βαριέμαι να σχολιάσω μου τις είπε ενα παιδί!!!Β3β έγραψα λίγο πολύ με δικά μου λόγια καθώς και οικολογικό περιβάλλον!Τα άλλα σχεδόν αυτολεξή!Δεν πιστεύω κάτω απο 90!!
ΥΓ1.Παιδιά δεν υπάρχει στο ΑΟΔΕ εύκολο και δύσκολο είναι τι έχει διαβάσει ο καθένας!Εμένα για παράδειγμα αν έπεφτε διοίκηση παραγωγής η ανθρωπίνων πόρων με ειχε μαμήσει αλλά ήμουν τυχερος!!
ΥΓ2.Ούτε sos-antisos υπάρχουν 60 κωλοσελίδες παπαγαλία θέλει!
ΥΓ3.Τι ώρα τελειωσατε?Εγω τελείωσα 8:50 και μέχρι τις 10 κοίταγα τον τοίχο!!!Όλη η τάξη 9:20 τελειώσαμε και κοιταγόμασταν μεταξύ μας
ΥΓ4.Εγω μια φορά δεν θέλω να το ξαναδω μπροστά μου!
Antisos με την άποψη ότι υπάρχουν πάρα πολλά άλλα κομμάτια στο βιβλίο που δεν έχουν πέσει ποτέ. Και πιο δομημένα, όπως η λειτουργίες της διοίκησης ή του προσωπικού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lethin1
Νεοφερμένο μέλος

Αντιο Διοικησηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
ευχομαι να μη σε ξαναδω ποτε.(εννοειται πως το βιβλιο του αοδε ειναι σε ...μεγαλο κινδυνο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Προκοπης
Νεοφερμένο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Οι αντιδρασεις στο τοπικ αυτο μου θυμισαν το ακολουθο βιντεο:Παιδια σημερα ειναι μια ξεχωριστη μερα!!!!!!!!
Αντιο Διοικησηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
ευχομαι να μη σε ξαναδω ποτε.(εννοειται πως το βιβλιο του αοδε ειναι σε ...μεγαλο κινδυνο)
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=yBYx3N__YnQ[/ame]
(οπου Χριστινα βαλτε ΑΟΔΕ

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Alex117
Νεοφερμένο μέλος

Προκοπης
Νεοφερμένο μέλος

musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο αμα γραφεις τα σωστα ή λαθος με : Λ το αρχικο ή Σ το αρχικο θα στο παρουνε λαθος ι σωστο? λιγο βλακεια αυτο που λεω αλλα απαντηστε μου γιατι δεν μπορω απο το αγχος που εχω!!! παντου ετσι τα απαντουσα και μαθηματικα και ΑΟΔΕ!!!
Εννοείται ότι θα το πάρουν σωστό

SuperSayian
Νεοφερμένο μέλος

Nαι είναι μια χαρά!Το ρωτήσανε και κάτι παιδιά στο σχολείο μου!ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο αμα γραφεις τα σωστα ή λαθος με : Λ το αρχικο ή Σ το αρχικο θα στο παρουνε λαθος ι σωστο? λιγο βλακεια αυτο που λεω αλλα απαντηστε μου γιατι δεν μπορω απο το αγχος που εχω!!! παντου ετσι τα απαντουσα και μαθηματικα και ΑΟΔΕ!!!
chris_90
Διάσημο μέλος

Μου ηρθε οταν διαβασα το "Αντιο Διοικησηηηη" και για τα καψιματα των βιβλιων.xaxaxa που το ξεθαψες;:no1:

Παντως πολυ μισος γι' αυτο το μαθημα βλεπω. Καλυτερα που δεν πηγα Τεχνολογικη δηλαδη

SuperSayian
Νεοφερμένο μέλος

Antisos με την άποψη ότι υπάρχουν πάρα πολλά άλλα κομμάτια στο βιβλίο που δεν έχουν πέσει ποτέ. Και πιο δομημένα, όπως η λειτουργίες της διοίκησης ή του προσωπικού.
Αυτά που εγω δεν ήξερα

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος

paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος

foulis1991
Νεοφερμένο μέλος

ξερει κανεις?
odyracer18
Νεοφερμένο μέλος

ra1kk0n3n
Νεοφερμένο μέλος

SuperSayian
Νεοφερμένο μέλος

ακομα ενα 100αρι σορυ..96..εχασα το τελευταιο Σ-Λ.Και σταματηστε τις αηδιες οτι διαβασατε μια μερα χτες και γραψατε.Αυτο το μαθημα θελει συστηματικο διαβασμα ολο το χρονο εστω μια με δυο ωρες.ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ..ΕΛΕΟΣ..!
Φίλε θες να το πιστέψεις πίστεψε το!Δεν θες πρόβλημα σου!Δεν είπα πως δεν είχα ανοίξει βιβλίο ολη την χρονιά αλλά ανάπτυξης δεν μπορούσα να γράψω μέχρι χτες!Τα Σ-Λ τα είχα αλλά μέχρι εκεί!Επίσης δεν είπα πως ήξερα απεξω ολο το βιβλίο αλλά μου έκατσε και έπεσαν αυτά που ήξερα!Δεν παει να πει κάτι!
vasalpa
Νεοφερμένο μέλος

Προκοπης
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.