932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα για τη γεύση, εγώ θα έβαζα καρμπονάρα, ή κάτι ιταλικό τέλος πάντων

-----------------------------------------
και η περιποιημένη ψιλοκομμένη τριχούλα, έχει όμως την γοητεία της από ένα αποτριχωμένο μάγουλο...
@ thanous18: γεύση στιφάδου κουνέλι![]()
![]()
![]()
Αυτό με το μάγουλο, λέγεται αλλιώς και "κοτόπουλο"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος

τι σκετο? και πατατες φουρνου σε παρακαλω..@ thanous18: γεύση στιφάδου κουνέλι![]()
![]()
![]()

κοτοπουλο.. νοστιμο ακουγεται.. :fss:Κοίτα εμένα προσωπικά με χαλάει, αλλά άμα είναι σε χαμηλά επίπεδα είναι εντάξει. Γούστα είναι αυτά. Αλλά νομίζω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι θάμνοι δεν αρέσουν.
Τώρα για τη γεύση, εγώ θα έβαζα καρμπονάρα, ή κάτι ιταλικό τέλος πάντων
Αυτό με το μάγουλο, λέγεται αλλιώς και "κοτόπουλο"![]()
και η καρμποναρα ωραια μου ακουγεται..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

μοιαζει με κοτοπουλο δεν εξηγειται...Ναι αλλά γιατί το λένε κοτόπουλο; Ποιός ξέρει;
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλα αυτό το όμορφο δασάκι ας μην το κουρέψει...Ας το περιορίσει λίγο,οκ..
Αυτό γιατί μια κοπέλα τελείως ξυρισμένη μου θυμίζει μωρό...και αυτό λίγάκι με απωθεί
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Εμένα δεν μου αρέσει η κοπέλα να κάνει αποτρίχωση στην γεννετήσια περιοχή.
αλλά πόσες με τρίχες-θάμνο, πλένονται καλά εκεί;

τόσα υγρά εκκρίνονται εκεί κάτω...με αποτέλεσμα να υπάρχει κακοσμία επειδή οι τρίχες λειτουργούν σαν φίλτρα
germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλά πόσες με τρίχες-θάμνο, πλένονται καλά εκεί;![]()
![]()
τόσα υγρά εκκρίνονται εκεί κάτω...με αποτέλεσμα να υπάρχει κακοσμία επειδή οι τρίχες λειτουργούν σαν φίλτρα
Κοίτα, αμα υπάρχει έντονη έλξη δεν νομίζω να δώσεις σημασία σε αυτά τα μικρά θέματα

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίτα, αμα υπάρχει έντονη έλξη δεν νομίζω να δώσεις σημασία σε αυτά τα μικρά θέματα. Θεωρώ οτι με μια καλή υγιεινή (καθημερινό πλύσιμο) η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα
Ναι το πρόβλημα είναι ότι θα μασάνε άχυρα και οι δυο μεριές.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Εμένα δεν μου αρέσει η κοπέλα να κάνει αποτρίχωση στην γεννετήσια περιοχή. Στα ποδια να κάνει και στις μασχάλες (αν κ μερικές δε βγάζουν τρίχες στα πόδια)
Αλλα αυτό το όμορφο δασάκι ας μην το κουρέψει...Ας το περιορίσει λίγο,οκ..
Αυτό γιατί μια κοπέλα τελείως ξυρισμένη μου θυμίζει μωρό...και αυτό λίγάκι με απωθεί
Α, τη θελεις τη γυναικα κουμ-μουνίστρια.

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

ξεκολλατε
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

αλλά πόσες με τρίχες-θάμνο, πλένονται καλά εκεί;![]()
![]()
Αμάν με τα φίλτρα. Σαν πρίσμα λειτουργούν.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλάκα κάνουμε χαλάρωσε. Άμα ο άλλος θέλει την γυναίκα τριχωτή δεν υπάρχει πρόβλημα με μας.
Αρκούδα, για να μην κρυώνει κιόλας στις σπηλιές
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστυχώς ή ευτυχώς (μάλλον δυστυχώς), οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν υποταχθεί στα πρότυπα που έχουν σχηματίσει οι άντρες για αυτές. Ζητάτε από τις γυναίκες να είναι στην τρίχα, αλλά εσείς διστάζετε να κάνετε κάπου αποτρίχωση φοβούμενοι μήπως χάσετε τον αντρισμό, μήπως σας θεωρήσουν πο****δες.
Πραγματικά με λυπεί το γεγονός ότι μια σχέση μπορεί να εξαρτηθεί όπως το περιγράφετε, από το αν μια γυναίκα θα έχει πολλές τρίχες στα χέρια ή και αλλού. Βεβαίως και είναι θέμα υγιεινής, αλλά η καθαριότητα δεν έχει σχέση με τις τρίχες.
Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα σε αυτή τη ζωή, ή σε μία σχέση.
Δεν ξέρετε μου φαίνεται τι περνούν οι γυναίκες για να κάνουν αποτρίχωση, είναι πολύ επίπονη διαδικασία, και μιλάτε και από πάνω.
Δε λέω, γούστα είναι αυτά, αλλά πώς φτάσαμε ως εκεί? Θα προτιμούσα να μπορούσαμε να αποδεχθόύμε ο ένας τον άλλον όπως ειναι.Κοιτάξτε την ουσία και αφήστε τα σαχλά.
Δηλαδή εντάξει, για ποιο λόγο να αποτριχώνω τα χέρια μου????????? Τα πόδια, ναι, εντάξει, εξάλλου μ'αρέσει και η αίσθηση, μασχάλες, μπικίνι, ναι, αλλά χέρια?
Κάποιες φορές σκέφτομαι, τι ηλίθια που είμαι που τα τραβάω όλα αυτά, στο κάτω κάτω, δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.