^^Διακρίνω μια ρηχότητα...
Δυστυχώς ή ευτυχώς (μάλλον δυστυχώς), οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν υποταχθεί στα πρότυπα που έχουν σχηματίσει οι άντρες για αυτές. Ζητάτε από τις γυναίκες να είναι στην τρίχα, αλλά εσείς διστάζετε να κάνετε κάπου αποτρίχωση φοβούμενοι μήπως χάσετε τον αντρισμό, μήπως σας θεωρήσουν πο****δες.
Πραγματικά με λυπεί το γεγονός ότι μια σχέση μπορεί να εξαρτηθεί όπως το περιγράφετε, από το αν μια γυναίκα θα έχει πολλές τρίχες στα χέρια ή και αλλού. Βεβαίως και είναι θέμα υγιεινής, αλλά η καθαριότητα δεν έχει σχέση με τις τρίχες.
Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα σε αυτή τη ζωή, ή σε μία σχέση.
Δεν ξέρετε μου φαίνεται τι περνούν οι γυναίκες για να κάνουν αποτρίχωση, είναι πολύ επίπονη διαδικασία, και μιλάτε και από πάνω.
Δε λέω, γούστα είναι αυτά, αλλά πώς φτάσαμε ως εκεί? Θα προτιμούσα να μπορούσαμε να αποδεχθόύμε ο ένας τον άλλον όπως ειναι.Κοιτάξτε την ουσία και αφήστε τα σαχλά.
Δηλαδή εντάξει, για ποιο λόγο να αποτριχώνω τα χέρια μου????????? Τα πόδια, ναι, εντάξει, εξάλλου μ'αρέσει και η αίσθηση, μασχάλες, μπικίνι, ναι, αλλά χέρια?
Κάποιες φορές σκέφτομαι, τι ηλίθια που είμαι που τα τραβάω όλα αυτά, στο κάτω κάτω, δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.