Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

μα κεγω σεμνα τοπα.
εβαλα αστερακια![]()
Γ***ω τη π******α μου γ***ω
Συνουσιάζω τη γυναίκα που πουλάει έρωτα έναντι χρημάτων συνουσιάζω.
Ακόμα το πρώτο σου μοιάζει σεμνό;

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

και το "μαντζαφλάρι" είναι ωραίο και εύηχο

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

και το "μαντζαφλάρι" είναι ωραίο και εύηχο
Μάνικα θα έλεγα επίσης.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Και τριτο ποδι επισηςΜάνικα θα έλεγα επίσης.
Anthony
Δραστήριο μέλος

παντως παιδια μεταξυ μας,μετα το ξυρισμα εκει(γκουχ γκουχ...ναι..

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Μικρούληναι...στη περιπτωση του εργαλειου μπακαγιοκο πιστευω θα ταιριαζε γαντι το τριτο ποδι...τωρα για τον μεσο ελληνα....λιγο δυσκολο..δε συμφωνειτε???![]()

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

To εχεις δει του μπακαγιοκο δηλαδη ?ναι...στη περιπτωση του εργαλειου μπακαγιοκο πιστευω θα ταιριαζε γαντι το τριτο ποδι...τωρα για τον μεσο ελληνα....λιγο δυσκολο..δε συμφωνειτε???![]()

Anthony
Δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

στις 5 προηγουμενες σελιδες ( δεν ειδα περισσοτερες λογο βαρεμαρας

Τι κολυμα ειναι αυτο που εχετε φαει?

Η τριχα δεν ειναι βρομια ρε σεις.. προς θεου..
Με τον αν εχει ή δεν εχει τριχες ενα αγορι σε αυτο το σημειο δεν τον δειχνει ως βρομικο ή ως καθαρο.. ( δεν ξερω κατα ποσο βγαινει απο αυτην την προταση νοημα:who

Μπορεις καποιος οκ να ξυριζετε αλλα μπορει να κανει και μπανιο καθε 2 εβδομαδες.. Αυτος δεν ειναι βρομικος? Απο την αλλη ενας που δεν εχει τετοια κολυματα (γιατι εγω νομιζω πως μονο κολυμα ειναι αυτο) μπορει να κανει μπανιο καθημερινα και να ειναι μια χαρα καθαρο παιδι..

Προσωπικα την τριχα σε αυτο το σηγκεκριμενο σημειο και για τα αγορια την θεωρω ακρως φυσιολογικη να υπαρχει και νομιζω πως ειναι και σεξυ..

Και αν καποιος εχει μανια με τις τριχες :!: και τις ξυριζει ολες απο ολα τα σημεια του σωματος του τι κανουμε?? :!: δεν θα πεσει συγκριση με το σωμα της κοπελας που εχει απεναντι του?? δεν θα τον εννοχλει και ή παραμικρη της τριχα???

αυτα..:xixi:
υ.γ. αν καποιος εχει τεραστιο προβλημα με την τριχα εκει κατω.. ή επειδη ειναι σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο.. ή δεν του αρεσει καθολου μα καθολου τοτε συμφωνω με την πραξη αυτη.. δλδ να τις ξυρισουν..
Anthony
Δραστήριο μέλος

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

υποθετω την ξερεις την φραση "της κοντης της...σουτσας της φταινε οι τριχες".....ειναι ενα σημαντικο κινητρο που ωθει πολλους στο ξυρισμα εκει......

Κι εγω εχω δυστυχως στην πλατη κατω απο τον αυχενα και στους ωμους λιγο, αλλα βαζω κερι και ξυριζω στηθος και το καλοκαιρι και τα ποδια . Στην πλατη ειναι σπαστικο ,στο στηθος το αρχισα επειδη τις ειχα σαν γραμμη και δεν μ αρεσε και τωρα δεν σταματιεται επειδη θα γινω αρκουδα . Στα ποδια ,απλα το καλοκαιρι δεν μ αρεσει να φαινονται τα προτιμω ξυρισμενα ,
Darkness
Περιβόητο μέλος

και παλι ομως πιστευω πως πιο μεγαλο δεν θα φανει ^.^
αντιθετα θα ειναι πιο ευδιακριτο το μεγεθος...

thanous18
Περιβόητο μέλος

ωχ ..στην πλατη ουτε εμενα μου αρεσουν και καλυτερα που δεν εχω..
Κι εγω εχω δυστυχως στην πλατη κατω απο τον αυχενα και στους ωμους λιγο, αλλα βαζω κερι και ξυριζω στηθος και το καλοκαιρι και τα ποδια . Στην πλατη ειναι σπαστικο ,στο στηθος το αρχισα επειδη τις ειχα σαν γραμμη και δεν μ αρεσε και τωρα δεν σταματιεται επειδη θα γινω αρκουδα . Στα ποδια ,απλα το καλοκαιρι δεν μ αρεσει να φαινονται τα προτιμω ξυρισμενα ,
στο στηθος δεν τις ξυριζω με τιποτα ακριβως γιατι μου φαινονται μια χαρα.. και αμα αρχισεις θα πρεπει συνεχεια να το κανεις..
ουτε στα ποδια.. εμενα μου αρεσουν οι τριχες των ποδιων μου .. το βρισκω ανερωπο..
Darkness
Περιβόητο μέλος

στα ποδια γιατι ειτε ειναι πολλες ειτε παιζουν μπαλα
(:who: ναι φιλος μου μου ειπε πως ξυριζει τα ποδια γιατι παιζει μπαλα.. τον διευκολυνει καλυτερα)
και στην αμασχαλη επειδη υπαρχει υπερβολικη κακοσμια και αν τις ξυρισει καποιος μπορει εστω και λιγο να σωθει..
thanous18
Περιβόητο μέλος

αλλα ποδια με τιποτα.
Zod
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.