Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

sakoulias
Εκκολαπτόμενο μέλος

Maria17
Δραστήριο μέλος

Εγω απο μικρη λατρευα το 3ο και τα μορια μου ηταν τετοια ωστε μονο νοσηλευτικη- και κατι βιοτεχνολογιες- μπορουσα να δηλωσω.. Ετσι διαλεξα ενα αντικειμενο που και μου αρεσει και εχει αποκατασταση(αλλα δυστυχως οχι κυρος).. 2η επιλογη ειχα βαλει χημικο που επισης μου αρεσει παρα πολυ αλλα ειχε μεγαλυτερη ανεργιαΕγω εχω επιλεξει 3ο πεδιο, του οποιου οι σχολες (πλην της Νοσηλευτικης) φημιζονται για την ανεργια και την κακη επαγγελματικη αποκατασταση.Παντως προτιμω να βρω σιγουρη δουλεια στα 30+ και με λιγα λεφτα, παρα να κανω κατι που δεν με γεμιζει.
chris_90
Διάσημο μέλος

Εξω απ' οτι εχω ακουσει, μια χαρα κυρος εχει το επαγγελμα του νοσηλευτη-τριας. Και ειναι ενα ακρως απαραιτητο επαγγελμα, και κοινωνικη προσφορα. Μονο στη γιατροπληκτη Ελλαδα εχουν μεινει τετοια καταλοιπα...Εγω απο μικρη λατρευα το 3ο και τα μορια μου ηταν τετοια ωστε μονο νοσηλευτικη- και κατι βιοτεχνολογιες- μπορουσα να δηλωσω.. Ετσι διαλεξα ενα αντικειμενο που και μου αρεσει και εχει αποκατασταση(αλλα δυστυχως οχι κυρος).. 2η επιλογη ειχα βαλει χημικο που επισης μου αρεσει παρα πολυ αλλα ειχε μεγαλυτερη ανεργια
Maria17
Δραστήριο μέλος

Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Η επιλογη αυτη απο μονη της απανταει στο ερωτημα σου οσον αφορα εμενα.

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι αποφασισες αν επιτρεπεται??Κοίτα εγώ προσωπικά έχω βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση.Αυτό που κάνω είναι να ψάχνω να βρω κάτι που συνδυάζει και τα δύο και το βρήκα.Τώρα όλοι λένε να κάνεις αυτό που σου αρέσει ( και συμφωνώ εν μέρει ) αλλά τι γίνεται όταν θες να έχεις μία εύπορη ζωή και να μην μπορείς λόγω του επαγγέλματος.Αλλά και από την άλλη μεριά η γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση και η δυνατότητα να γίνεις καλύτερος παίζουν σημαντικό ρόλο επίσης.Αλλά τι να το κάνω πχ. να βρω γρήγορα δουλεία και να παίρνω καλά λεφτά αν αυτό που κάνω δεν μου αρέσει;Πράγμα που παίζει ρόλο και στο πόσο καλά κάνεις τη δουλεία σου.Εγώ ευτυχώς καταστάλαξα ( πιστεύω ) σε κάτι που συνδυάζει και τα δύο.Και προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης αλλά και το να κάνω κάτι που μου αρέσει.Σου προτείνω να κάνεις μία έρευνα και να δεις από αυτά που πραγματικά σου αρέσουν σε ποιο υπάρχουν περισσότεροι τομείς που μπορείς να ασχοληθείς και αν είναι επάγγελμα ακόρεστο.
jbasm
Νεοφερμένο μέλος

Σιγουρα πρεπει να επιλεξεις καποια επιστημη που σε γεμιζει και σε κανει
δημιουργικο..
Πρεπει να κοιταξεις ομως και την επαγγελματικη αποκατασταση
καθως ζουμε σε μια εποχη οπου η ανεργια μαστιζει τον κοσμο και ειναι λιγες
οι επαγγελματικες ευκαιριες....
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Και τι διαλεξες αν επιτρεπεται??Βασικά δε μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια σχολή από την άποψη ότι μου αρέσει πολύ, έτσι διάλεξα με βάση την αποκατάσταση.
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος

Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δηλαδη υπαρχουν σχολες που εχουν σιγουρες προοπτικες επαγγελματικης αποκαταστασης;;
Φυσικά!! Όλες οι σχολές αστυνομίας - στρατού σου εγγυώνται την επαγγελματική αποκατάσταση με το που θα τελειώσεις τη σχολή + ένας αρκετά ικανοποιητικός μισθός

Πέρα απο αυτό, καμία άλλη σχολή δεν εγγυάται 100% ότι θα βρεις δουλειά με την απόκτηση του πτυχίου, εμείς λέμε για σχολές απο τις οποίες συγκριτικά με άλλες θα βρεις απασχόληση ευκολότερα
statistikos
Δραστήριο μέλος

Εγω πιστεύω οτι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Δηλαδή θα θυσιαζα μια σχολή που θα τρελένομαι για το αντικείμενο σπουδών της αν ήξερα οτι θα τα βρω σκούρα στη συνέχεια προκειμένου να μπω κάπου που ναι μεν δεν θα μου αρέσει τόσο όσο η 1η μου επιλογή, αλλα και σε αυτή θα το ευχαριστιέμαι και θα βρω σχετικά ευκολότερα απασχόληση...
Σωστός.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Θα σπούδαζα μία σχολή που να μου αρέσει, διότι δεν θα ήθελα να αποφοιτήσω από μία σχολή που δεν μου αρέσει και, στη συνέχεια, να κάνω μία δουλειά που να μην με κάνει χαρούμενο. Πιστεύω ότι αν κάποιος δεν αγαπά τη δουλειά που κάνει, δεν την κάνει και σωστά...Θα ήθελα να δω πώς σκέφτεστε όταν έρχεται η ώρα να επιλέξετε τη σχολή που θα δηλώσετε... Θα προτιμούσατε μια σχολή που θα ξέρατε εκ των προτέρων οτι θα βρείτε απασχόληση δύσκολα αλλά που να σας αρέσει το προγραμμα σπουδών και το αντικείμενο, ή προκειμένου να βρείτε δουλειά εύκολα θα πηγαίνατε σε κάποια σχολή που να μη σας ενδιαφέρει τόσο αλλα να έχετε περισσότερες επαγγελματικές ευκαρίες???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Hased Babis
- celshade
- Reader
- ScarletFox
- giorgos5002
- GeorgePap2003
- thenutritionist
- El_
- George9989
- SlimShady
- Giii
- VouDou
- nickd6776
- luisnazariodelima
- Sokratis Mitropoulos
- Dimitris9
- Stelios725
- Jocaste
- eri548
- thecrazycretan
- Dr.
- Meow
- Athens2002
- το κοριτσι του μαη
- tsiobieman
- Πύρος
- ΘανάσοςG4
- MarcoReus
- No name
- Pharmacist01
- Μαρία Λι
- Ryuzaki
- T C
- abbyrob
- igeorgeoikonomo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.