Μα δεν διαφωνω σε αυτα που λες,το εγραψα και αρχικα.Συμφωνουμε.Απλα αν η επαγγελματικη αποκατασταση,ηταν το ζητουμενο στις σπουδες,τοτε το 80% των σχολων θα επρεπε να κλεισει.Ειπαμε,στην Ελλαδα ειμαστε.Εσυ μιας και εργαζεσαι στον ιδιωτικο τομεα τα ξερεις καλυτερα απο μενα ισως.Και εγω ειμαι αντιθετος σε σπουδες σε καποια ΑΕΙ που δεν εχουν κανενα επαγγελματικο δικαιωμα!!Θα προτιμουσα χιλιες φορες να σπουδασω σε ΤΕΙ που εχει καποιο αντικειμενο με επαγγελματικα δικαιωματα,παρα σε ενα ΑΕΙ ζωρις επαγγελματικα δικαιωματα.Και μην νομιζεις!!Με την συχνοτητα που οι διαφορες σχολες παραγουν λογιστες,καποτε θα κορεστει και αυτο το επαγγελμα!!Βλεπω στην πολη μου ,σε καθε γωνια,υπαρχει και λογιστικο γραφειο!!Το να δουλευουν τωρα,οφειλεται στην αγνοια του κοσμου να κανει μονος του φορ.δηλωσεις κ.λ.π Σε μερικα χρονια ομως οπου η ψηφιακη διακυβερνηση θα παρει σαρκα και οστα και στη χωρα μας,και αφου φυγει και η γεννια των αγραματων,τοτε προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το επαγγελμα του λογιστη ,τουλαχιστον με τη μορφη που εχει τωρα,δεν θα εχει και κανενα σοβαρο μελλον.Για αυτο,καντε καμια καβατζα απο τωρα,με τους μπαρμπαδες που δεν ξερουν τι ειναι υπολογιστης,γιατι σε λιγα χρονια σας βλεπω και εσας ανεργους!!Τα κοροιδα που θα σκανε 50ρικα για μια απλη φορ.δηλωση,θα λιγοστεψουν πραγματικα.Οσο για τις κατατακτηριες,αντε ,ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα!!Καλα εσυ μπορεις να αισθανεσαι περηφανος για σενα και καλα κανεις,αλλα δεν σημαινει πως και ολοι οι υπολοιποι ειναι υπερηφανοι για σενα!!Και ο σερβιτορος που με σερβιρει τον φρεντο,μια χαρα περηφανια εχει!!