θελω να σας ρωτησω βρε παιδια εσεις που δωσατε πανελληνιες αυτη την ισοτρια πως την αποστηθισατε ολη?
θελω να πω μπορει να τη μαθαινω παπαγαλια ομως μετα απο καποιες βδομαδες αν κοιταξω πισω δε τα θυμαμαι τα μαθηματα με την ακριβεια π τα εμαθα..
εχω αγχωθει λοιπον οπως κτλβατε..και θελω να μ πειτε πως καταληξατε να τις ξερετε σα ποιημα 90 σελιδες(τοσες δεν ειναι πανω κατω?)
επισης θα ηθελα να ξερω αν κοβουν μοναδες σε περιπτωση π δεν αλλαζει το νοημα αλλα το λεμε λιγο διαφερτικα!!
οσο αφορα τωρα τις πηγες..η καθηγητρια προς το παρον μας καθοδηγει .. δλδ μας λεει απο ποια σημεια των ενοητητων θα παρουμε στοιχεια...εγω παντως προς το παρον νμζ μονη μ δε θα ειχα την τοσο τελεια κριση να σκεφτω οτι παραδειγμα στην πηγη με τον πινακα στην 1η ενοτητα με τις μεταναστευσεις οτι πρεπει να παρω διαφορα κομματια απο πολλες ενοτητες του κεφαλαιου..!εσεις μπορουσατε?
αα και κατι αλλο επειδη προς το παρον τις γραφω με ανοιχτο βιβλιο..μετα τι πρεπει να κανω?πρεπει και αυτες να τις αποστηθιζω?
σας παρακαλω πεστε μ γιατι εχω ψιλοαπογοητευτειι

[/quote
η ιστορια ηταν το αγαπημενο μου μαθημα!εγραψα 19.8 αλλα δεν μπορω να πω οτι με ειχε δυσκολεψει ιδιαιτερα.αυτο ου πρεπει να κανεις ειναι να μαθαινεις το καθε κομματι που εχεις για πρωτη φορα καλα!αρχικα να προσπαθεις να καταλαβαινεις τι λεει καθε παραγραφος και μετα να προσπαθησεις να την αποστηθησεις γιατι αν δεν κταλαβεις πρωτα το κομματι αστα να πανε!το σημαντικοτερο ειναι οι επαναληψεις οσες περισσοτερες μπορεις τοσο το καλυτερο!να την προσεχετε την ιστορια δεν ειναι δυσκολη....ολα τα θεματα ειναι γνωστα και ειναι κριμα να χασετε ενα μαθημα που σιγουρα θα πεσει κατι απο αυτα που εχετε να διαβαστε!