Πού διαβάζετε;

Στο γραφείο αν και με βόλευε παλιότερα (στην 3η Λυκείου) να περιφέρομαι με το βιβλίο στο χερι και να τα λέω δυνατα... μονο που τωρα κάτι τετοιο δεν ειναι εφικτο εκτος κιαν θέλω να κάνω βαράκια με το βιβλίο... :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο γυμνασιο τις ασκησεις των αρχαιων και μαθηματικων τις εκανα στην τουαλετα...:whistle::P τα υπολοιπα στο κρεβατι!!!
Στο λυκειο,γραφειο και παλι γραφειο αν και τα μαθηματα που ηθελαν πολυ παπαγαλια τα διαβαζα στο κρεβατι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατί συγκεκριμένα μαθηματικά και αρχαία στην τουαλέτα? :hmm:

στο κρεβατι ή στο πατωμα.το γραφειο δεν με βολευει καθολου εχω να διαβασω κατι χρονια εκει

γραφειο,καναπε,κρεβατι..οπου μου ερθει

στο μπάνιο :whistle:

στο κρεβάτι:shifty::shifty:

από πρώτη δημοτικού και μέχρι που τέλειωσα το πανεπιστήμιο στο κρεβατι μου! Ποτέ δε μπορεσα σε γραφειο και σε καρεκλες.Καποτε προσπαθησα στη βιβλιοθηκη του ΑΠΘ αλλά τελικά δεν πέρασα κανένα μάθημα!!!

στο θρανειο? :D αλλα στην τουαλετα ερχεται παντα η εμπνευση.. δοκιμαστε το

στο μπάνιο :whistle:
στο παλιο κρεβατι τ παππου :D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Στο γραφείο με βολεύει καλύτερα!

Τελευταία επεξεργασία:
Κρεβάτι,πάτωμα και ίσως γραφείο καμιά φορά

Στο γραφειο μου...στο κρεβατι δε μπορω γιατι μου ερχεται να κοιμηθω :sleep: . Στο σχολειο αμα εχω κενο και την επομενη ωρα γραφουμε κανενα τεστακι πηγαινα στη βιβλιοθηκη ...τωρα ειναι κλειστη :( ...ελπιζω προσωρινα

Στο σπίτι μου και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο μου. Όσες φορές έχουμε πει με την κολλητή μου να διαβάσουμε μαζί μόνο αυτό δεν κάναμε. Γενικά, όταν διαβάζω θέλω να είμαι τελείως μόνη μου για να είμαι συγκεντρωμένη... δεν μ' αρέσει να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με άλλους γιατί μου αποσπούν την προσοχή :redface:.

Τις ασκήσεις τις κάνω στο θρανίο. Τα μαθήματα που δεν έχουν ασκήσεις, αλλά μόνο διάβασμα (π.χ: Ιστορία κ.α) ταδιαβάζω στο κρεβάτι..

στα θετικα το γραφειο επιβαλλεται , στα θεωρητικα κρεβατι για εναν υπνακο κατα την δειαρκεια της βαρεμαρας.

στο γραφειο του δωματιου τις περισσοτερες ωρες ...ομως: στη κουζινα το χαραμα, στο κρεβατιι το μεσημερι, στο σαλονι καμια ωρα το απογευμα
οπου να ναι δλδ!!!:)

Εγω στο γραφειο μου.
Θα αναφερω κι ενα παραδειγμα προς αποφυγη(μαθητες της Γ Λυκειου,don't try this at home!!!)Πολλες φορες,οταν ειχε ποδοσφαιρο και δεν ηθελα να το χασω,αφου μαθαινα πρωτα ο,τι χρειαζοταν παπαγαλια,μετα τα Λατινικα κυριως,αλλα και ο,τι ηταν ασκηση γραπτη,την εκανα στον καναπε ή στο γραφειο του υπολογιστη,βλεποντας μπαλα.Ειμαι ποδοσφαιροφιλος,τι να κανουμε...:P:redface::D

Τι μου θύμισες τώρα...!!!πρώτα θεωρία και μετά ...........λατινικά κ τηλεόραση...λατινικά κ τηλέφωνο...λατινικά κ μανικιούρ....λατινικά κ μουσική.....:D:P

Τι μου θύμισες τώρα...!!!πρώτα θεωρία και μετά ...........λατινικά κ τηλεόραση...λατινικά κ τηλέφωνο...λατινικά κ μανικιούρ....λατινικά κ μουσική.....:D:P

Ετσιιιιι!!!:clapup:Εγω επισης εκανα και τους εξης συνδυασμους:Αγνωστο(μεταφραση/ασκησεις)+μουσικη,Αγνωστο/Λατινικα+Ποσοσφαιρο στον η/υ ή στη τηλεοραση,Βιολογια+μουσικη,Επαναληψη 2ου κεφαλαιου Ιστοριας+Ποδοσφαιρο(παλι...:P),και Λογοτεχνια+νυστα/υπνος στο γραφειο μετα απο χασμουρητα!:clapup::D:P

Ετσιιιιι!!!:clapup:Εγω επισης εκανα και τους εξης συνδυασμους:Αγνωστο(μεταφραση/ασκησεις)+μουσικη,Αγνωστο/Λατινικα+Ποσοσφαιρο στον η/υ ή στη τηλεοραση,Βιολογια+μουσικη,Επαναληψη 2ου κεφαλαιου Ιστοριας+Ποδοσφαιρο(παλι...:P),και Λογοτεχνια+νυστα/υπνος στο γραφειο μετα απο χασμουρητα!:clapup::D:P

τυχαίο που με τη λογοτεχνία κοιμόμουν και εγώ με το κεφάλι ακουμπισμένο στο χοντρό βιβλίο??????χαχαχαχα:)πανελλήνιες 4ever!!!:clapup:

αφου η λογοτεχνια πιο πολυ για να σε παιρνει ο υπνος ηταν ,παρα να το εξεταστεις πανελλαδικα...Μην λες ''πανελληνιες για παντα'',γιατι εχουμε και παιδια της Γ Λυκειου που δινουν και εκτος αυτου δεν νομιζω οτι ηταν ευχαριστη διαδικασια στο συνολο της... :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back