Jimakos92
Νεοφερμένο μέλος

Μαθηματικα Κατ 17.6
Φυσική Κατ 19.1
Προγραμματισμός 18
ΑΟΔΕ 19,9 (ξέχασα κάνα κόμμα και μου κοξαν?

Μαθηματικά Γεν. 20

Ν.Γλώσσα 15.9
18.740

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν το πιστευα μεχρι που πηγα στο σχολειο του :0
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manwlia
Νεοφερμένο μέλος

xr1st0$
Νεοφερμένο μέλος

nickthegreek27091
Νεοφερμένο μέλος

Μαθηματικά Κατ: 17,6
Φυσική Κατ: 18,1
Προγραμματισμός: 19,8
ΑΟΔΕ: 19,4
Έκθεση: 17,3
Βιολογία Γ.Π.: 20
ezkallithea
Νεοφερμένο μέλος

Ballaki
Νεοφερμένο μέλος

Θα μπορουσες μηπως να μου δωσεις καμια πληροφορια-στοιχειο σχετικα με τα μαθηματα,τα δικαιωματα που εχει ενας ναυπηγος μηχανολογος...ή οτιδηποτε βρισκεις ενδιαφερον...????

Αμα θελεις μπορεις να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα για να μην παραβαρυνει το topic....Σε ευχαριστω ηδη...!
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγγνώμη που αργησε λίγο η απάντηση. Κατά τη γνώμη μου βάλε σχολές από το 5ο πέδιο γιατί τα χαμηλότερα τμήματα κλείνουν με 4.500 μόρια (δεν είναι απόλυτο αλλά εκεί κοντά θα κινηθούν). ΄Ομως είναι σχολές στην περιφέρεια. Τις πληροφορίες τις βρήκα στο www.neolaia.gr στο άρθρο "ΒΑΣΕΙΣ 2010: ΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ". Πάντως νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να κάνεις άλλη μια προσπάθεια για να βελτιώσεις τη βαθμολογία σου και να περάσεις σε μια σχολή με περισσότερες επαγγελματικές δυνατότητες. Πάντως ό,τι και να επιλέξεις, συμπλήρωσε προσεκτικά το μηχανογραφικό και ψάξε τις σχολές γιατί ορισμένα ΤΕΙ αν και δεν τους φαίνεται, έχουν προοπτικές. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου που διαβασες για χαμηλοτερες σχολες με < 5 στο 4ο η στο 5ο? ...το θεμα ειναι οπως ειπα και πριν εχω 7000 μορια σε 5ο πεδιο και 6200 περιπου σε 4ο.Μπορει να μην μπω και πουθενα γιατι ισως δεν υπαρξει σχολη με 7000 και κατω σε 5ο πεδιο.Δυστυχως πρεπει να επιλεξω ενα απο τα πεδια αυτα..ελπιζω να μην βγω χαμενος...τι γνωμοι εχετε οι υπολοιποι? ειμαι πολυ μπερδεμενος..σκεφτομαι πιο πολυ το 5ο διοτι εχω 800 μορια παραπανω..απο την αλλη οι θεσεις στο 4ο ειναι πιο πολλες σε σχολες κλπ

fotis7777777
Νεοφερμένο μέλος

ευτυχως που μπαινω μεσα!!!
τωρα σημασια εχει να συνεχισω τν πορεια μου εκει...!!
εξαλου στο πολυτεχνειο δεν εχει εκθεση....
η κανω λαθος?
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Βασικά έχει ξένες γλώσσες...Βασικα πιανω τη σχολη που θελψ στην ξανθη1!!!
ευτυχως που μπαινω μεσα!!!
τωρα σημασια εχει να συνεχισω τν πορεια μου εκει...!!
εξαλου στο πολυτεχνειο δεν εχει εκθεση....
η κανω λαθος?
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος

leobakagian
Εκκολαπτόμενο μέλος

εκθεση 16.2
μαθ.κατ 16.5
φυσ.κατ 16.1
αοδε 16.4(μ δωσαν μια μοναδα για τις λαλακειες που εγραφα στον φαγιολ

μαθ.γεν 20
αεππ 19.8
17212 2ο/4ο...αν πιασω μαθηματικο θεσσαλονικης θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλιως κρητη

Alibaba
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω όμως αν πιανω ηλεκτρολόγων πάτρας επειδή πρειπει να πέσει 320 μόρια για να μπώ. Τί λέτε μπορεί να δούμε τέτοια πτώση ή ειναι πολύ;
mts_
Νεοφερμένο μέλος

5ο : 18.866
Καλή σταδιοδρομία σε όλους!!
Ifigeneiapap
Νεοφερμένο μέλος

Βιολογία: 19,3
Λογοτεχνία: 19,2
Ιστορία: 19,2
Αρχαία: 19
Λατινικά: 17,1
Σύνολο μορίων: 18.754
Προς το παρόν περνάω Νομική Θεσσαλονίκης!!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη!! Τα Λατινικά μην τα σχολιάσει κανείς, ίσως είμαι η μοναδική της θεωρητικής που έγραψε αρχαία 19 και λατινικά 17.....

Αν πέσουν και οι βάσεις ίσως να πιάσω κι Αθήνα!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!!!!!!
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπραβο σε ολους παντως παιδια.

petran_r21
Δραστήριο μέλος

Τελικα οι περισσοτεροι γραψατε πανω απο 15 στην εκθεση. Αλι σε μας.
Μπραβο σε ολους παντως παιδια.![]()
Με βαση τα στατιστικα που βγηκαν απο το υπουργειο πανω απο 15 εγραψαν περιπου το 25%
starry_eyed
Δραστήριο μέλος

jay18
Νεοφερμένο μέλος

To Σαββατο βγαινουν οι βαθμολογιες των ειδικων μαθηματων online
Καλα αποτελεσματα σε ολους!
starry_eyed
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση! Ειναι εγκυρο ε? γιατι εχει μια περιεργη ημερομηνια του 2009https://bit.ly/iUWd0
To Σαββατο βγαινουν οι βαθμολογιες των ειδικων μαθηματων online
Καλα αποτελεσματα σε ολους!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.