shikabalas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολύκαστρο (Κιλκίς). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:29 Ο shikabalas: #381 08-07-10 17:29 Αποψη μου οτι θα πεσουν.Αλλα και να μην πεσουν,εχει και σε αλλες πολεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:29 Ο georgekod92: #382 08-07-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: Παιδια πραγματικα συγχαρητηρια!!!!ειστε πολυ τυχεροι που πετυχατε το στοχο σας..!!!! πραγματικα σας αξιζουν συγχαρητηρια...βλεπω τους βαθμους σας και αναρςτιεμαι αραγε αν θα γραψω και εγω τετοιους βαθμους..εγω δινω του χρονου πανελληνιες και θελω παρα πολυ να περασω στο παιδαγωγικο!!! σας θαυμαζω ειλικρινα που ειχα το σθενος να διαβασετε και να πετυχετε...μακαρι το ιδιο να συμβει και σε εμενα αλλα φυσικα και σε ολους τους αλλους μαθητες που δινουν του χρονου πανελληνιες... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλή σου επιτυχία! Αν διαβάσεις αρκετά και μεθοδικά θα τα καταφέρεις! Αρχική Δημοσίευση από shikabalas: Αποψη μου οτι θα πεσουν.Αλλα και να μην πεσουν,εχει και σε αλλες πολεις. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πέσει και η νομική Θεσσαλονίκης 120 μόρια.. Το ξέρω ζητάω πολλά αλλά......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:32 Η athene έγραψε: #383 08-07-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι να πέσει και η νομική Θεσσαλονίκης 120 μόρια.. Το ξέρω ζητάω πολλά αλλά......... Click για ανάπτυξη... Θα πεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:35 Ο georgekod92: #384 08-07-10 17:35 Αρχική Δημοσίευση από athene: Θα πεσει! Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis_8 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:35 Ο kostis_8 έγραψε: #385 08-07-10 17:35 Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:37 Ο georgekod92: #386 08-07-10 17:37 Αν δεν περάσω θεσσαλονικη Κομοτηνη.. Αλλα καταλαβαίνετε για λίγο αν δεν περάσει κάποιος εκει που θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:39 Η athene έγραψε: #387 08-07-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:41 Ο georgekod92: #388 08-07-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από athene: Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:45 Η athene έγραψε: #389 08-07-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Click για ανάπτυξη... Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mf92 Νεοφερμένο μέλος Η mf92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:46 Η mf92 έγραψε: #390 08-07-10 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αποψη μου οτι θα πεσουν.Αλλα και να μην πεσουν,εχει και σε αλλες πολεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:29 Ο georgekod92: #382 08-07-10 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: Παιδια πραγματικα συγχαρητηρια!!!!ειστε πολυ τυχεροι που πετυχατε το στοχο σας..!!!! πραγματικα σας αξιζουν συγχαρητηρια...βλεπω τους βαθμους σας και αναρςτιεμαι αραγε αν θα γραψω και εγω τετοιους βαθμους..εγω δινω του χρονου πανελληνιες και θελω παρα πολυ να περασω στο παιδαγωγικο!!! σας θαυμαζω ειλικρινα που ειχα το σθενος να διαβασετε και να πετυχετε...μακαρι το ιδιο να συμβει και σε εμενα αλλα φυσικα και σε ολους τους αλλους μαθητες που δινουν του χρονου πανελληνιες... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλή σου επιτυχία! Αν διαβάσεις αρκετά και μεθοδικά θα τα καταφέρεις! Αρχική Δημοσίευση από shikabalas: Αποψη μου οτι θα πεσουν.Αλλα και να μην πεσουν,εχει και σε αλλες πολεις. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πέσει και η νομική Θεσσαλονίκης 120 μόρια.. Το ξέρω ζητάω πολλά αλλά......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουλίου 2010 athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:32 Η athene έγραψε: #383 08-07-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι να πέσει και η νομική Θεσσαλονίκης 120 μόρια.. Το ξέρω ζητάω πολλά αλλά......... Click για ανάπτυξη... Θα πεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:35 Ο georgekod92: #384 08-07-10 17:35 Αρχική Δημοσίευση από athene: Θα πεσει! Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis_8 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:35 Ο kostis_8 έγραψε: #385 08-07-10 17:35 Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:37 Ο georgekod92: #386 08-07-10 17:37 Αν δεν περάσω θεσσαλονικη Κομοτηνη.. Αλλα καταλαβαίνετε για λίγο αν δεν περάσει κάποιος εκει που θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:39 Η athene έγραψε: #387 08-07-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:41 Ο georgekod92: #388 08-07-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από athene: Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:45 Η athene έγραψε: #389 08-07-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Click για ανάπτυξη... Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mf92 Νεοφερμένο μέλος Η mf92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:46 Η mf92 έγραψε: #390 08-07-10 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr strange: Παιδια πραγματικα συγχαρητηρια!!!!ειστε πολυ τυχεροι που πετυχατε το στοχο σας..!!!! πραγματικα σας αξιζουν συγχαρητηρια...βλεπω τους βαθμους σας και αναρςτιεμαι αραγε αν θα γραψω και εγω τετοιους βαθμους..εγω δινω του χρονου πανελληνιες και θελω παρα πολυ να περασω στο παιδαγωγικο!!! σας θαυμαζω ειλικρινα που ειχα το σθενος να διαβασετε και να πετυχετε...μακαρι το ιδιο να συμβει και σε εμενα αλλα φυσικα και σε ολους τους αλλους μαθητες που δινουν του χρονου πανελληνιες... ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλή σου επιτυχία! Αν διαβάσεις αρκετά και μεθοδικά θα τα καταφέρεις! Αρχική Δημοσίευση από shikabalas: Αποψη μου οτι θα πεσουν.Αλλα και να μην πεσουν,εχει και σε αλλες πολεις. Click για ανάπτυξη... Μακάρι να πέσει και η νομική Θεσσαλονίκης 120 μόρια.. Το ξέρω ζητάω πολλά αλλά......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:32 Η athene έγραψε: #383 08-07-10 17:32 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι να πέσει και η νομική Θεσσαλονίκης 120 μόρια.. Το ξέρω ζητάω πολλά αλλά......... Click για ανάπτυξη... Θα πεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:35 Ο georgekod92: #384 08-07-10 17:35 Αρχική Δημοσίευση από athene: Θα πεσει! Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis_8 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:35 Ο kostis_8 έγραψε: #385 08-07-10 17:35 Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:37 Ο georgekod92: #386 08-07-10 17:37 Αν δεν περάσω θεσσαλονικη Κομοτηνη.. Αλλα καταλαβαίνετε για λίγο αν δεν περάσει κάποιος εκει που θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:39 Η athene έγραψε: #387 08-07-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:41 Ο georgekod92: #388 08-07-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από athene: Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:45 Η athene έγραψε: #389 08-07-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Click για ανάπτυξη... Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mf92 Νεοφερμένο μέλος Η mf92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:46 Η mf92 έγραψε: #390 08-07-10 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι να πέσει και η νομική Θεσσαλονίκης 120 μόρια.. Το ξέρω ζητάω πολλά αλλά......... Click για ανάπτυξη... Θα πεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:35 Ο georgekod92: #384 08-07-10 17:35 Αρχική Δημοσίευση από athene: Θα πεσει! Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostis_8 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:35 Ο kostis_8 έγραψε: #385 08-07-10 17:35 Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:37 Ο georgekod92: #386 08-07-10 17:37 Αν δεν περάσω θεσσαλονικη Κομοτηνη.. Αλλα καταλαβαίνετε για λίγο αν δεν περάσει κάποιος εκει που θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:39 Η athene έγραψε: #387 08-07-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:41 Ο georgekod92: #388 08-07-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από athene: Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:45 Η athene έγραψε: #389 08-07-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Click για ανάπτυξη... Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mf92 Νεοφερμένο μέλος Η mf92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:46 Η mf92 έγραψε: #390 08-07-10 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athene: Θα πεσει! Click για ανάπτυξη... Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostis_8 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:35 Ο kostis_8 έγραψε: #385 08-07-10 17:35 Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:37 Ο georgekod92: #386 08-07-10 17:37 Αν δεν περάσω θεσσαλονικη Κομοτηνη.. Αλλα καταλαβαίνετε για λίγο αν δεν περάσει κάποιος εκει που θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:39 Η athene έγραψε: #387 08-07-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:41 Ο georgekod92: #388 08-07-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από athene: Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:45 Η athene έγραψε: #389 08-07-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Click για ανάπτυξη... Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mf92 Νεοφερμένο μέλος Η mf92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:46 Η mf92 έγραψε: #390 08-07-10 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:37 Ο georgekod92: #386 08-07-10 17:37 Αν δεν περάσω θεσσαλονικη Κομοτηνη.. Αλλα καταλαβαίνετε για λίγο αν δεν περάσει κάποιος εκει που θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:39 Η athene έγραψε: #387 08-07-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:41 Ο georgekod92: #388 08-07-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από athene: Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:45 Η athene έγραψε: #389 08-07-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Click για ανάπτυξη... Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mf92 Νεοφερμένο μέλος Η mf92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:46 Η mf92 έγραψε: #390 08-07-10 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν περάσω θεσσαλονικη Κομοτηνη.. Αλλα καταλαβαίνετε για λίγο αν δεν περάσει κάποιος εκει που θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:39 Η athene έγραψε: #387 08-07-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:41 Ο georgekod92: #388 08-07-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από athene: Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:45 Η athene έγραψε: #389 08-07-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Click για ανάπτυξη... Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mf92 Νεοφερμένο μέλος Η mf92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:46 Η mf92 έγραψε: #390 08-07-10 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Μακάρι! Έχασα απο απροσεξια 3 μόρια αρχαια και νιώθω ασχημα αν μου την κοστισουν.. Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:41 Ο georgekod92: #388 08-07-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από athene: Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:45 Η athene έγραψε: #389 08-07-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Click για ανάπτυξη... Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mf92 Νεοφερμένο μέλος Η mf92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:46 Η mf92 έγραψε: #390 08-07-10 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athene: Εεεε δεν νομιζω μωρε..! Click για ανάπτυξη... Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:45 Η athene έγραψε: #389 08-07-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Click για ανάπτυξη... Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mf92 Νεοφερμένο μέλος Η mf92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:46 Η mf92 έγραψε: #390 08-07-10 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Ακόμα δεν το έχω καταπιεί... Click για ανάπτυξη... Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mf92 Νεοφερμένο μέλος Η mf92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:46 Η mf92 έγραψε: #390 08-07-10 17:46 Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostis_8: Mf92 και για που το βλέπεις φίλε? έχει μεγάλη ζητηση όντως.. Ελπίζω να μην ανεβεί κ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Βασικά κορίτσι είμαι.. ΕΜΠ θέλω- είμαι 350 μόρια πάνω από τη βάση....Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα ανεβει και η Πληροφορικού στο σχολείο το ίδιο πιστευει. Ελπίζω ότι μιλάμε για καμια άνοδο 100 μορίων και πολύ λέμε. Κρίνω κυρίως από τη ζητηση.Στο σχολείο 5-6 άτομα περνάνε σίγουρα και ξέρω τουλάχιστον άλλα 20 γνωστούς, φίλους κτλ. που θέλουν και λογικά περνανε( μιλάμε έβγαλαν 19800!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:49 Ο georgekod92: #391 08-07-10 17:49 Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από athene: Αααααχ..μη μιλας εγω δεν 8α καταπιω τα 1100 μορια που ηθελα.. μου πεφτουν πολυ βαρια!! Click για ανάπτυξη... Ποια σχολή ήθελες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fly Δραστήριο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 441 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η fly έγραψε: #392 08-07-10 17:50 παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:50 Η athene έγραψε: #393 08-07-10 17:50 Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδαγωγικο Ειδικης Αγωγης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:52 Ο georgekod92: #394 08-07-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:58 Η Rania. έγραψε: #395 08-07-10 17:58 Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fly: παντως βρε παιδια πως θα πεσουν οιβασεις??οι πιο πολλοι καλα εχουμε γραψει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. Στο σχολειο μου λιγα παιδια εγραψαν 5-6-7, οι περισσοτεροι ηταν γυρω στο 13 μεχρι 17. Αντιθετως ειδα τη θεωρητικη να κατακρεουργειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:00 Ο Παναγιώτης_Σ: #396 08-07-10 18:00 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Σε αυτό το foroum πάντα οι περισσότεροι γράφουν πολύ καλα Click για ανάπτυξη... Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:05 Ο lowbaper92: #397 08-07-10 18:05 Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε δεν σνομπάρω το i school αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα απο δω..εχουν ψηφισει 151 και 27 δεν ήταν υποψήφιοι..οπως μάθαμε στα Μαθ Γενικής το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό Πάντως σε στατιστικά που διάβασα τα ποσοστα επιτυχίας ήταν χαμηλότερα απο πέρυσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:07 Ο georgekod92: #398 08-07-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panos725 georgetherrr bati SlimShady 69lover eukleidhs1821 dim6 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Όλοι εδώ στο forum είναι αριστούχοι...! Έχει μοναξιά όμως η κορυφή. Ανοιχτείτε βρε παιδιά, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Click για ανάπτυξη... Συστηματικο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παναγιώτης_Σ Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 91 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:16 Ο Παναγιώτης_Σ: #399 08-07-10 18:16 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Συστηματικο διαβασμα Click για ανάπτυξη... Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 18:20 Ο georgekod92: #400 08-07-10 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Pangeos: Κατά τη γνώμη μου δεν αρκεί, πολλάκις έχω δει παιδιά που διαβάζουν συστηματικά, δεν ειμαι εγώ σε αυτή την ομάδα οφείλω να ομολογήσω , που δε μπορούν να καταφέρουν πολλά. Είναι μάλλον και μια έφεση που έχουν κάποια παιδιά στο να μαθαίνουν, ένα "ταλέντο" Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και επαυξάνω!! Ειδικά θετικοτεχνολογική πρέπει και ''να το 'χεις''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.