Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι επειδη δε διαβαζαν καθολου απλα επειδη δεν ενδιαφερονταν για μαθηματα οπως θρησκευτικα,κοινωνικες και πολιτικες αγωγες,κειμενα και τετοια και αυτα τα παιδια φετος τα πηγαν πολυ καλυτερα απο μαθητες,οι οποιοι ηταν απουσιολογοι επειδη και μονο αφιερωναν περισσοτερο χρονο σε "δευτερευοντα" μαθηματα.
Tι εχουν τα "δευτερευοντα μαθηματα"?? Αν εμαθα κατι που παιζει να το χρειαστω και εκτος των πανελλαδικων εξετασεων θα ειναι απο αυτα τα μαθηματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dante38245
Νεοφερμένο μέλος

Καλο.δηλαδη εσυ θες να μου πεις οτι θυμασαι ακομα την ιστορια του γυμνασιου ή το κειμενο που εγραψες στην πρωτη λυκειου ή τα θρησκευτικα που αποστηθησες για να τα δωσεις στο γυμνασιο και οτι πολυ περισσοτερο αυτα θα σου χρειαστουν???εγω προσωπικα δεν νομιζω.Tι εχουν τα "δευτερευοντα μαθηματα"?? Αν εμαθα κατι που παιζει να το χρειαστω και εκτος των πανελλαδικων εξετασεων θα ειναι απο αυτα τα μαθηματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX
Διάσημο μέλος

Γεια σας παιδια...ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να μου πειτε πως θα μπορουσα να γινω απουσιολογος..ειλικρινα διαβαζω πολλες ωρες και γραφω πολυ καλα στα διαγωνισματα αλλα εβγαλα Μ.Ο 19 και το απουσιολογιο ειναι πολυ μακρια!πως θα τα καταφερω?helppppppp...![]()
το απουσιολογιο ειναι πολυ μεγαλη βλακεια, το ειχα στη β' γυμνασιου και στην β'λυκειου....πραγματικα δν ειναι τπτ!!! σκοπος του σχολειου ειναι πρωτον να περνας καλα και μετα να μαθαινεις, να σκεφταισαι, να μαθεις να διατυπωνεις αποψη και να λες τη γνωμη σου, να μπορεις να ψαχνεις, να δουλευεις και να εξασκεις τη σκεψη και τη κριση σου!!

Tι εχουν τα "δευτερευοντα μαθηματα"?? Αν εμαθα κατι που παιζει να το χρειαστω και εκτος των πανελλαδικων εξετασεων θα ειναι απο αυτα τα μαθηματα.
ακριβως. μην διαβαζετε για τις πανελληνιες, αν το κανετε για αυτο εισετ σιγουρα καταδικασμενοι....διαβαστε για να καλλιεργησετε τον ευατο σας, για εσας...για να μπορειτε να προσφερετε, σιγουρα μπορειτε παραπανω απο οσα οριζει ενα ψωρουπουργειο..
Καλο.δηλαδη εσυ θες να μου πεις οτι θυμασαι ακομα την ιστορια του γυμνασιου ή το κειμενο που εγραψες στην πρωτη λυκειου ή τα θρησκευτικα που αποστηθησες για να τα δωσεις στο γυμνασιο και οτι πολυ περισσοτερο αυτα θα σου χρειαστουν???εγω προσωπικα δεν νομιζω.
η εκπαιδευση ειναι συνολικη. δν μπορεις να επιλεγεις. πως να το πω, δν ειναι οτι θα σου χρειαστουν οι μαθηματικες ακολουθιες καπου, ειναι οτι εκεινη την ωρα το σχολειο σε αναγκαζει να σκεφτεις πανω σε ενα προβλημα τεχνητο, ενω ας πουμε αν ησουν σπιτι, σιγα μη σκεφτοσουν, αραχτος θα ησουν!!

Dias
Επιφανές μέλος

Έχεις δίκιο σε όσα λές. Όμως το απουσιολόγιο κατά κάποιο τρόπο μπορεί κάποιος να πει οτι συμβολικά αντιπροσωπεύει όλα αυτά που λες. Γιαυτό και δικαιολογώ το κορίτσι για την επιθυμία του και θεωρώ απαράδεκτο αυτό που κάποιος πιο πάνω έγραψε δλδ ότι: "Φαντάσου πόσο κενή ζωή ζωή έχει η κοπέλα για να πιστεύει πως θα της προσφέρει κάτι το απουσιολόγιο". Είναι σωστό να γράφει έτσι κάποιος μεγαλύτερος για ένα 12χρονο κορίτσι?το απουσιολογιο ειναι πολυ μεγαλη βλακεια, το ειχα στη β' γυμνασιου και στην β'λυκειου....πραγματικα δν ειναι τπτ!!! σκοπος του σχολειου ειναι πρωτον να περνας καλα και μετα να μαθαινεις, να σκεφταισαι, να μαθεις να διατυπωνεις αποψη και να λες τη γνωμη σου, να μπορεις να ψαχνεις, να δουλευεις και να εξασκεις τη σκεψη και τη κριση σου!!μην κυνηγας στη ζωη τους τυπους, τα χαρτια μα την ουσια γτ αν εχεις το απουσιολογιο και δν εκανες τπτ απο οσα ανεφερα κι ο χειροτερος της ταξης θα εχεις κερδισει περισσοτερα απο σενα....την ουσια παντα να κυνηγας, την αληθεια.
![]()
elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρεις,έχω ακούσει πως το να θέλω το απουσιολόγιο είναι μαζοχισμός.Αυτο δεν με πείραξε καθόλου...όμως το αν έχω ή δεν έχω κενή ζωή το ξέρω μόνο εγώ.Γι'αυτο θα σε παρακαλέσω να σκεφτείς πριν γράψεις κάτι γιατί δεν ξέρεις πως θα το πάρει ο άλλος.(τουλάχιστον όσον αφορά τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς)Φαντάσου πόσο κεμή ζωή ζωή έχει η κοπέλα για να πιστεύει πως θα της προσφέρει κάτι το απουσιολόγιο.
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα θυμαμαι με αρκετες λεπτομερειες. Και πιστευω οτι σε φιλοσοφικες/πολιτικες και αλλες συζητησεις αυτα ειναι που θα μου χρειαστουν. Εκτος και αν εσυ δεν σκοπευεις να συμμετεχεις σε τετοιες συζητησεις. Το εχει πει αυτο το ανεκδιηγητο μια συμμαθητρια μου στο θεολογο μας και γω σκεφτομουν "δηλαδη το εχεις παρει αποφαση κοριτσι μου οτι μεχρι τα μπουζουκια θα φτασεις..."Καλο.δηλαδη εσυ θες να μου πεις οτι θυμασαι ακομα την ιστορια του γυμνασιου ή το κειμενο που εγραψες στην πρωτη λυκειου ή τα θρησκευτικα που αποστηθησες για να τα δωσεις στο γυμνασιο και οτι πολυ περισσοτερο αυτα θα σου χρειαστουν???
Ασε που με τα δευτερευοντα μαθηματα οταν παιζουμε Trivial Pursuit μενουν ολοι μαλακες

giannis_96
Νεοφερμένο μέλος

αφού αυτοί φέρουν την ευθύνη του !!!!!
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

elinaki97
Νεοφερμένο μέλος

ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη καταρχάς γιατί όντως η συμπεριφορά μου δεν ήταν σωστή.Ξέρεις,έχω ακούσει πως το να θέλω το απουσιολόγιο είναι μαζοχισμός.Αυτο δεν με πείραξε καθόλου...όμως το αν έχω ή δεν έχω κενή ζωή το ξέρω μόνο εγώ.Γι'αυτο θα σε παρακαλέσω να σκεφτείς πριν γράψεις κάτι γιατί δεν ξέρεις πως θα το πάρει ο άλλος.(τουλάχιστον όσον αφορά τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς)
Απλά θέλω να πω πς κανείς δεν θα ασχοληθεί με το αν είσαι απουσιολόγος ή όχι.Μπορεί αυτη τη στιγμή να σου φαίνεται ορόσημο,αλλά άλλα πράγματα΄μας κάνουν ευτυχισμένους και μένουν στη μνήμη μας.Και πάλι συγγνώμη.
Danai!
Νεοφερμένο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Elpi-da
Νεοφερμένο μέλος

melody92
Νεοφερμένο μέλος

socrates1997
Νεοφερμένο μέλος

vlasis_m
Νεοφερμένο μέλος

Μόνο ευθύνη είναι, ένα βάρος παραπάνω, χάνεις ώρα απο το διάλειμμα πχ όταν φεύγει ο καθηγητής και ξεχνάει να υπογράψει και πρέπει να τον ψάχνεισ στο γραφείο...όταν καποιος μαθητής έχει πρόβλημα ΄με τον αριθμό των απουσιών του έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση όταν σου ζητάει να μην του περνάς τις απουσίες...
Επίσης πολλοί απουσιολόγοι είναι "ρουφιάνοι" των καθηγητών..σόρρυ κιόλας αν κάποιοι θιχτούν αλλά ισχύει!
Όσο για τον βαθμό, είναι πολύ καλό να θέλει κανείς να βελτιώνεται συνεχώς και να παίρνει καλούς βαθμούς αλλά δεν χρειάζεται να πάρει και το απουσιολόγιο!κι εγώ από το γυμνάσιο μπορούσα να έχω το απουσιολόγιο αλλά δεν το πήρα ποτέ!
akiroskirios
Δραστήριο μέλος

_Silence_
Διάσημο μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 211 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- Μήτσος10
- Vera
- goti
- Hased Babis
- ioanna2007
- Gen_Zita
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- E.Z
- marisiaaa
- Barka
- justanerd
- Μιχαήλ
- elinaki97.
- Startx0
- Arvacon
- thecrazycretan
- giorgos78
- tsiobieman
- Αναστασία197
- iiTzArismaltor_
- Schlimazel
- ένας τυχαίος
- Kwstas040
- dmav
- xristarac
- Unboxholics
- Leo komm
- ggl
- estrela
- BatGuin
- EllieKal
- Wonderkid
- marry.pp
- Helen06
- Maynard
- Than003
- nicole1982
- Dr. Gl. Luminous
- Frozensun
- χημεια4λαιφ
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- SKG
- constansn
- Lifelong Learner
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Scandal
- elenitren
- Philologist
- Kostas568
- Alexandra Chatzin
- theo12
- globglogabgalab
- Nia Skg
- noname____
- Σωτηρία
- gregory nub
- Λαμπρινηη
- pink_panther
- Κλημεντίνη
- nucomer
- Viedo
- Ryuzaki
- Μάριος Ρουβάς
- jimis2001
- olgakiks
- Paul77
- iminspain
- iManosX13
- T C
- sofia.kp
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- Unseen skygge
- marianna04
- Στεφανος56
- Bgpanos
- NatashaLP
- Mariap.
- Dreamer_SW
- MIkeTr123
- SoyLydia20
- Mariek
- Bak563
- Serotonin
- New member
- StudyFreak04
- Marianna Ss12
- Ευαγγελία2001
- qwertyuiop
- fretoe
- Alma Libre
- Lol2727
- Μάρκος Βασίλης
- kaaaaate
- Γατέχων
- Dimitris9
- ioannaion
- Athens2002
- Thanos_D
- fay01
- Έμμα
- panagiotis23
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- fockos
- CuHg
- Χριστιαννα
- louminis
- Tommy_civil
- Ggpg
- Panagiotis849
- Mukumbura
- fearless
- Αριάνα123
- Vold
- gwgw_5
- EiriniS20
- PanosBat
- Nefiki
- stefan
- Memetchi
- Marianna35
- Θανασης Α.
- BioChemical
- Greg1900
- Monster Hunter
- Makis7
- eri548
- cel123
- γιω99
- Φινεύς
- roud
- Kostakis45
- Nefh_
- uni77
- cynzp
- Giorno
- eukleidhs1821
- Rene2004
- St11
- jj!
- ssalex
- Mary98
- helenap
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.