alkis1983
Νεοφερμένο μέλος

παντως εδω https://www.ant1online.gr/Society/Education/Pages/20096/0b3dd766-3199-4548-a8a2-56855b4a5ab1.aspx υποστηριζει οτι θα αναρτηθουν και στο διαδικτυο!Ξέρει κανεις αν θα τα δημοσιεύσουν στο Internet?Εμείς που είμαστε κάτι δεκάδες χιλιόμετρα μακρια τι σκατά θα κάνουμε? :/
μακαρι...αντε καλα αποτελεσματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fostiras13
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoezaxariadi
Νεοφερμένο μέλος

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποσα λεπτα και ποσα δευτερολεπτα?λιγο υπομονη ακομα παιδια λιγο ακομα και ολα θα τελειωσουν σε περιπου 21 ωρες...![]()

george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

fusebb
Νεοφερμένο μέλος

τι αδικια, εμεις στο πιγαδι κατουρισαμε και πρεπει να στηθουμε σαν τους αντε μη πω στο σχολειο?

alkis1983
Νεοφερμένο μέλος

αυτο ειναι κ το πιο εκνευριστικο...να εχεις την αγωνια σου και να εμφανιζονται μπροστα σου τα χ βισματα που σου λενε περιμενε κοροιδο!παντως εγω που παω σχεδιο χτες οι μισοι ηξεραν τους βαθμους τους απο "μεσο"
τι αδικια, εμεις στο πιγαδι κατουρισαμε και πρεπει να στηθουμε σαν τους αντε μη πω στο σχολειο?![]()
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω αυτο παλι δεν το καταλαβαινω ρε γαμωτο γτ μερικοι ηλιθιοι πανε και ανακοινωνουν τους βαθμους νωριτερα?δλδ οπως λεει και το παραπανω παιδι εμεις τι εομαστε κοροιδα και το υπουργειο παιδειας πως το επιτρεπει κατι τετοιο???????παντως εγω που παω σχεδιο χτες οι μισοι ηξεραν τους βαθμους τους απο "μεσο"
τι αδικια, εμεις στο πιγαδι κατουρισαμε και πρεπει να στηθουμε σαν τους αντε μη πω στο σχολειο?![]()
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω αυτο παλι δεν το καταλαβαινω ρε γαμωτο γτ μερικοι ηλιθιοι πανε και ανακοινωνουν τους βαθμους νωριτερα?δλδ οπως λεει και το παραπανω παιδι εμεις τι εομαστε κοροιδα και το υπουργειο παιδειας πως το επιτρεπει κατι τετοιο???????
Τόσα και τόσα έχει επιτρέψει το υπουργείο...εκεί θα κόλλαγε?
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

αμα τοπαρεις ομως ετσι ας το ανακοινωνουν σε ολους κ οχι επιλεκτικα και να μην μασ κοροιδευουν λεγοντας μας οτι ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η διορθωση των γραπτων...Τόσα και τόσα έχει επιτρέψει το υπουργείο...εκεί θα κόλλαγε?
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

fusebb
Νεοφερμένο μέλος

θα τα μαθουμε και εμεις αυριο τα αποτελεσματα, ομως αυτη η κατασταση ειναι πληρως απαραδεκτη
πλεον οποιος εχει ενα γνωστο σε καποιο υπουργειο ειναι ανωτερος απο τους αλλους
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

ενταξει μην κανετε ετσι δεν ειναι κατι τρομερο αυτο απλα εχουν καποιο γνωστο στο υπουργειο και τα μαθανε μια 2 μερες νωριτερα οταν λεω στο υπουργειο εννοω στη μηχανογραφηση εκει που πρεπει να ξυπνησετε ολοι ειναι το να ξερουν τα θεματα καποιοι πονηροι που πηγαινουν σε μεγαλα ιδιωτικα σχολεια και αυτο ειναι μια τεραστια βομβα που αμα μαθευτει δεν προκειται να διενεργηθουν τετοιου ειδους εξετασεις αλλα βεβαια στην ελλαδα αν ανοιξεις το στομα σου κινδυνευεις και ο νοων νοειτο αλλα δεν ειναι καταλληλη στιγμη να επεκταθω παραπανω απο εδω περα :iagree:Τόσα και τόσα έχει επιτρέψει το υπουργείο...εκεί θα κόλλαγε?
fusebb
Νεοφερμένο μέλος

Κοίτα η διόρθωση των γραπτών έχει σίγουρα ολοκληρωθεί εδώ και καιρό...απλά θέλω να σου κάνω μια καίρια ερώτηση...εσύ αν είχες μέσο θα το χρησιμοποιούσες?εγώ προσωπικά ναι...το ξέρω οτι είναι άδικο για τα υπόλοιπα παιδιά αλλά αυτό το άγχος δεν αντέχεται...τεσπα...υπομονή!
εγω δε θα το χρησιμοποιουσα, γιατι αυτη η νοοτροπια με αρρωσταινει, και οχι μονο στις πανελληνιες, σε καμοια περιπτωση στη ζωη μου δεν προτιθεμαι να χρησιμοποιησω καποιο μεσο.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω δε θα το χρησιμοποιουσα, γιατι αυτη η νοοτροπια με αρρωσταινει, και οχι μονο στις πανελληνιες, σε καμοια περιπτωση στη ζωη μου δεν προτιθεμαι να χρησιμοποιησω καποιο μεσο.
ΟΚ,αν ισχύει αυτό μπράβο σου...ούτε κι εγώ είμαι γενικά αυτής της νοοτροπίας,αλλά επειδή δε μου αρέσουν και τα ψέματα,νομίζω οτι αν είχα τελικά μέσο θα το χρησιμοποιούσα...και πάλι υπομονή,μόνο αυτό μπορώ να πω τώρα...
maraki love
Διάσημο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.