Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod
Δραστήριο μέλος

τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια..
Ότι νάναι λένε. ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΒΑΤΑ τα θέματα μπλα μπλα μπλα
Την επομένη: "ΣΦΑΓΗ, ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ"
Μετά: "Οι υποψήφιοι έγραψαν πολύ καλά => άνοδος των βάσεων"
Πιο μετά: "Πτώση στις υψηλόβαθμες σχολές, οι επιδόσεις ήταν μέτριες φέτος!"
Κάθε μέρα αλλάζουν την θέση τους... ΕΛΕΟΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

εδω βρεχει κιολας θρηνει κ ο καιρος μαζι μ απο σημερα ...Δείτε το κι αλλιώς.Με την απογοήτευση που θα φάτε αύριο σιγά μη θέλετε να βγείτε.Οπότε χαρείτε όσο είναι καιρός.(Εννοείται ότι αστειεύομαι).

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Εξαιρετικά αφιερωμένο.Όπου λέει 1 ώρα, βάλτε πόσες ώρες μένουν για τα αποτελέσματα.
argymeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 392017
Δραστήριο μέλος

εδω βρεχει κιολας θρηνει κ ο καιρος μαζι μ απο σημερα ...![]()
xaxaxaxa

Τουλαχιστον εχεις δροσια, δεν μπορεις να πεις.... σε αντιθεση με εδω περα που εχει ζεστηηηηη

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δείτε το κι αλλιώς.Με την απογοήτευση που θα φάτε αύριο σιγά μη θέλετε να βγείτε.Οπότε χαρείτε όσο είναι καιρός.(Εννοείται ότι αστειεύομαι).
Α τι ωραία!!!! έμειναν 20 ώρες να χαρώ απο τη ζωή μου!!! γιούπι!!!!!!!!

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Παιδες ηρεμια και καλα αποτελεσματα να εχετε!!:no1:
Δεν μας βλεπεις?Ολοι μεσα στην ηρεμια ειμαστε

genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν μας βλεπεις?Ολοι μεσα στην ηρεμια ειμαστε![]()
χιχι!!! εχω κ εγω πολύ νευρικότητα κ άγχος κ την πληρώνουν άλλοι!!!
εχω καταβρίσει απο το πρωί τη φουκαριάρα τη μάνα μου!!!!

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

χιχι!!! εχω κ εγω πολύ νευρικότητα κ άγχος κ την πληρώνουν άλλοι!!!
εχω καταβρίσει απο το πρωί τη φουκαριάρα τη μάνα μου!!!!![]()
Εμένα ο μπαμπάς μου τα πρίζει κάθε 10 λεπτά από τις 9 το πρωί να μπω ίντερνετ να δω τα αποτελέσματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ, γιατί άκουσε ότι θα βγουν το μεσημέρι δήθεν...!
Darkness
Περιβόητο μέλος

αχ πιστεψε με δεν εισαι ο μονος εγω απο χτες το βραδυ εχω ριξει τρελο παραμαζωμα μαμα,μπαμπα κ αδελφη...χιχι!!! εχω κ εγω πολύ νευρικότητα κ άγχος κ την πληρώνουν άλλοι!!!
εχω καταβρίσει απο το πρωί τη φουκαριάρα τη μάνα μου!!!!![]()

ναι ναι απο ηρεμια αλλο τιποτα , ποιος την εχασε για να την βρουμε εμεις?

-----------------------------------------
Πραγματι λιγο κλαμα παντα βοηθαει..Εμένα λείπει η μανούλα μου,αλλά αν ήταν εδώ πιθανότατα δε θα θελα να μου μιλάει καν.Πάντως χθες έκλαψα κάμποσο και ξέσπασα κι εντάξει με καθησύχασε.Την προετοίμασα για το χειρότερο.

Εγω παντως προς το παρον δεν εχω κλαψει φαινεται τα δακρυα στερεψαν ολη την χρονια δεν εριξα κ λιγο..
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

αχ πιστεψε με δεν εισαι ο μονος εγω απο χτες το βραδυ εχω ριξει τρελο παραμαζωμα μαμα,μπαμπα κ αδελφη...
ναι ναι απο ηρεμια αλλο τιποτα , ποιος την εχασε για να την βρουμε εμεις?![]()
Μονο αυτους εεε?? Και μενα πηρε η μπαλα του ριξιματος

ολα εδω ειναι καταγεγραμμενα https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1481902&postcount=42

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

αχ πιστεψε με δεν εισαι ο μονος εγω απο χτες το βραδυ εχω ριξει τρελο παραμαζωμα μαμα,μπαμπα κ αδελφη...
ναι ναι απο ηρεμια αλλο τιποτα , ποιος την εχασε για να την βρουμε εμεις?
ε κοίτα και λίγο βρίσιμο στους άλλους χρειάζεται ,κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε κ εμείς!!! χιχι μη φοβασαι κ εγω εχω οικογενειακη ποικιλια, μαμα, μπαμπάς, αδερφός, γιαγιά απο κάτω.... α!! και 2 γάτες στην αυλή!!!
{θα ετοιμάσω κουβά με νερό!!!}
τωρα τι θα κάνουμε αύριο άλλη ιστορία...............![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.