Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

αχ πιστεψε με δεν εισαι ο μονος εγω απο χτες το βραδυ εχω ριξει τρελο παραμαζωμα μαμα,μπαμπα κ αδελφη...
ναι ναι απο ηρεμια αλλο τιποτα , ποιος την εχασε για να την βρουμε εμεις?
-----------------------------------------
Πραγματι λιγο κλαμα παντα βοηθαει..
Εγω παντως προς το παρον δεν εχω κλαψει φαινεται τα δακρυα στερεψαν ολη την χρονια δεν εριξα κ λιγο..
Καλά, εγώ έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα.Το μεγαλύτερο "στεγνό" μου διάστημα ήταν 3 μέρες.Με απογοήτευε το παραμικρό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

ετσι οπως το πες λειπει η μανα μου νομισα οτι ειχε παθει τιποταΕμένα λείπει η μανούλα μου,αλλά αν ήταν εδώ πιθανότατα δε θα θελα να μου μιλάει καν.Πάντως χθες έκλαψα κάμποσο και ξέσπασα κι εντάξει με καθησύχασε.Την προετοίμασα για το χειρότερο.

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

τεμπελη εσυ πως χωνεσαι σε θεμα που αφορα το ποτε βγαινουν οι πανελληνιες?α λυκειου πας?η γ?να υποθεσω εισαι παναθα?απο το 13?Παιδες ηρεμια και καλα αποτελεσματα να εχετε!!:no1:
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάντε κάτι άλλο για να ξεχαστείτε μέχρι αύριο, όσο περισσότερο το έχετε στο μυαλό σας, τόσο περισσότερο αγχώνεστε!

Darkness
Περιβόητο μέλος

α.. ενταξει εγω ειμαι καλυτερα απο εσενα αντεχα κ 5 μερες μη σου πω χωρις να κλαιω...Καλά, εγώ έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα.Το μεγαλύτερο "στεγνό" μου διάστημα ήταν 3 μέρες.Με απογοήτευε το παραμικρό.

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 392017
Δραστήριο μέλος

χιχιχι ....ελα μωρε ενταξει συγνωμη.......ΑΛΛΑ κ εσυ μη θες να βγαλεις την ουρα σου απο εξω ημουνα που ημουνα μεσα στο αγχος χτες με προκαλουσες κ εσυ. Εχω αδικο?
![]()
εεεεε:eyesup: Τι ωραια μερα σημερα!!! Δεν συμφωνειτε?? Πως σκοπευεται να περασετε τις υπολοιπες ωρες αναμονης που μενουν?? Εγω προτεινω να κανουμε κατι ευχαριστο!! Πειτε ιδεες. :p
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Καλα εισαι σοβαρη? Τι ηθελες να γεμισουν ολα τα νοσοκομεια της χωρας με παιδια που θα ειχαν παθει εμφραγμα??Βασικά, δεν έπρεπε να μου το πουν ότι βγαίνουν αύριο οι βαθμοί.Μ' αρέσουν οι εκπλήξεις.

Ναι αυτο μου ελειπε να σηκωνομουν αυριο χαλαρη κ ξεγνιαστη κ να μου ελεγαν πανε και μια βολτιτσα απο το λυκειο να δεις τους βαθμους σου....Εγω προσωπικα θα πεθαινα..

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

περνα καμια βολτα για καλο και για κακονα παμε να πεσουμε απο κανα γκρεμο μηπως?

genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

εεεεε:eyesup: Τι ωραια μερα σημερα!!! Δεν συμφωνειτε?? Πως σκοπευεται να περασετε τις υπολοιπες ωρες αναμονης που μενουν?? Εγω προτεινω να κανουμε κατι ευχαριστο!! Πειτε ιδεες. :p
ας ακούσουμε happy music!!!! η να δούμε κανα αστείο βίντεο!!!!!!!!!!!!!!!!
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

να παμε να πεσουμε απο κανα γκρεμο μηπως?
Να μοιρασουμε μονο τους γκρεμους, δεν ξερω αν θα φτασουν για ολους... Ααα ιδεα!! Ειστε να κανουμε τον χορο του Ζαλογγου school edition?? :p
Περα απο την πλακα, χαλλλλλαρα, η ζωη ειναι ωραια, χαλλλλλλαρα.
Μεχρι και ο Σακης βγηκε στην 7η θεση!!!

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Κι εγώ θα το έλεγα, αλλά συγκρατήθηκα.Εγώ λέω να κάνουμε σεξ.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος

Τουλάχιστον θα πέθαινες χαλαρή και ξέγνοιαστη.Ενώ αύριο(που πάλι θα πεθάνειςΚαλα εισαι σοβαρη? Τι ηθελες να γεμισουν ολα τα νοσοκομεια της χωρας με παιδια που θα ειχαν παθει εμφραγμα??
Ναι αυτο μου ελειπε να σηκωνομουν αυριο χαλαρη κ ξεγνιαστη κ να μου ελεγαν πανε και μια βολτιτσα απο το λυκειο να δεις τους βαθμους σου....Εγω προσωπικα θα πεθαινα..![]()

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

ολοι μαζί?
Ε εσύ κάνε μόνος σου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.