george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο...Παιδιά υπομονή θα τα μάθουμε όλα αύριο! Καλά αποτελέσματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προφανώς ο ένας ήταν βιολόγος και ο άλλος όχιΚαι κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε....
giannists
Νεοφερμένος
ας ελπίσουμε εμείς που δε τα μάθαμε νωρίτερα ότι δεν έχουμε πέσει σε τέτοιους...
υπομονή!
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο...
Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο...
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αστα να πανε λοιπον καλα αποτελεσματα σόλους παιδια και σε εσενα μαρακιAυτό πράγματι είναι απαράδεκτο...
fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος
maraki love
Διάσημο μέλος
giannists
Νεοφερμένος
Zod
Δραστήριο μέλος
Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε....
Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ
akismav
Νεοφερμένος
Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...!
Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!!
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
fusebb
Νεοφερμένος
καλα αποτελεσματα σε ολους
Darkness
Περιβόητο μέλος
Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονιαΚαλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!!
Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...!
Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!!
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του...Διαφωνείς?
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια..Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα).
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.