foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δεν τους δινεις το δικο μου??Εγω ειχα την ευκαιρια σημερα να μαθω, αλλα οι γονεις μου πηραν τηλεφωνο οταν κοιμομουν (σαν τουβλο) για να με ρωτησουν τον κωδικο μου , αλλα μεσα στη μαστουρα του υπνου δεν καταλαβα τι μου λεγανε και τους το εκλεισα να ξανακοιμηθω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kebikebirodos
Νεοφερμένος
Μα αν δεν γράψεις 20 σε τόσο γελοία θέματα πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις το iq σου επειγόντως!!
μαλλον εσύ κοπέλα μου πρέπει να αρχίσεις να ψαχνεσαι... και να θες να το παίξεις να πας αλλού γιατί εδώ προσβάλεις κάποιους..
τέλος πάντων.. να το κοτάξεις πάντως.. χρειάζεσαι υποστήριξη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
μαλλον εσύ κοπέλα μου πρέπει να αρχίσεις να ψαχνεσαι... και να θες να το παίξεις να πας αλλού γιατί εδώ προσβάλεις κάποιους..
τέλος πάντων.. να το κοτάξεις πάντως.. χρειάζεσαι υποστήριξη..
εε ναι, βασικα αστειευοταν η κοπελα :p
kebikebirodos
Νεοφερμένος
κ γω τι εκαναεε ναι, βασικα αστειευοταν η κοπελα :p
Albert Wesker
Νεοφερμένος
maraki love
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σ'ευχαριστω πολυ..εγω θελω κυριως γιαννενα νηπιαγωγων εχει 16 χιλιαδες μορια κ πανω δε θυμαμαι ακριβως ποσα για να σου πω. Ελπιζω να το πιασω παντως μου αρεσουν κ αλλεσ σχολες..Αυτοι που εχουν τα μεσα :p
Θελω ηλεκτρολογων μηχανικων στην Αθηνα (19089 Βαση 2008)
εσυ?? Καλη επιτυχια και σε σενα φυσικα!!!
Evma
Νεοφερμένος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας περιμένουμε μέχρι αύριο λέω εγώ, μια μέρα δε θα κάνει τη διαφορά.
maraki love
Διάσημο μέλος
katerina_mx
Νεοφερμένος
νομιζω οτι ετυχε δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο 10 ατομα!Απ'οτι βλεπω μεχρι τωρα (ορισμενα παιδια στην πολη μου εχουν μαθει αποτελεσματα),οι βαθμολογιες στην εκθεση ειναι πολυ ανεβασμενες.Γινεται αυτο και σε αλλες πολεις ρε παιδια ή απλα ακουσα 10 βαθμους που ετυχε να ειναι καλοι?
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεοελληνική Γλώσσα Γ.Π.: Η επιλογή του δοκιμίου του Αγγελου Τερζάκη για τον ρόλο του βιβλίου ως μέσου παιδείας και το θέμα της Εκθεσης (καταστροφή βιβλίων στο τέλος του σχολικού έτους και συνύπαρξη των βιβλίων με τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης και γνώσης) κρίθηκαν από πολλούς φιλολόγους ως ατυχείς επιλογές οι οποίες δυσκόλεψαν αρκετά τις προσπάθειες των υποψηφίων.
Τα πρώτα στοιχεία από τα βαθμολογικά κέντρα κάνουν λόγο για μέτρια γραπτά που κινούνται μεταξύ 11-13. Οι βαθμολογητές εκτιμούν ότι τα γραπτά κάτω της βάσης θα κινηθούν κοντά στο 26% ή λίγο λιγότερο. Οσο για τα άριστα γραπτά, οι καθηγητές πιστεύουν ότι δεν θα ξεπεράσουν το 1%.
Λυπαμαι παρα πολυ μ'αυτα π διαβαζω...
Eragon
Νεοφερμένος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα αργά το μεσημέρι(κατά τις 4) τα αποτελέσματα θα είναι στο γραφείο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής σας.
Το οποίο σημαίνει...
katerina_mx
Νεοφερμένος
θες να μας πεις πως το ξερεις?Σήμερα αργά το μεσημέρι(κατά τις 4) τα αποτελέσματα θα είναι στο γραφείο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής σας.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
kara1991
Νεοφερμένος
katerina_mx
Νεοφερμένος
ναι αλλα γιατι να μην τα μαθουμε σημερα????Παιδια,μην τρελαινεστε.Οτι γραψαμε γραψαμε,κανεις δεν μπορει να το αλλαξει αυτο.Θα ξυπνησουμε αυριο,θα παμε να δουμε τις βαθμολογιες,θα παρουμε τηλεφωνακι επιτοπου το πλησιεστερο γραφειο τελετων να ετοιμασει τα απαραιτητα και αυτο ειναι ολο!!
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.