Darkness
Περιβόητο μέλος
+φωνω...τοτε θα φανουν τα εικοσαρια κ το πως πηγε ο καθενας...ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ πολλα μεχρι να βγουνε τα αποτελεσματα....xixixixi Αντε παιδακια να δουμε!! σε μιαμιση μερα θα ξερουμε πανω κατω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Foux
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχχχ
Darkness
Περιβόητο μέλος
Γιατι καλε σιγα...δε πιστευω να ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα..ες μη φτανουμε στα ακρα........ΥΠΟΜΟΝΗ............!!! κ πολυ αισιοδοξια , ολα καλα θα πανε..!πάντως εγώ λέω την Παρασκευή γύρω στις 12 το μεσημεράκι να πάω καμιά βολτούλα εδώ κοντά.. Στη Βουλγαρία ας πούμε. =]
Αχχχ
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Γιατι καλε σιγα...δε πιστευω να ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα..ες μη φτανουμε στα ακρα........ΥΠΟΜΟΝΗ............!!! κ πολυ αισιοδοξια , ολα καλα θα πανε..!
Μεταξυ μας εε, μην το πεις παραεξω αλλα ψιλοφοβαμαι πως θα κυμανθουν οι βασεις
Darkness
Περιβόητο μέλος
κ τι φοβασαι εσυ καλε?Μεταξυ μας εε, μην το πεις παραεξω αλλα ψιλοφοβαμαι πως θα κυμανθουν οι βασεις
πιο πριν δεν ελεγες οτι τα πηγες καλα κ περιμενεις εικοσαρια?
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
κ τι φοβασαι εσυ καλε?
πιο πριν δεν ελεγες οτι τα πηγες καλα κ περιμενεις εικοσαρια?
Οχι, εγω ειμαι απο τους κατωτερους:p. Κοιτα γενικα υπολογιζω 18500-19000, εσυ??
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
αχ λιγο υπομονη ακομα και θα ξυριστουμε ολοι μην ανησυχειτε
αα ολα κι ολα, τα γεννιακια μου εγω δεν τα ξυριζω, παει και τελειωσε:nono:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δεν ξερω ρε συ κ αυτο ειναι που με αγχωνει περισσοτερο..αχ λιγο υπομονη ακομα και θα ξυριστουμε ολοι μην ανησυχειτε
Αλλα πιστευω πως τα πηγα πολυ καλυτερα απο περυσι..θα διξει..Μακαρι να πανε ολα καλα γιατι εκανα μεγαλο αγωνα πραγματικα και ολα αυτα μεταξυ μας ναι?
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
ενταξει μια χαρα ειναι αυτα τα μορια..τελεια μη σου πω! εγω δεν ξερω πως τα πηγα κ αυτο ειναι που με αγχωνει..παντως καλυτερα απο περυσιΟχι, εγω ειμαι απο τους κατωτερους:p. Κοιτα γενικα υπολογιζω 18500-19000, εσυ??
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
ενταξει μια χαρα ειναι αυτα τα μορια..τελεια μη σου πω! εγω δεν ξερω πως τα πηγα κ αυτο ειναι που με αγχωνει..παντως καλυτερα απο περυσι
Ααα εισαι και θεωρητικη ναι.. Σε καταλαβαινω. Εσεις δικαιολογημενα εχετε περισσοτερο αγχος. Το καλο με την θετικοτεχνολογικη επειδη ειναι πιο στανταρ πραματα και δεν μπαινει το υποκειμενικο στοιχειο θεωρω οτι μπορει καποιος να υπολογισει τι γινεται πανω κατω.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, στη θεωρητική είναι τόσο υποκειμενικά όπως σε μας στη έκθεση...Ααα εισαι και θεωρητικη ναι.. Σε καταλαβαινω. Εσεις δικαιολογημενα εχετε περισσοτερο αγχος. Το καλο με την θετικοτεχνολογικη επειδη ειναι πιο στανταρ πραματα και δεν μπαινει το υποκειμενικο στοιχειο θεωρω οτι μπορει καποιος να υπολογισει τι γινεται πανω κατω.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δεν το καταλαβα αυτο δηλαδη ποιοι ειναι οι τυχεροι που ξερουν?Ασχημο αυτο. Τι να κανουμε. Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να ενδιαφερεται της Γ'λυκειου και να μην εχει εστω και λιγο αγχος αυτες τις μερες :p. Εκτος βεβαια απο τους τυχερους που ηδη ξερουν
Ναι θεωρητικη ειμαι ..το βρηκες αλανι.
ωχωχ αντε να δουμε.
που θες να περασεις (δλδ τι σχολη κ σε ποια περιοχη) με τοσα μορια? σου ευχομαι καλη επιτυχια
Θάλεια-Α
Νεοφερμένος
δε θυμάμαι πού ακριβώς το διάβασα, αλλά σήμερα το πρωί, καθώς έψαχνα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το είδα..Α!, νομίζω στο troktiko.blogspot.gr το διάβασα..
πάντως εγγυημένο...σίγουρο...γτ το διάβασα κ αλλού...
άντε, καλά μας αποτελέσματα...
btw ψάξτε στο panellinies.gr.....τα έχει κ εκεί..!
φιλάκια σε όλους!
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Δεν το καταλαβα αυτο δηλαδη ποιοι ειναι οι τυχεροι που ξερουν?
Ναι θεωρητικη ειμαι ..το βρηκες αλανι.
ωχωχ αντε να δουμε.
που θες να περασεις (δλδ τι σχολη κ σε ποια περιοχη) με τοσα μορια? σου ευχομαι καλη επιτυχια
Αυτοι που εχουν τα μεσα :p
Θελω ηλεκτρολογων μηχανικων στην Αθηνα (19089 Βαση 2008)
εσυ?? Καλη επιτυχια και σε σενα φυσικα!!!
Albert Wesker
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.