george_k214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:25 Ο george_k214: #361 18-06-09 15:25 Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Ο lookthetree: #362 18-06-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Παιδιά υπομονή θα τα μάθουμε όλα αύριο! Καλά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Ο Hristos έγραψε: #363 18-06-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Προφανώς ο ένας ήταν βιολόγος και ο άλλος όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο giannists: #364 18-06-09 15:29 γιώργο μου τα έχουμε συζητήσει αυτά.. δε μπορείς να ξέρεις σε τι ξόανο θα πέσεις! ας ελπίσουμε εμείς που δε τα μάθαμε νωρίτερα ότι δεν έχουμε πέσει σε τέτοιους... υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Ο lookthetree: #365 18-06-09 15:30 γινεται αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η maraki love: #366 18-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο... Click για ανάπτυξη... Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο lookthetree: #367 18-06-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε λοιπον καλα αποτελεσματα σόλους παιδια και σε εσενα μαρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fdLP. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fdLP. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο fdLP. έγραψε: #368 18-06-09 15:32 και να μην μπεις στη σχολη που θες λογο αυτον των ατομων ... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η maraki love: #369 18-06-09 15:33 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο giannists: #370 18-06-09 15:35 ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:26 Ο lookthetree: #362 18-06-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Παιδιά υπομονή θα τα μάθουμε όλα αύριο! Καλά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Ο Hristos έγραψε: #363 18-06-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Προφανώς ο ένας ήταν βιολόγος και ο άλλος όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο giannists: #364 18-06-09 15:29 γιώργο μου τα έχουμε συζητήσει αυτά.. δε μπορείς να ξέρεις σε τι ξόανο θα πέσεις! ας ελπίσουμε εμείς που δε τα μάθαμε νωρίτερα ότι δεν έχουμε πέσει σε τέτοιους... υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Ο lookthetree: #365 18-06-09 15:30 γινεται αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η maraki love: #366 18-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο... Click για ανάπτυξη... Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο lookthetree: #367 18-06-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε λοιπον καλα αποτελεσματα σόλους παιδια και σε εσενα μαρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fdLP. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fdLP. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο fdLP. έγραψε: #368 18-06-09 15:32 και να μην μπεις στη σχολη που θες λογο αυτον των ατομων ... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η maraki love: #369 18-06-09 15:33 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο giannists: #370 18-06-09 15:35 ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Παιδιά υπομονή θα τα μάθουμε όλα αύριο! Καλά αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:27 Ο Hristos έγραψε: #363 18-06-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Προφανώς ο ένας ήταν βιολόγος και ο άλλος όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο giannists: #364 18-06-09 15:29 γιώργο μου τα έχουμε συζητήσει αυτά.. δε μπορείς να ξέρεις σε τι ξόανο θα πέσεις! ας ελπίσουμε εμείς που δε τα μάθαμε νωρίτερα ότι δεν έχουμε πέσει σε τέτοιους... υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Ο lookthetree: #365 18-06-09 15:30 γινεται αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η maraki love: #366 18-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο... Click για ανάπτυξη... Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο lookthetree: #367 18-06-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε λοιπον καλα αποτελεσματα σόλους παιδια και σε εσενα μαρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fdLP. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fdLP. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο fdLP. έγραψε: #368 18-06-09 15:32 και να μην μπεις στη σχολη που θες λογο αυτον των ατομων ... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η maraki love: #369 18-06-09 15:33 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο giannists: #370 18-06-09 15:35 ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Προφανώς ο ένας ήταν βιολόγος και ο άλλος όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:29 Ο giannists: #364 18-06-09 15:29 γιώργο μου τα έχουμε συζητήσει αυτά.. δε μπορείς να ξέρεις σε τι ξόανο θα πέσεις! ας ελπίσουμε εμείς που δε τα μάθαμε νωρίτερα ότι δεν έχουμε πέσει σε τέτοιους... υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Ο lookthetree: #365 18-06-09 15:30 γινεται αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η maraki love: #366 18-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο... Click για ανάπτυξη... Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο lookthetree: #367 18-06-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε λοιπον καλα αποτελεσματα σόλους παιδια και σε εσενα μαρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fdLP. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fdLP. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο fdLP. έγραψε: #368 18-06-09 15:32 και να μην μπεις στη σχολη που θες λογο αυτον των ατομων ... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η maraki love: #369 18-06-09 15:33 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο giannists: #370 18-06-09 15:35 ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιώργο μου τα έχουμε συζητήσει αυτά.. δε μπορείς να ξέρεις σε τι ξόανο θα πέσεις! ας ελπίσουμε εμείς που δε τα μάθαμε νωρίτερα ότι δεν έχουμε πέσει σε τέτοιους... υπομονή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Ο lookthetree: #365 18-06-09 15:30 γινεται αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η maraki love: #366 18-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο... Click για ανάπτυξη... Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο lookthetree: #367 18-06-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε λοιπον καλα αποτελεσματα σόλους παιδια και σε εσενα μαρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fdLP. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fdLP. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο fdLP. έγραψε: #368 18-06-09 15:32 και να μην μπεις στη σχολη που θες λογο αυτον των ατομων ... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η maraki love: #369 18-06-09 15:33 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο giannists: #370 18-06-09 15:35 ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γινεται αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:30 Η maraki love: #366 18-06-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο... Click για ανάπτυξη... Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο lookthetree: #367 18-06-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε λοιπον καλα αποτελεσματα σόλους παιδια και σε εσενα μαρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fdLP. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fdLP. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο fdLP. έγραψε: #368 18-06-09 15:32 και να μην μπεις στη σχολη που θες λογο αυτον των ατομων ... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η maraki love: #369 18-06-09 15:33 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο giannists: #370 18-06-09 15:35 ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Eπισης αλλα αυτο με νευριαζει εμενα ειναι οτι δεν μαθαινιυν καποιοι π εχουν μεσο τα αποτελεσματα τους 2 μερες πριν αλλα αυτο τ'ακουω εδω και μια εβδομαδα μην πω κ παραπανω και ειναι απαραδεκτο... Click για ανάπτυξη... Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο lookthetree: #367 18-06-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε λοιπον καλα αποτελεσματα σόλους παιδια και σε εσενα μαρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fdLP. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fdLP. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο fdLP. έγραψε: #368 18-06-09 15:32 και να μην μπεις στη σχολη που θες λογο αυτον των ατομων ... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η maraki love: #369 18-06-09 15:33 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο giannists: #370 18-06-09 15:35 ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Aυτό πράγματι είναι απαράδεκτο... Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε λοιπον καλα αποτελεσματα σόλους παιδια και σε εσενα μαρακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fdLP. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο fdLP. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:32 Ο fdLP. έγραψε: #368 18-06-09 15:32 και να μην μπεις στη σχολη που θες λογο αυτον των ατομων ... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η maraki love: #369 18-06-09 15:33 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο giannists: #370 18-06-09 15:35 ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και να μην μπεις στη σχολη που θες λογο αυτον των ατομων ... ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:33 Η maraki love: #369 18-06-09 15:33 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο giannists: #370 18-06-09 15:35 ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannists Νεοφερμένο μέλος Ο giannists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:35 Ο giannists: #370 18-06-09 15:35 ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε τι να κάνουμε.. η τύχη του φτωχού, άμοιρου, έλληνα, γόνου ασήμων... κλασσικά... αλλιώς "δεν έχει ανάγκη το παιδί, φεύγει έξω"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:37 Ο Zod έγραψε: #371 18-06-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Και κάτι τελευταίο που με έχει αγχώσει εμένα....ένας φίλος μου τα έμαθε τα αποτελέσματα απο την τρίτη και ενώ έγραψε καλά σε γενικές γραμμές ακούστε το κορυφαίο...βιολογία κατεύθυνσης ο ένας του έβαλε 95 και ο άλλος....83!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ?Oι της θετικής με καταλαβαίνετε.... Click για ανάπτυξη... Καλά αν δω τίποτα τέτοιο θα τους βάλω βόμβα στο υπουργείο ... Ούτε έκθεση να ήταν.. ΕΛΕΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akismav Νεοφερμένο μέλος Ο akismav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Ο akismav έγραψε: #372 18-06-09 15:38 Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η Ειμαρμένη: #373 18-06-09 15:38 Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:39 Ο lookthetree: #374 18-06-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η Ειμαρμένη: #375 18-06-09 15:40 Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διαφωνείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fusebb Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Σταμάτα (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:41 Η fusebb έγραψε: #376 18-06-09 15:41 αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτο που ξερω ειναι οτι παλευουμε για μια θεση σε πανεπιστημια υπο διαλυση καλα αποτελεσματα σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Η Darkness έγραψε: #377 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akismav: Καλησπέρα σε όλους....Τα αποτελέσματα βγαινουν αυριο...Θα αναρτηθούν μετα τις 12 στα σχολεία μας...!!! Καλη επιτυχία σε όλους μας...!!Παντως να ξέρετε οτι σημασία εχει να κάνεις κατι που θα σου αρέσει...Στόχος δεν είναι τα 20000 μόρια αλλά το να πετύχεις κατι που 8α σου αρέσει πραγματικά...! Κλαή επιτυχία και πάλι και καλα αποτελέσματα...!!! Click για ανάπτυξη... Καλη επιτυχια κ σε εσενα. Πραγματι στοχος πρεπει να ειναι να ποιασεις μια σχολη που να σου αρεσει κ πιστευω απο την μερια μου πως στοχος ειναι κ να βρεις μια σχολη που μπορει να σου εξασφαλισει μια δουλεια στη συνεχεια σε σχεση με αλλες σχολες που δεν βρισκεις δουλεια ουτε σε 10 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:44 Ο lookthetree: #378 18-06-09 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Διαφωνείς? Click για ανάπτυξη... τι να διαφωνησω κ να συμφωνησω πλακα μας κανεις κ εσυ που απο το πρωι διαβαζω διαφορα θεματα για τα αποτελεσματα,για τις βασεις και παντου λενε διαφορετικα πραγματα κατασταση ειναι αυτη???χθες στις ειδησεις ελεγε οι επιδοσεις των υποψηφιων ειναι μετριες ενω πριν απο 2 εβδομαδες ελεγαν μια χαρα τα πηγαν ολοι και τα θεματα πολυ βατα...μου εχουν σπασει τα νευρα ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:47 Η Ειμαρμένη: #379 18-06-09 15:47 Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Ο lookthetree: #380 18-06-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κράτα το κοντό.(Συγγνώμη αλλλά έχω πάθει υστερία σήμερα). Click για ανάπτυξη... τι συγνωμη ζητας και εσυ μωρε λες και εγω απεχω λιγοτεο απ'εσενα...μου εχουν σπασει τα νευρα στην κυριολεξια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.