Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Η Ειμαρμένη: #421 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: ολοι μαζί? Click για ανάπτυξη... Καλά,εσύ το παρατράβηξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #422 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κι εγώ θα το έλεγα, αλλά συγκρατήθηκα. Click για ανάπτυξη... οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Ο lookthetree: #423 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Εγώ δε θα κοιμηθώ πάντως,για να κοιμηθώ το πρωί που θα είναι και οι περισσότερο αγχωτικές ώρες(δε θα τα πάρω εγώ τα αποτελέσματά μου). Click για ανάπτυξη... μπα εγω μαλλον το κοβω να κοιμαμαι κανα 2 ωριτσες το βραδυ...γτ αμα κοιμαμαι αυριο το πρωι και με βριζουν οι γονεις μ δεν θα το καταλαβαινω...και θα λεω μια χαρα τα πηγα ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Η Ειμαρμένη: #424 18-06-09 16:42 Προτείνω στους αγαπητούς μας συντονιστές να μη μας κράξουν για τα οφφτοπικ,έχουμε το ακαταλόγιστο του άγχους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sentro Νεοφερμένο μέλος Ο Sentro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Sentro έγραψε: #425 18-06-09 16:42 Παιδια ενταξει χαλαρωστε και λιγο....ηρεμηστε δεν ειναι και το τελος του κοσμου...εγω παντως δεν εχω τρελαθει τοσο, ισως επειδη ξερω που περιπου κυμαινωμαι αλλα relax!!! δεν τελειωνουν ολα και να μην περασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο Tempora έγραψε: #426 18-06-09 16:43 Σαμποταρετε τα φαξ του σχολείου,:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Ειμαρμένη: #427 18-06-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Darkness έγραψε: #428 18-06-09 16:44 ολοι μαζι σεξ? γουστερω τρελη φαση ρε ειστε σοβαροι? μη λετε για γκρεμους εδω στο χωριο μου εχουμε πολους λετε να επισκεφτω κανεναν? Κ ο χωρος του σαλογκου δεν ειναι κακη ιδεα.... Αντε εχεται γεια........................................................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο genetics_75: #429 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ε εσύ κάνε μόνος σου. Click για ανάπτυξη... ε τι να σε κάνω αφου δεν διασαφήνισες !!!! αντεεεε εγώ πριν πέταξα ωραία αθώα ιδέα άλλα κανείς δεν της έδωσε σημασια..... μη φοβάσαι ειμαρμένη δε μας παρεξηγεί κανείς!! η τα πέρασαν η θα τα περάσουν οπότε........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο rolingstones: #430 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: ολοι μαζί? Click για ανάπτυξη... Καλά,εσύ το παρατράβηξες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Ο rolingstones: #422 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κι εγώ θα το έλεγα, αλλά συγκρατήθηκα. Click για ανάπτυξη... οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Ο lookthetree: #423 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Εγώ δε θα κοιμηθώ πάντως,για να κοιμηθώ το πρωί που θα είναι και οι περισσότερο αγχωτικές ώρες(δε θα τα πάρω εγώ τα αποτελέσματά μου). Click για ανάπτυξη... μπα εγω μαλλον το κοβω να κοιμαμαι κανα 2 ωριτσες το βραδυ...γτ αμα κοιμαμαι αυριο το πρωι και με βριζουν οι γονεις μ δεν θα το καταλαβαινω...και θα λεω μια χαρα τα πηγα ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Η Ειμαρμένη: #424 18-06-09 16:42 Προτείνω στους αγαπητούς μας συντονιστές να μη μας κράξουν για τα οφφτοπικ,έχουμε το ακαταλόγιστο του άγχους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sentro Νεοφερμένο μέλος Ο Sentro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Sentro έγραψε: #425 18-06-09 16:42 Παιδια ενταξει χαλαρωστε και λιγο....ηρεμηστε δεν ειναι και το τελος του κοσμου...εγω παντως δεν εχω τρελαθει τοσο, ισως επειδη ξερω που περιπου κυμαινωμαι αλλα relax!!! δεν τελειωνουν ολα και να μην περασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο Tempora έγραψε: #426 18-06-09 16:43 Σαμποταρετε τα φαξ του σχολείου,:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Ειμαρμένη: #427 18-06-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Darkness έγραψε: #428 18-06-09 16:44 ολοι μαζι σεξ? γουστερω τρελη φαση ρε ειστε σοβαροι? μη λετε για γκρεμους εδω στο χωριο μου εχουμε πολους λετε να επισκεφτω κανεναν? Κ ο χωρος του σαλογκου δεν ειναι κακη ιδεα.... Αντε εχεται γεια........................................................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο genetics_75: #429 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ε εσύ κάνε μόνος σου. Click για ανάπτυξη... ε τι να σε κάνω αφου δεν διασαφήνισες !!!! αντεεεε εγώ πριν πέταξα ωραία αθώα ιδέα άλλα κανείς δεν της έδωσε σημασια..... μη φοβάσαι ειμαρμένη δε μας παρεξηγεί κανείς!! η τα πέρασαν η θα τα περάσουν οπότε........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο rolingstones: #430 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Κι εγώ θα το έλεγα, αλλά συγκρατήθηκα. Click για ανάπτυξη... οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:41 Ο lookthetree: #423 18-06-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Εγώ δε θα κοιμηθώ πάντως,για να κοιμηθώ το πρωί που θα είναι και οι περισσότερο αγχωτικές ώρες(δε θα τα πάρω εγώ τα αποτελέσματά μου). Click για ανάπτυξη... μπα εγω μαλλον το κοβω να κοιμαμαι κανα 2 ωριτσες το βραδυ...γτ αμα κοιμαμαι αυριο το πρωι και με βριζουν οι γονεις μ δεν θα το καταλαβαινω...και θα λεω μια χαρα τα πηγα ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Η Ειμαρμένη: #424 18-06-09 16:42 Προτείνω στους αγαπητούς μας συντονιστές να μη μας κράξουν για τα οφφτοπικ,έχουμε το ακαταλόγιστο του άγχους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sentro Νεοφερμένο μέλος Ο Sentro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Sentro έγραψε: #425 18-06-09 16:42 Παιδια ενταξει χαλαρωστε και λιγο....ηρεμηστε δεν ειναι και το τελος του κοσμου...εγω παντως δεν εχω τρελαθει τοσο, ισως επειδη ξερω που περιπου κυμαινωμαι αλλα relax!!! δεν τελειωνουν ολα και να μην περασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο Tempora έγραψε: #426 18-06-09 16:43 Σαμποταρετε τα φαξ του σχολείου,:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Ειμαρμένη: #427 18-06-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Darkness έγραψε: #428 18-06-09 16:44 ολοι μαζι σεξ? γουστερω τρελη φαση ρε ειστε σοβαροι? μη λετε για γκρεμους εδω στο χωριο μου εχουμε πολους λετε να επισκεφτω κανεναν? Κ ο χωρος του σαλογκου δεν ειναι κακη ιδεα.... Αντε εχεται γεια........................................................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο genetics_75: #429 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ε εσύ κάνε μόνος σου. Click για ανάπτυξη... ε τι να σε κάνω αφου δεν διασαφήνισες !!!! αντεεεε εγώ πριν πέταξα ωραία αθώα ιδέα άλλα κανείς δεν της έδωσε σημασια..... μη φοβάσαι ειμαρμένη δε μας παρεξηγεί κανείς!! η τα πέρασαν η θα τα περάσουν οπότε........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο rolingstones: #430 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Εγώ δε θα κοιμηθώ πάντως,για να κοιμηθώ το πρωί που θα είναι και οι περισσότερο αγχωτικές ώρες(δε θα τα πάρω εγώ τα αποτελέσματά μου). Click για ανάπτυξη... μπα εγω μαλλον το κοβω να κοιμαμαι κανα 2 ωριτσες το βραδυ...γτ αμα κοιμαμαι αυριο το πρωι και με βριζουν οι γονεις μ δεν θα το καταλαβαινω...και θα λεω μια χαρα τα πηγα ναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Η Ειμαρμένη: #424 18-06-09 16:42 Προτείνω στους αγαπητούς μας συντονιστές να μη μας κράξουν για τα οφφτοπικ,έχουμε το ακαταλόγιστο του άγχους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sentro Νεοφερμένο μέλος Ο Sentro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Sentro έγραψε: #425 18-06-09 16:42 Παιδια ενταξει χαλαρωστε και λιγο....ηρεμηστε δεν ειναι και το τελος του κοσμου...εγω παντως δεν εχω τρελαθει τοσο, ισως επειδη ξερω που περιπου κυμαινωμαι αλλα relax!!! δεν τελειωνουν ολα και να μην περασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο Tempora έγραψε: #426 18-06-09 16:43 Σαμποταρετε τα φαξ του σχολείου,:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Ειμαρμένη: #427 18-06-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Darkness έγραψε: #428 18-06-09 16:44 ολοι μαζι σεξ? γουστερω τρελη φαση ρε ειστε σοβαροι? μη λετε για γκρεμους εδω στο χωριο μου εχουμε πολους λετε να επισκεφτω κανεναν? Κ ο χωρος του σαλογκου δεν ειναι κακη ιδεα.... Αντε εχεται γεια........................................................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο genetics_75: #429 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ε εσύ κάνε μόνος σου. Click για ανάπτυξη... ε τι να σε κάνω αφου δεν διασαφήνισες !!!! αντεεεε εγώ πριν πέταξα ωραία αθώα ιδέα άλλα κανείς δεν της έδωσε σημασια..... μη φοβάσαι ειμαρμένη δε μας παρεξηγεί κανείς!! η τα πέρασαν η θα τα περάσουν οπότε........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο rolingstones: #430 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προτείνω στους αγαπητούς μας συντονιστές να μη μας κράξουν για τα οφφτοπικ,έχουμε το ακαταλόγιστο του άγχους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sentro Νεοφερμένο μέλος Ο Sentro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:42 Ο Sentro έγραψε: #425 18-06-09 16:42 Παιδια ενταξει χαλαρωστε και λιγο....ηρεμηστε δεν ειναι και το τελος του κοσμου...εγω παντως δεν εχω τρελαθει τοσο, ισως επειδη ξερω που περιπου κυμαινωμαι αλλα relax!!! δεν τελειωνουν ολα και να μην περασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο Tempora έγραψε: #426 18-06-09 16:43 Σαμποταρετε τα φαξ του σχολείου,:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Ειμαρμένη: #427 18-06-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Darkness έγραψε: #428 18-06-09 16:44 ολοι μαζι σεξ? γουστερω τρελη φαση ρε ειστε σοβαροι? μη λετε για γκρεμους εδω στο χωριο μου εχουμε πολους λετε να επισκεφτω κανεναν? Κ ο χωρος του σαλογκου δεν ειναι κακη ιδεα.... Αντε εχεται γεια........................................................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο genetics_75: #429 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ε εσύ κάνε μόνος σου. Click για ανάπτυξη... ε τι να σε κάνω αφου δεν διασαφήνισες !!!! αντεεεε εγώ πριν πέταξα ωραία αθώα ιδέα άλλα κανείς δεν της έδωσε σημασια..... μη φοβάσαι ειμαρμένη δε μας παρεξηγεί κανείς!! η τα πέρασαν η θα τα περάσουν οπότε........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο rolingstones: #430 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια ενταξει χαλαρωστε και λιγο....ηρεμηστε δεν ειναι και το τελος του κοσμου...εγω παντως δεν εχω τρελαθει τοσο, ισως επειδη ξερω που περιπου κυμαινωμαι αλλα relax!!! δεν τελειωνουν ολα και να μην περασεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tempora Νεοφερμένο μέλος Ο Μάνθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:43 Ο Tempora έγραψε: #426 18-06-09 16:43 Σαμποταρετε τα φαξ του σχολείου,:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Ειμαρμένη: #427 18-06-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Darkness έγραψε: #428 18-06-09 16:44 ολοι μαζι σεξ? γουστερω τρελη φαση ρε ειστε σοβαροι? μη λετε για γκρεμους εδω στο χωριο μου εχουμε πολους λετε να επισκεφτω κανεναν? Κ ο χωρος του σαλογκου δεν ειναι κακη ιδεα.... Αντε εχεται γεια........................................................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο genetics_75: #429 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ε εσύ κάνε μόνος σου. Click για ανάπτυξη... ε τι να σε κάνω αφου δεν διασαφήνισες !!!! αντεεεε εγώ πριν πέταξα ωραία αθώα ιδέα άλλα κανείς δεν της έδωσε σημασια..... μη φοβάσαι ειμαρμένη δε μας παρεξηγεί κανείς!! η τα πέρασαν η θα τα περάσουν οπότε........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο rolingstones: #430 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαμποταρετε τα φαξ του σχολείου,:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Ειμαρμένη: #427 18-06-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Darkness έγραψε: #428 18-06-09 16:44 ολοι μαζι σεξ? γουστερω τρελη φαση ρε ειστε σοβαροι? μη λετε για γκρεμους εδω στο χωριο μου εχουμε πολους λετε να επισκεφτω κανεναν? Κ ο χωρος του σαλογκου δεν ειναι κακη ιδεα.... Αντε εχεται γεια........................................................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο genetics_75: #429 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ε εσύ κάνε μόνος σου. Click για ανάπτυξη... ε τι να σε κάνω αφου δεν διασαφήνισες !!!! αντεεεε εγώ πριν πέταξα ωραία αθώα ιδέα άλλα κανείς δεν της έδωσε σημασια..... μη φοβάσαι ειμαρμένη δε μας παρεξηγεί κανείς!! η τα πέρασαν η θα τα περάσουν οπότε........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο rolingstones: #430 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: οριστε????????///// απο κοριτσι δεν περιμενα να το ακουσω αυτο Click για ανάπτυξη... Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:44 Η Darkness έγραψε: #428 18-06-09 16:44 ολοι μαζι σεξ? γουστερω τρελη φαση ρε ειστε σοβαροι? μη λετε για γκρεμους εδω στο χωριο μου εχουμε πολους λετε να επισκεφτω κανεναν? Κ ο χωρος του σαλογκου δεν ειναι κακη ιδεα.... Αντε εχεται γεια........................................................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο genetics_75: #429 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ε εσύ κάνε μόνος σου. Click για ανάπτυξη... ε τι να σε κάνω αφου δεν διασαφήνισες !!!! αντεεεε εγώ πριν πέταξα ωραία αθώα ιδέα άλλα κανείς δεν της έδωσε σημασια..... μη φοβάσαι ειμαρμένη δε μας παρεξηγεί κανείς!! η τα πέρασαν η θα τα περάσουν οπότε........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο rolingstones: #430 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ολοι μαζι σεξ? γουστερω τρελη φαση ρε ειστε σοβαροι? μη λετε για γκρεμους εδω στο χωριο μου εχουμε πολους λετε να επισκεφτω κανεναν? Κ ο χωρος του σαλογκου δεν ειναι κακη ιδεα.... Αντε εχεται γεια........................................................................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο genetics_75: #429 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ε εσύ κάνε μόνος σου. Click για ανάπτυξη... ε τι να σε κάνω αφου δεν διασαφήνισες !!!! αντεεεε εγώ πριν πέταξα ωραία αθώα ιδέα άλλα κανείς δεν της έδωσε σημασια..... μη φοβάσαι ειμαρμένη δε μας παρεξηγεί κανείς!! η τα πέρασαν η θα τα περάσουν οπότε........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο rolingstones: #430 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από halvas: Ε εσύ κάνε μόνος σου. Click για ανάπτυξη... ε τι να σε κάνω αφου δεν διασαφήνισες !!!! αντεεεε εγώ πριν πέταξα ωραία αθώα ιδέα άλλα κανείς δεν της έδωσε σημασια..... μη φοβάσαι ειμαρμένη δε μας παρεξηγεί κανείς!! η τα πέρασαν η θα τα περάσουν οπότε........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Ο rolingstones: #430 18-06-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πραγματικά,αισχύνομαι.Πίστεψέ με.:fss: Click για ανάπτυξη... και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:45 Η lenoOz έγραψε: #431 18-06-09 16:45 Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:46 Ο lookthetree: #432 18-06-09 16:46 αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Ο M4dn3sS έγραψε: #433 18-06-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lenoOz: Παιδιά να ρωτήσω κάτι?[Ηi βασικά πρώτα και συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη με τις διαδικασίες...].Εμείς τώρα αύριο τί ακριβώς θα δούμε?!...Θέλω να πω δεν θα είναι τα μόρια-αφού διαφοροποιούνται για κάθε πεδίο-...Μέσος όρος αυτών που γράψαμε? τι?:what: Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις το βαθμο που εγραψες σε καθε μαθημα και συμφωνα με τους βαθμους που εγραψες αλλα και τους βαθμους των τετραμηνων θα βγαλεις και τα μορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:48 Ο rolingstones: #434 18-06-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αντε γεια παιδια(με την καλη εννοια)παω να κοιμηθω καμμια ωρα να ηρεμησω... Click για ανάπτυξη... αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Η Ειμαρμένη: #435 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: και για να λες ειμαρμενη πρεπει να σαι θεουσα οποτε δεν σου αρμοζει να λες αυτο :nono: Click για ανάπτυξη... Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:49 Ο lookthetree: #436 18-06-09 16:49 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: αυτο γιατι μου κανει κατι σε ψινακη με την καλη εννοια Click για ανάπτυξη... αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:50 Η lenoOz έγραψε: #437 18-06-09 16:50 ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ααα!ok ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:51 Ο rolingstones: #438 18-06-09 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Γιατί πρέπει να είμαι θεούσα?Όταν ζούσε ο Πλάτωνας οι μόνοι θεοί που υπήρχαν ήταν οι 12 του Ολύμπου. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι να σου πω απο το νικ σου το ειπα αυτο ειμαρμενη δεν εχει σχεση με χριστο? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: αμα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι απο ψινακη δεν θα εβαζα το με την καλη την εννοια γτ αυτος παντα με την κακη τα λεει ολα... Click για ανάπτυξη... γλυκια πες:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Η Ειμαρμένη: #439 18-06-09 16:52 Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καμία,στη φιλοσοφία του Πλάτωνα σημαίνει "μοίρα". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλένηΚρ Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 16:53 Η ΕλένηΚρ έγραψε: #440 18-06-09 16:53 γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεια σου ειμαρμένη...μα γιατι να μη μας καταλαβαινουν τις διάνοιες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.