Οι μαθητές δεν παρακολουθούν σχεδόν ποτέ τα αγγλικά του σχολείου γιατί θεωρούν ότι τα χουν κάνει στο φροντηστήριο και για αυτό στην τάξη επικρατεί χάος με αποτέλεσμα ο καθηγητής να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Επιπλέον, υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές στο επίπεδο, που, όπως και να το πάρουμε ή κάποιοι θα βαριούνται επειδή τα ξέρουν, ή κάποιοι δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν επειδή τους είναι πολύ δύσκολα. Ο καθηγητής πιέζεται να βγάλει συγκεκριμένη ύλη απλά και μόνο γιατί "πρέπει" να τη βγάλει, και σε τελική ανάλυση ακόμα και όλη την καλή διάθεση να έχει και να φέρνει και έξτρα υλικό τι μπορεί να κάνει αν του λένε να κάνει οικονιμία στις φωτοτυπίες, ή ότι το σχολείο δεν έχει τη δυνατότητα να προβάλλει ταινία ή, ή, ή, ή... Αν έχεις περάσει από δημόσιο σχολείο είμαι σίγουρη ότι τα έχεις αντιμετωπίσει όλα αυτά. Ακόμα και ο καλύτερος καθηγητής να είσαι, θα χάσεις σίγουρα την όρεξη σου με τα χρόνια γιατί πολύ απλά δεν έχεις άλλη επιλογή. Το υπουργείο παιδείας πρέπει να αλλάξει ριζικά το μάθημα για να υπάρξει βελτίωση.
Ε τότε ας καταργήσουμε τα πανεπιστήμια και τις ειδικότητες και να κάνουμε όλοι αυτό που "έχουμε διάθεση" να κάνουμε. Εγώ λέω να γίνω γιατρός

Ίσως από αύριο, να βγω να εξασκήσω το επάγγελμα, έχω μεγάλη διάθεση να βοηθάω άρρωστους ανθρώπους