Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
και εχει αλγεβρα και γεωμετρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostaras
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PrIdE FanatiX
Νεοφερμένο μέλος

Μπαρλα οοοοοοπωσδήποτε!εμένα ο φυσικός μ συνέστησε τ βοήθημα τ Σαββάλα καθώς μ εξήγησε ότι τ άλλα βοηθήματα περιέχουν κάποιες ανακρίβειες στ διαγράμματα..ψάχνω γ ένα καλό βοήθημα άλγεβρας Α'Λυκ. έχετε κανένα υπόψην?
ant1637
Νεοφερμένο μέλος

Μπαρλα οοοοοοπωσδήποτε!

Frank2004
Νεοφερμένο μέλος

Φυσικη Κοσμοπουλος!!! Ελληνοεκδοτικη.
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλγεβρα Μπαρλας.
Φυσικη Κοσμοπουλος!!! Ελληνοεκδοτικη.
ακριβωσ...
παιδια τ Σαββαλα ειν παλια τ βοηθηματα,υπαρχουν απειρεσ φορεσ καλυτερα βοηθηματα απ τ Σαββαλα...
manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλγεβρα, Γεωμετρία, Φυσική και Χημεία χρησοιμοποιούμε ΣΑΒΑΛΛΑ
Iliaso
Περιβόητο μέλος

mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος

φυσικη εχω του Σαββαλα
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος

aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
choice
Εκκολαπτόμενο μέλος

δκαι χημεια μεταιχνιο για κειμενα και αρχαια
δεν ειχα αλλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papaki94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χημεία: Σαλτερής (αν και είναι κάπως δυσκολούτσικος)
Φυσική:Γκρίτζαλης ή Μαθιουδάκης
Αλλα καλύτερα κατα τη γνώμη μου είναι να πας και να τα δεις μόνη σου και να αποφασίσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σου!!!

aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

Φυσικη:Αφοι Σαββαλας (πολυ ωραια δομιμενο το κειμενο)
Μαθηματικα:Μπαρλας (αλλα πολυ τσιμπημενος σε μερικα θεματα)
Λογοτεχνια:απο τις εκδοσεις Ελληνικα Γραμματα,τους 2 τομους.
maraki
Δραστήριο μέλος

ρε παιδια βοηθεια θελω να μου πειτε ποια κατα τη γνωμη σας ειναι τα πιο καλογραμμενα βοηθηματα μαθηματικων(αλγεβρα+γεωμετρια),φυσικης,χημειας,εκθεση......αυτα..και γενικα αν εχετε τιποτα αλλο να προτεινετε για κανα αλλο μαθημα!
Φυσική::Μαθιουδάκης-Παναγιωτακόπουλος
Χημεία:Σαλτερής
Έκθεση:Εδώ έχω πολλά να σου προτείνω.

-Έκφραση-Έκθεση για όλες τις τάξεις του Λυκείου-Σπυρίδων Κ.Κούτρας(εκδόσεις Σαββάλας)
-Έκφραση-'Eκθεση A' Λυκείου-Ειρήνη Μαστρομανώλη,Νάγια Τρίγκα(εκδόσεις Σαββάλας)
-Κριτήρια αξιολόγησης στην Έκθεση-Έκφραση Α' Λυκείου-Ε.Μαστρομανώλη,Κ.Γκορόγια(εκδόσεις Σαββάλας)
-Έκφραση-Έκθεση Α' Λυκείου(εκδόσεις Ζήτη)
Εγώ τα χρησιμοποιούσα όλα λίγο πολύ,είτε για εξάσκηση είτε για να πάρω κάποιες ιδέες.Καλύτερα να πας να δεις τι περιέχει το καθένα και να αγοράσεις αυτό που σου αρέσει.
Άλγεβρα:Μπάρλας
Γεωματρία:Αλέξανδρος Π.Τραγανίτης(εκδόσεις Σαββάλας)
Κείμενα:Εκδόσεις ελληνικά γράμματα
Αρχαία:Ξενοφώντος Ελληνικά-εκδόσεις Σαββάλα και Θουκυδίδη Ιστορία-εκδόσεις Πατάκη.
Αυτά νομίζω φτάνουν.

edit:Στην Έκθεση αυτά που σου είπα είναι για περισσότερη βοήθεια και περιέχουν ιδέες και κριτήρια αξιολόγησης πάνω στη θεματολογία της Α Λυκείου.
Αν θες ένα βοήθημα για το σχολικό βιβλίο,τότε υπάρχει το Έκφραση-΄Εκθεση Α'Λυκείου(εκδόσεις Ελληνοεκδοτική) και για τους θεματικούς κύκλους Έκφραση-΄Εκθεση-θεματικοί κύκλοι Α Λυκείου(εκδόσεις Πατάκη).
ister
Νεοφερμένο μέλος

ρε παιδια βοηθεια θελω να μου πειτε ποια κατα τη γνωμη σας ειναι τα πιο καλογραμμενα βοηθηματα μαθηματικων(αλγεβρα+γεωμετρια),φυσικης,χημειας,εκθεση......αυτα..και γενικα αν εχετε τιποτα αλλο να προτεινετε για κανα αλλο μαθημα!
για φυσική Γκιώκας (ελληνικά γράμματα)
για χημεία Σαλτερής (εκδ Σαββάλας)
για μαθηματικά Μπάρλας
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Για Χημεία ο Σαλτερής (εκδ Σαββάλας) είναι εξαιρετικό βοήθημα
- Για Άλγεβρα το βοήθημα του Γιγραμέλη (εκδ Ελληνικά Γράμματα) είναι πολύ καλογραμμένο και πολύ καλύ παρουσίαση θεωρίας ικανοποιητικό επίπεδο ασκήσεων (κ εύκολες κ δύσκολες) έχει όμως λίγες σε σχέση με του Μπάρλα.
- Για Φυσική οι αφοί Σαββάλα έχουν καλή παρουσίαση θεωρίας όμως ακόμα και οι τελευταίες ασκήσεις είναι εύκολες. Αν θες να δώσεις έμφαση στις ασκήσεις προτείνω Παναγιωτακώπουλου-Μαθιουδάκη (εκδ Σαββάλας) που έχουν κ πολλές και δύσκολες ασκήσεις.
aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.