ρε παιδια βοηθεια θελω να μου πειτε ποια κατα τη γνωμη σας ειναι τα πιο καλογραμμενα βοηθηματα μαθηματικων(αλγεβρα+γεωμετρια),φυσικης,χημειας,εκθεση......αυτα..και γενικα αν εχετε τιποτα αλλο να προτεινετε για κανα αλλο μαθημα!
Φυσική::Μαθιουδάκης-Παναγιωτακόπουλος
Χημεία:Σαλτερής
Έκθεση:Εδώ έχω πολλά να σου προτείνω.

Θα στα πω κι αν θέλεις κι ενδιαφέρεσαι πήγαινε σ'΄ενα βιβλιοπωλείο να τα δεις και να επιλέξεις πιο είναι το κατάλληλο για σενα.
-Έκφραση-Έκθεση για όλες τις τάξεις του Λυκείου-Σπυρίδων Κ.Κούτρας(εκδόσεις Σαββάλας)
-Έκφραση-'Eκθεση A' Λυκείου-Ειρήνη Μαστρομανώλη,Νάγια Τρίγκα(εκδόσεις Σαββάλας)
-Κριτήρια αξιολόγησης στην Έκθεση-Έκφραση Α' Λυκείου-Ε.Μαστρομανώλη,Κ.Γκορόγια(εκδόσεις Σαββάλας)
-Έκφραση-Έκθεση Α' Λυκείου(εκδόσεις Ζήτη)
Εγώ τα χρησιμοποιούσα όλα λίγο πολύ,είτε για εξάσκηση είτε για να πάρω κάποιες ιδέες.Καλύτερα να πας να δεις τι περιέχει το καθένα και να αγοράσεις αυτό που σου αρέσει.
Άλγεβρα:Μπάρλας
Γεωματρία:Αλέξανδρος Π.Τραγανίτης(εκδόσεις Σαββάλας)
Κείμενα:Εκδόσεις ελληνικά γράμματα
Αρχαία:Ξενοφώντος Ελληνικά-εκδόσεις Σαββάλα και Θουκυδίδη Ιστορία-εκδόσεις Πατάκη.
Αυτά νομίζω φτάνουν.

Αν θες τίποτα άλλο,μη διστάσεις να ρωτήσεις.
edit:Στην Έκθεση αυτά που σου είπα είναι για περισσότερη βοήθεια και περιέχουν ιδέες και κριτήρια αξιολόγησης πάνω στη θεματολογία της Α Λυκείου.
Αν θες ένα βοήθημα για το σχολικό βιβλίο,τότε υπάρχει το Έκφραση-΄Εκθεση Α'Λυκείου(εκδόσεις Ελληνοεκδοτική) και για τους θεματικούς κύκλους Έκφραση-΄Εκθεση-θεματικοί κύκλοι Α Λυκείου(εκδόσεις Πατάκη).