Ξαναλεω, οταν επιλεγατε την κωδικη αλυσιδα δεν τσεκαρατε ολες τις ATG? Δεν μετρησατε απο καθε ATG αν σας βγαινουν 8 κωδικονια; Δεν προσεξατε οτι ηταν κοντα και μετρησατε και απο τις 2 αυτες; Αφου τα κανατε ολα αυτα μετα δεν σας πηγε το μυαλο; Αυτο ειναι κλασικη απροσεξια. Λιγη ευθυνη δεν βλαπτει. Ειμαι σιγουρος πως το 0.1% απο ολους του εφταιξε η ασκηση. Αντι να αναλαβουμε την ευθυνη και να το παραδεχτουμε θπτην λεμε και απο πανω στους αλλους οτι ειναι ανταγωνιστες. Εσεις δηλαδη που επιμενετε στο αυτονοητο τι ειστε; Φυσικα και εγω αν εβλεπα παραταξεις που θελανε να βγαλουν το λαθος σωστο θα συμμετειχα μπας και τσιμπησω κανεναν βαθμο. Αλλα απο ενα σημειο και μετα γινεται θρασος το ολο θεμα. Στο κατω κατω ναι ημουν προσεκτικος και το ειδα, δεν δικαιουμαι κατι παραπανω; Στην εκθεση εβαλα συνωνυμο αντι για αντωνυμο, τι να κανουμε; Εχω σε εκτιμηση πολλα παιδια απο εδω και απογοητευομαι με ολο αυτο το θεατρο. Ειπα την αποψη μου στην αρχη απολυτως φιλικα και πεταχτηκαν αμεσως με σχολια πως ειμαι ανταγωνιστης. Ωπα ρε φιλε πατα λιγο φρενο. Δεν εχει νοημα αλλο αυτη η συζητηση, ας το αφησουμε και ας επικεντρωθουμε στα επερχομενα μαθηματα. Ο,τι ηταν να γινει εχει γινει απο εμας...