Λοιπόν αυτή η περίφημη καθηγήτρια η οποία διορθώνει φυσική(βλέπε αντίστοιχο ποστ) και τις δυο βιολογίες.Μου είπε κάποια πραγματάκια για την διόρθωση.Καταρχάς αυτό με τις ζώνες έπρεπε να το γράψεις αναφέρομαι στο 2ο θέμα όπως και λιγα γενικά για τις χρωμοσωμικές ανωμαλίες.Το πρώτο που αφορούσε την ζύμωση το ήθελε όλο από τον ορισμό μέχρι το τέλος όπως και εκείνο με τα μονοκλωνικά αντισώματα ήθελε όλο εκείνο το κομματάκι.Στην ερώτηση για τα άτομα που πρέπει να ζητήσουν βοήθεια κλπ κλπ καλό θα ήταν αν έγραφες τον όρισμό της διαδικασίας και την παραγραφούλα παραπάνω από τα 4 ζητούμενα.
Στο 3ο θέμα στο πρώτο σκέλος μου είπε ότι έχει γίνει σφαγή μεταξύ βιολόγων για τον αν χρειάζεται ο πρώτος νόμος του Μεντελ ή όχι είναι στην κυιολεξία μισοί-μισοί.Στο δεύτερο σκέλος εφόσον η δικαιολόγηση που κάνεις θεωρηθεί επαρκής το σχήμα δεν είναι απαραίτητο(δηλαδή μπορείς να τις πάρεις όλες τις μονάδες).Για το τέταρτο δεν μου είπε πολλά καθώς δεν θυμόταν τις διευκρινήσεις που είχαν συμφωνηθεί για αυτό και τον τρόπο με τον οποίο βαθμολογούν.
Σίγουρα θα σας πω περισσότερα όταν την ξαναδ'ωαπ'ο βδομάδα και θα μου χει φέρει τις οδηγίες που τους δώθηκαν τόσο για την κατεύθυνση όσο και για την γενική.Για περισσότερα αναμείνατε εις το ακουστικόν σας,λογικά θα επανέλθω