Ρε παιδια ακουστε εδω να καραφλιασετε
Στο 4ο Θεμα, στ) υποερωτημα απανταω στην συνδυαστικη (νομιζω ξερετε την λυση αφου εχει δημοσιευθει, και συμβαινουν τα εξης δυο κουλα:
1) Ο ενας βαθμολογητης μου βαζει 100 και ο αλλος 92!!!! Που μου εκοψε 8 μορια? Αφου ο αλλος που εβαλε 100 βρηκε το γραπτο τελειο (και ειναι) πως ο αλλος βαζει 92? Βεβαια το 4 στ, επιανε 8 μορια, οσα δηλαδη μου εκοψε, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι λαθος (διοτι και αυτος που εβαλε 100 και ο καθηγητης μου λενε οτι ειναι σωστο).
2) Πριν την ανακοινωση των αποτελεσματων ρωτησα ενα συμμαθητη μου ποσο εχει γραψει στη βιολογια κατευθυνσης, και μου απαντησε 93, γιατι στο 4 στ εχει γραψει μονο το μισο(ενα ορισμο, της cDNA, χωρις να γραψει τις κατηγοριες των γονιδιων, ουτε να βγαλει το σχετικο συμπερασμα), (+ ξεχασε να γραψει το νομο του Mendel στο 3 α) και ο ενας βαθμολογητης του βαζει 100 ενω ο αλλος 98!!!!! Ελεος! Δηλαδη εγω που τα ειχα γραψει ολα και εβγαλα και το σχετικο συμπερασμα πηρα 96, ενω αυτος 99! Ξερετε γιατι? Επειδη οι φιλοι οι βιολογοι βλεποντας οτι πολυ λιγα παιδια εχουν απαντησει ολοσωστα στο 4 στ αποφασισαν να παιρνουν σωστο ακομα και το ενα τριτο. Και μετα μιλανε για αξιοκρατιες και λοιπα.