Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα.

23-06-09

22:26
Προφανώς ήταν τόσο ηλίθιος που θα έκανε λάθος στην πρόσθεση.Δεν υπάρχει περίπτωση να έχω γράψει 84 άλλωστε φάνηκε από τον δεύτερο που μου έβαλε 92.Που πιστευεις οτι σου εκοψε ο 84αρης?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα.

26-06-09

12:21
λες να την πατησε έτσι κι ο δικος μου?(96 και 87..)Προφανώς ήταν τόσο ηλίθιος που θα έκανε λάθος στην πρόσθεση.Δεν υπάρχει περίπτωση να έχω γράψει 84 άλλωστε φάνηκε από τον δεύτερο που μου έβαλε 92.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα.

27-06-09

12:35
παιδια πλακα κανετε? μια χαρα ειστε... σε εναν φιλο μου ειχαν 20 μορια διαφορα και μπηκε 3ος και τον γ***σε!!
dr.nick
Νεοφερμένο μέλος
Ο Nick αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ανδραβίδα (Ηλεία). Έχει γράψει 22 μηνύματα.

30-06-09

01:00
εγω εχασα στο τεταρτο το τελευταιο ερωτημα...κριμα...
κι εγώ... μαζί με το πρώτο του 4ου. τεσπα. καλά τα πήγαμε...

-----------------------------------------
Α μπορεί να ψήφισα 80-90 στο γκάλοπ αλλά πήρα 91 τελικά.

christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα.

01-07-09

18:06
ο ενας μου εβαλε 92 και ο αλλος 86?πως γινεται αυτο.
chris_90
Διάσημο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα.

01-07-09

19:07
Οπως εβαλαν και σε μενα περυσι 89 και 80.ο ενας μου εβαλε 92 και ο αλλος 86?πως γινεται αυτο.

christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα.

02-07-09

11:40
ή ειναι ανωμαλοι οι ανθρωποι ή εχουν ψυχολογικα τι να πω...92-86 δεν ειναι μικρη διαφορα,αλλα ειμαι τυχερη,ενας γνωστος μου ειχε μαθηματικα γενικης 100 ο ενας 81 ο αλλος?και μαθηματικα κατευθυνσης 91 ο ενας και 61 ο αλλος???τι στο.......προσθεση δεν ξερουν να κανουν μηπως???λεω εγω τωρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...