Θάλεια
Διάσημο μέλος

Είσαι keylogger και πας να μας φάς τις κάρτες.Φτού σου.
Χαχαχα ναι αυτος ειναι ο σκοπός μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitegod
Νεοφερμένο μέλος

Lol μπερδεύτηκα και αντί για αντώνυμο έβαλα συνώνυμο εδώ. Ελέυθερο έβαλαMε είπε ένας φιλάρας να ρωτήσω αν το αντώνυμο του προσβάσιμος είναι το απροσβάσιμος και συνώνυμο του ξεχνάς το λανθάνεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

ολη η θεωρια ηταν απο τη β'λυκειου και σχετικα ευκολη. Εχει δημιουργηθει ενα θεμα με την κατακλειδα βεβαια, κατ'αλλους υπαρχει και κατ'αλλους οχι, αλλα μικρο το κακο για ενα μοριο (εγω εβαλα οτι υπαρχει,αλλα μαλλον δεν υπαρχει και δεν προλαβα να το αλλαξω). Συνωνυμα-αντωνυμα ηταν πολυ ευκολα, οπως και ο τροπος αναπτυξης και η χρηση των εισαγωγικων.
αυτο που ηθελε προσοχη ηταν η ερωτηση κατανοησης... Αυτη απο οτι ειδα και μετα,μπερδεψε πολλους.. Κατα τη γνωμη μου ηταν το πιο δυσκολο σημειο του κειμενου και των ασκησεων(γι αυτο και 10 μορια αντι για 12). Τσιμπημενο θεματακι, ηθελε χρονο να το σκεφτεις και να οργανωσεις μια καλη απαντηση, αλλα εμενα με βοηθησαν πολυ τα αρχαια,τα πολιτικα και ειμαι μεσα. Απο οτι μου ειπαν εχω παει καλα στην αναπτυξη και στην εκθεση, στις ασκησεις δεν ηθελα να μαθω, λογω αυτης της χαζης κατακλειδας...
ας συνεχισουμε στο επομενο, χωρις να το σκεφτομαστε. Δεν αλλαζει κατι.
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ. Κάποια στιγμή θα καταλάβει παιδιά ότι κάνει λάθος και θα σταματήσει. Μην ασχολείστε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

lolwatτην τεκμηριωνω γιατι υπαρχει!
καν'το μας λίγο νιανιά αυτό
σε επόμενη φάση συνήθως περνάνε στις θεωρίες συνομωσίαςΥ.Γ. Κάποια στιγμή θα καταλάβει παιδιά ότι κάνει λάθος και θα σταματήσει. Μην ασχολείστε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

ασχημα το 10-13 και το 13-15 μετρια? δεν παει καλα αυτος που εφτιαξε το τοπικ..

σωστόςΓιατί τέτοιος κοινονικός ρατσισμός απέναντι στα troll?
successful troll is successful
παιδια δεν χρειαζεται να αγχωνεστε θα πατε καλα στα αλλα μαθηματα
Ένα έχω να πω. Έχω να ρίξω τόσο γέλιο εδώ και κάτι εβδομάδες...
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδια στον τροπο αναπτυξης παραγραφου εβαλα παραδειγματα και αιτιολογηση . Παραδιεγματα ειναι 100 % αλλα την αιτιολογηση την εβαλα στο ντουκου . Καπου ειδα πως ειναι και διαιρεση αλλα δεν καταλαβα ποια ειναι η διαιρετεα εννοια , η διαιρετικη βαση , και τα μερη της διαιρεσης ?

Εννοείται πως στη διαίρεση αναφέρουμε διαιρετέα έννοια/βαση/μελη, όπως και στα παραδείγματα αναφέρουμε απο που μέχρι που είναι το παράδειγμα.
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα ρωταω αμα ητανε διαιρεση που ηταν τα χαρακτηρηστικα της μεσα στην παραγραφο ?
ηταν κ διαιρεση γιατι απαριθμει τις 3 γκρινιες! μαλιστα γραφει : Η μία είναι , Η δεύτερη γκρίνια ,
Η τρίτη γκρίνια .
κ σταματηστε πια με την κατακλειδα!

geor92
Νεοφερμένο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Συνολικά ήταν καλή αρχή. Γενικά συγκρατημένη αισιοδοξία μέχρι και ουδετερότητα στην έκθεση. Βλέπεις τι γίνεται κάθε χρονιά άλλωστε, δύο τα άτομα που έχω στο μυαλό μου τώρα που θα περίμενες να γράψουν, πίστευαν ότι έγραψαν και τελικά δεν. Με βλέπω να κλείνω την τριάδα βασικά, κι έτσι θα 'χουμε έναν από κάθε χρονιά. Αν μου ζητούσες δικό μου αντιπροσωπευτικό κείμενο δε θα σου έδινα το σημερινό πάντως, νομίζω θα μπορούσε να 'χε βγει λίγο καλύτερο.
But anyway, ποτέ δεν ξέρεις με τους φιλολόγους έτσι κι αλλιώς. Πάμε στα επόμενα τώρα, για φέρτε.

Καλή συνέχεια παιδιά.
Dalian
Περιβόητο μέλος

619zx
Νεοφερμένο μέλος

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεταδίδει εννοείς...Βασικά νομίζω το σκορπά πήγαινε,τωρά για το μεταδίδει δεν είμαι σίγουρη...(αν και δε νομίζω ότι ταιριάζει 100%...)Να ρωτήσω κάτι?? Στη λέξη διασπείρει ταιριάζει ως συνώνυμο το "μεταδώσει"?

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Όπως και το "σκορπίζει"Να ρωτήσω κάτι?? Στη λέξη διασπείρει ταιριάζει ως συνώνυμο το "μεταδώσει"?

Να ρωτήσω κάτι?? Στη λέξη διασπείρει ταιριάζει ως συνώνυμο το "μεταδώσει"?
κοιτα δεν ειμαι γ λυκειου ειμαι ομως β θεωριτικη δεν νομιζω οτι ειναι λαθος αλλα καλυτερο θα ηταν το διασκορπιζει, διαδιδει
Dalian
Περιβόητο μέλος

Catalyst
Επιφανές μέλος

olgajour1993 χαλάρωσε, σωστό είναι...στο ξεχνας ρε σεισ αντι να βαλω λησμονεις εβαλα λησμονας!λετε να μου το κοψουνε ολοκληρο?
Πάρε κι ένα λινκ για επιβεβαίωση ---> https://modern-greek-verbs.tripod.com/lismonao.html
Πρέπει να είναι πολύ άσχετος ο διορθωτής για να κόψει λοιπόν.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.