yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frau Chara
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω, την ταπεινή μου άποψη προσφέρω ως μεγαλύτερη

Ρωτήστε και τους καθηγητές σας της ειδικότητας καλύτερα
καλή επιτυχία σε όλους και στα υπόλοιπα
we feel u..
JasonRow
Νεοφερμένο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

και εγωεπρεπε να πουμε και βαλουμε σε εισαγωγηκα και της φρασεις που βρισκονται στο κειμενο?
Μην είστε τόσο σίγουροι για το "με εκτίμηση"..εγώ πάντως σε τόσες ημερίδες-συνέδρια που έχω πάει στη ζωή μου εως τώρα (Ελλάδα-Εξωτερικό) δεν έχω ακούσει κανέναν εισηγητή-ομιλητή να λέει " με εκτίμηση", αλλά "Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας/Σας ευχαριστώ" ή κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω, την ταπεινή μου άποψη προσφέρω ως μεγαλύτερη
Ρωτήστε και τους καθηγητές σας της ειδικότητας καλύτερα
καλή επιτυχία σε όλους και στα υπόλοιπα
we feel u..
Με εκτιμηση παει συνηθως σε επιστολες.
Σας ευχαριστω για την προσοχη σας.
Σας ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσατε.
Αυτα πανε συνηθως με ομιλιες για αποφωνηση.
whitegod
Νεοφερμένο μέλος

olgajour1993
Νεοφερμένο μέλος

ναι και εγώ σύγκριση-αντίθεση έβαλα...και παραδείγματα.Ο καθηγητής μου μ είπε σωστά ειναι(και εγώ στην αρχή νόμιζα δεν είναι σωστό..όλοι διαίρεση έλεγαν,αλλα υπάρχουν και τα 3..)
σοβαρα ρε παιδια???στο ειπε ο καθηγητης?γιατι εμενα μου ειπε οχι ρε συ και αγχωθηκα!!ουφ και 2 μοριακια κατι ειναι!στο ξεχνας ρε σεισ αντι να βαλω λησμονεις εβαλα λησμονας!λετε να μου το κοψουνε ολοκληρο?

millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχαχ και εγώ λησμονάς στην αρχή και το διόρθωσα μετά..σοβαρα ρε παιδια???στο ειπε ο καθηγητης?γιατι εμενα μου ειπε οχι ρε συ και αγχωθηκα!!ουφ και 2 μοριακια κατι ειναι!στο ξεχνας ρε σεισ αντι να βαλω λησμονεις εβαλα λησμονας!λετε να μου το κοψουνε ολοκληρο?

olgajour1993
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχ και εγώ λησμονάς στην αρχή και το διόρθωσα μετά..ναι,σίγουρο για τη σύγκριση..
μου φτιαξες την διαθεση τωρα!!!λες να μου το κοψουν ολο για ενα γραμμα???
whitegod
Νεοφερμένο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχά και γω το'κάνα αυτό^^ σκέφτηκα να μη βάλω...τεσπάοχ! εκανα λα8ος στην αφου βρηκα προταση κατακλειδα :S
millerovia
Εκκολαπτόμενο μέλος

μου φτιαξες την διαθεση τωρα!!!λες να μου το κοψουν ολο για ενα γραμμα???

whitegod
Νεοφερμένο μέλος

fragolarossa
Νεοφερμένο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Επικοινώνησα με την καθηγήτρια που μου έκανε Έκθεση (η οποία διορθώνει και γραπτά στο σχολείο που κάνει μάθημα) και μου είπε ότι στην ανάπτυξη πραγράφου είναι τρία σωστά, σύμφωνα με τις οδηγίες που τους δόθηκαν: Διαίρεση, Σύγκριση-Αντίθεση και Παραδείγματα, και από εκεί και πέρα βάζουμε 2 της επιλογής μας.
papas
Διάσημο μέλος

ηρεμηστε ολοι σας! Γραψαμε και οτι γραψαμε,γραψαμε.Οι μλκιες δεν γυρνανε πισω!

Γι'αυτο ας κατσουμε να καουμε σημερα στο μαθημα του Σαββατου και αυριο full μερα για ΑΟΔΕ,ιστορια και βιολ κατ.
Και ο θεος βοηθος!

Και εγώ έβαλα πρόταση κατακλείδα. Επίσης το Β3 (α), το σκότωσα, αλλά τεσπα.
Επικοινώνησα με την καθηγήτρια που μου έκανε Έκθεση (η οποία διορθώνει και γραπτά στο σχολείο που κάνει μάθημα) και μου είπε ότι στην ανάπτυξη πραγράφου είναι τρία σωστά, σύμφωνα με τις οδηγίες που τους δόθηκαν: Διαίρεση, Σύγκριση-Αντίθεση και Παραδείγματα, και από εκεί και πέρα βάζουμε 2 της επιλογής μας.
Για ρωτα την αν η θεματικη περιοδος εχει τελικα κατακλειδα.
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

μακαρι να ειμαστε τοσο ξεψαρωμενοι και στην συνεχεια

gianniszante
Νεοφερμένο μέλος

fragolarossa
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.