Παυλιτο, μην κολας...!
Το οτι δεν αρεσει σε καπιους δεν συμενει οτι δεν θα σου αρεσει και εσενα...
Εγω πχ ειμαι ακριβος αντιθετος απο οσους ειπανε οτι δεν τους αρεσε καθολου η γενικης και οτι τους αρεσει η Θερμουναμικη... Λατρεψα την γενικης, και την θερμοδυναμικη την ψυλοβαριομουν....
Στο θεμα των φροντιστιριον τωρα... Αν κατσεις να διαβασεις σοβαρα, λυσεις περισσοτερες ασκησεις απο αυτες που θα σας βαζουν στο σχολειο, πιστευω οτι θα τα πας μια χαρα! Εμενα το μονο που μου προσφερε το φροντιστιριο ητανε να λυσω πολλες ασκησεις, και μου εγινε συνιθιο και ηξερα την λυση πριν καν διαβασω ολοκληρη την εκφωνιση... Δεν ειναι αναγκη να φτασεις μεχρι εκει, αλλα αν μπεις στο νοημα, το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να μαθεις ολους τους τυπους, και σε αυτο δεν μπορει να σε βοηθισει το φρονστιριο, ειναι καθαρα δικο σου θεμα!
Για καπιον που ειπε οτι δεν ειναι καλος στην φυσικη, μην κολας φιλε... Εγω στην πρωτη λυκειου εγραψα 4 στις εξετασεις, και στην β εγραψα 17 γενικης (λογο 2 βλακειων βιασυνης και του οτι θεωρισα οτι τα ξερω χωρις να τα κοιταξω μια δευτερη φορα) και 20 κατευθυνσης...
Σε μερικα πραγματα μονο θα σου χρειαστουν της πρωτης, αλλα μπορεις και να τα μαθεις ενω εισαι στην δευτερα, δεν ειναι τπτ τραγικο, ευκολα πραγματα ειναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.