aero
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτή που μένει απέναντί μας έπεσε πέρυσι από τον δεύτερο και έσπασε μόνο ένα πόδι και τη λεκάνη της...ίσως να έχει και σημασία το πως θα πέσεις (με το κεφάλι δεν υπάρχει σωτηρία) και το που θα πέσεις...αυτή (που μένει επέναντί μας) έπεσε σε κάτι χόρτα..ενώ αν πέσεις στο δρόμο και έχοντας σπασμένο πόδι δεν μπορείς να κουνηθείς και σε πατήσει και κανένα αμάξι..την έβαψες!!
Πιστεύω ότι κανένας δεν θα ήθελε να του συμβεί κάτι τέτοιο
Φοβάστε μετά το θάνατο?
όχι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lifeisgood
Νεοφερμένος
Φοβάστε το θάνατο?
Πιστεύω ότι κανένας δεν θα ήθελε να του συμβεί κάτι τέτοιο
Φοβάστε μετά το θάνατο?
όχι
Ναιιιιιιιιιι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos
Δραστήριο μέλος
lifeisgood
Νεοφερμένος
statistikos
Δραστήριο μέλος
Γιατι να φοβασαι το απο που ηρθες??Απο την στιγμη που ηρθες αυτο πρεπει να σε ενθουσιαζει,οχι να σε φοβιζει...
Γιατί να σε ενθουσιάζει το από που ήρθες; Πώς προεξοφλείς ότι το "μέρος" από το οποίο ήρθαμε ή στο οποίο πάμε είναι χειρότερο από την ζωή; Πρακτικά το άγνωστο φοβίζει. Σεβαστό και κατανοητό. Για μένα η αντιμετώπιση του θανάτου είναι στάση ζωής. Ακόμα και όταν κλαίμε για τους νεκρούς (με μένα πρώτα απ'όλους) είναι εγωϊστικό. Κλαίμε γιατί μένουμε πίσω. Εγώ προσωπικά αποκλείω ο Δημιουργός - Φύση να μας οδηγεί μετά θάνατον σε κάτι χειρότερο από αυτό που ζούμε τώρα. Στην χειρότερη, που δεν το ασπάζομαι, να μην υπάρχει τίποτα.
daniel10
Νεοφερμένος
Αν και σεβομαι την αποψη σου τη θεωρω λιγο τραβηγμενη.Γιατι να λατρευειs το θανατο που σημαινει απωλεια αγαπημενων προσωπων κατα κανονα?Εκτοs και αν εισαι τοσο βαθια θρησκευομενοs,που ειναι απολυτα σεβαστο,και ο θανατοs σε οδηγησει κοντα στο δημιουργο ολων μαs.Τον λατρεύω. Πιστεύω είναι το μεγαλύτερο δώρο του Θεού - Φύσης στον άνθρωπο! Γιατί να φοβάμαι το θάνατο και να μην φοβάμαι, από που ήρθα π.χ.;
statistikos
Δραστήριο μέλος
Αν και σεβομαι την αποψη σου τη θεωρω λιγο τραβηγμενη.Γιατι να λατρευειs το θανατο που σημαινει απωλεια αγαπημενων προσωπων κατα κανονα?Εκτοs και αν εισαι τοσο βαθια θρησκευομενοs,που ειναι απολυτα σεβαστο,και ο θανατοs σε οδηγησει κοντα στο δημιουργο ολων μαs.
Δεν μιλάω για τους άλλους. Και φυσικά δεν θέλω να πεθάνω ακόμα, μόνο και μόνο, γιατί θα πληγώσω αγαπημένα πρόσωπα. Και εννοείται πως και εγώ πονάω όταν χάνω ένα αγαπημένο πρόσωπο. Το ιδανικό είναι να πεθάνεις μεγάλος, όταν όλοι το περιμένουν αργά ή γρήγορα έτσι ώστε να είναι πιο υποφερτό απ'όλους. Σαν εμπειρία μιλάω, ότι σύμφωνα με την δική μου κρίση και εμπειρία παίζει να αγγίζεις το τέλειο και να είναι πολύ ανώτερη από την ζωή. Αυτό λέω...
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
aiginhths
Νεοφερμένος
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτος να με φοβηθει
Σωστό σε βρίσκω... Πολύ αισιόδοξος είσαι...
Εγώ σκέφτομαι συνέχεια το άσμα "Don't fear the reaper", και παίρνω τα πάνω μου...
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
amalfi
Δραστήριο μέλος
Αυτος να με φοβηθει
Irodis
Δραστήριο μέλος
ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος
amalfi
Δραστήριο μέλος
Οπότε παιδιά θα ζήσω για μια αιωνιότητα... !!!!!!
καημενουλη
και τι θα φωτιζει τη ζωη σου τωρα που θα σβησεις το θανατο?
τι να την κανεις μια αιωνια ανυπαρξια?
(μπρρρ..)
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
μμ ναι καλά κάτσε στην μοναξιά!!Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα τον φοβόμουν. Ωστόσο έχω ανακαλύψει τα απαραίτητα συστατικά για να παρασκευάσω τη φιλοσοφική λίθο. Οπότε παιδιά θα ζήσω για μια αιωνιότητα... !!!!!!
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι σημαινει reaper;
Reaper=θεριστής=χάρος (συνειρμικά)
ἅλς
Διάσημο μέλος
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.