Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 21:54 Ο Nickname έγραψε: #121 05-06-09 21:54 Έλεος ρε παιδιά, τι μακάβριο τόπικ είναι αυτό???? Προσωπικά φοβάμαι το θάνατο, αλλά προτιμώ να μη μιλάω γι' αυτό, ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με τους ανθρώπους μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:02 Ο JimCoun έγραψε: #122 05-06-09 22:02 Οχι, παιδiα, γιατι όπως και όλα τα άλλα θα έρθει φυσικά. Εξάλλου οι αρχαίοι πρόγονοι μας πίστευαν πως πρέπει να ζούμε το τώρα, να ζούμε τη στιγμη (δεν είμαι από τη Vodafone).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η Angelica έγραψε: #123 05-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Ο καθένας εκφράζει διαφορετικά τα συναισθήματά του.Αν δεν κλάψεις δεν σημαίνει ότι δεν πενθείς και δεν είσαι στεναχωρημένη.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς . . με έχω ικανή να κάνω και το ακριβώς αντίθετο :να κλειστώ τελείως στον εαυτό μου και να μην κάνω κάτι άλλο Ο καθένας αντιδρά με τν δικό του τρόπο *συμφωνούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:05 Ο Οδυσσέας έγραψε: #124 05-06-09 22:05 Αν φοβαμαι τον θανατο; Aυτος πρεπει να φοβαται εμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:09 Ο ~LoVeR BoY~: #125 05-06-09 22:09 Ανοίξαμε και ωραίο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:10 Ο Vaggos_93: #126 05-06-09 22:10 Μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι τον θανατο οσο το ποτε θα ερθει αυτος, αν θα μπορεσω να ζησω αυτα που θελω, οπως ανεφεραν και προλαλησαντες. Επισης φοβαμαι να μην χασω καποια αγαπητα μου προσωπα, μια φορα το περασα και ηταν τρομακτικη εμπειρια................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:30 Η oLgA 19956: #127 05-06-09 22:30 Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 10:41 Η poppytaxlia: #128 06-06-09 10:41 εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! καποια στιγμη ελπιζω να το ξεπερασω αυτο,βασικα θα χρειαστει να το ξεπερασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η Kotatsuneko: #129 06-06-09 11:20 Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω αποδεχθεί ότι έτσι είναι η φυσική ισορροπία όλων των όντων. Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο. Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η Γεωργια* έγραψε: #130 06-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλεος ρε παιδιά, τι μακάβριο τόπικ είναι αυτό???? Προσωπικά φοβάμαι το θάνατο, αλλά προτιμώ να μη μιλάω γι' αυτό, ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με τους ανθρώπους μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JimCoun Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 110 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:02 Ο JimCoun έγραψε: #122 05-06-09 22:02 Οχι, παιδiα, γιατι όπως και όλα τα άλλα θα έρθει φυσικά. Εξάλλου οι αρχαίοι πρόγονοι μας πίστευαν πως πρέπει να ζούμε το τώρα, να ζούμε τη στιγμη (δεν είμαι από τη Vodafone).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η Angelica έγραψε: #123 05-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Ο καθένας εκφράζει διαφορετικά τα συναισθήματά του.Αν δεν κλάψεις δεν σημαίνει ότι δεν πενθείς και δεν είσαι στεναχωρημένη.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς . . με έχω ικανή να κάνω και το ακριβώς αντίθετο :να κλειστώ τελείως στον εαυτό μου και να μην κάνω κάτι άλλο Ο καθένας αντιδρά με τν δικό του τρόπο *συμφωνούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:05 Ο Οδυσσέας έγραψε: #124 05-06-09 22:05 Αν φοβαμαι τον θανατο; Aυτος πρεπει να φοβαται εμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:09 Ο ~LoVeR BoY~: #125 05-06-09 22:09 Ανοίξαμε και ωραίο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:10 Ο Vaggos_93: #126 05-06-09 22:10 Μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι τον θανατο οσο το ποτε θα ερθει αυτος, αν θα μπορεσω να ζησω αυτα που θελω, οπως ανεφεραν και προλαλησαντες. Επισης φοβαμαι να μην χασω καποια αγαπητα μου προσωπα, μια φορα το περασα και ηταν τρομακτικη εμπειρια................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:30 Η oLgA 19956: #127 05-06-09 22:30 Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 10:41 Η poppytaxlia: #128 06-06-09 10:41 εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! καποια στιγμη ελπιζω να το ξεπερασω αυτο,βασικα θα χρειαστει να το ξεπερασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η Kotatsuneko: #129 06-06-09 11:20 Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω αποδεχθεί ότι έτσι είναι η φυσική ισορροπία όλων των όντων. Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο. Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η Γεωργια* έγραψε: #130 06-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι, παιδiα, γιατι όπως και όλα τα άλλα θα έρθει φυσικά. Εξάλλου οι αρχαίοι πρόγονοι μας πίστευαν πως πρέπει να ζούμε το τώρα, να ζούμε τη στιγμη (δεν είμαι από τη Vodafone).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η Angelica έγραψε: #123 05-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Ο καθένας εκφράζει διαφορετικά τα συναισθήματά του.Αν δεν κλάψεις δεν σημαίνει ότι δεν πενθείς και δεν είσαι στεναχωρημένη.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς . . με έχω ικανή να κάνω και το ακριβώς αντίθετο :να κλειστώ τελείως στον εαυτό μου και να μην κάνω κάτι άλλο Ο καθένας αντιδρά με τν δικό του τρόπο *συμφωνούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:05 Ο Οδυσσέας έγραψε: #124 05-06-09 22:05 Αν φοβαμαι τον θανατο; Aυτος πρεπει να φοβαται εμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:09 Ο ~LoVeR BoY~: #125 05-06-09 22:09 Ανοίξαμε και ωραίο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:10 Ο Vaggos_93: #126 05-06-09 22:10 Μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι τον θανατο οσο το ποτε θα ερθει αυτος, αν θα μπορεσω να ζησω αυτα που θελω, οπως ανεφεραν και προλαλησαντες. Επισης φοβαμαι να μην χασω καποια αγαπητα μου προσωπα, μια φορα το περασα και ηταν τρομακτικη εμπειρια................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:30 Η oLgA 19956: #127 05-06-09 22:30 Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 10:41 Η poppytaxlia: #128 06-06-09 10:41 εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! καποια στιγμη ελπιζω να το ξεπερασω αυτο,βασικα θα χρειαστει να το ξεπερασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η Kotatsuneko: #129 06-06-09 11:20 Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω αποδεχθεί ότι έτσι είναι η φυσική ισορροπία όλων των όντων. Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο. Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η Γεωργια* έγραψε: #130 06-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: Ο καθένας εκφράζει διαφορετικά τα συναισθήματά του.Αν δεν κλάψεις δεν σημαίνει ότι δεν πενθείς και δεν είσαι στεναχωρημένη.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς . . με έχω ικανή να κάνω και το ακριβώς αντίθετο :να κλειστώ τελείως στον εαυτό μου και να μην κάνω κάτι άλλο Ο καθένας αντιδρά με τν δικό του τρόπο *συμφωνούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:05 Ο Οδυσσέας έγραψε: #124 05-06-09 22:05 Αν φοβαμαι τον θανατο; Aυτος πρεπει να φοβαται εμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:09 Ο ~LoVeR BoY~: #125 05-06-09 22:09 Ανοίξαμε και ωραίο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:10 Ο Vaggos_93: #126 05-06-09 22:10 Μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι τον θανατο οσο το ποτε θα ερθει αυτος, αν θα μπορεσω να ζησω αυτα που θελω, οπως ανεφεραν και προλαλησαντες. Επισης φοβαμαι να μην χασω καποια αγαπητα μου προσωπα, μια φορα το περασα και ηταν τρομακτικη εμπειρια................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:30 Η oLgA 19956: #127 05-06-09 22:30 Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 10:41 Η poppytaxlia: #128 06-06-09 10:41 εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! καποια στιγμη ελπιζω να το ξεπερασω αυτο,βασικα θα χρειαστει να το ξεπερασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η Kotatsuneko: #129 06-06-09 11:20 Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω αποδεχθεί ότι έτσι είναι η φυσική ισορροπία όλων των όντων. Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο. Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η Γεωργια* έγραψε: #130 06-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν φοβαμαι τον θανατο; Aυτος πρεπει να φοβαται εμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:09 Ο ~LoVeR BoY~: #125 05-06-09 22:09 Ανοίξαμε και ωραίο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:10 Ο Vaggos_93: #126 05-06-09 22:10 Μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι τον θανατο οσο το ποτε θα ερθει αυτος, αν θα μπορεσω να ζησω αυτα που θελω, οπως ανεφεραν και προλαλησαντες. Επισης φοβαμαι να μην χασω καποια αγαπητα μου προσωπα, μια φορα το περασα και ηταν τρομακτικη εμπειρια................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:30 Η oLgA 19956: #127 05-06-09 22:30 Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 10:41 Η poppytaxlia: #128 06-06-09 10:41 εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! καποια στιγμη ελπιζω να το ξεπερασω αυτο,βασικα θα χρειαστει να το ξεπερασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η Kotatsuneko: #129 06-06-09 11:20 Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω αποδεχθεί ότι έτσι είναι η φυσική ισορροπία όλων των όντων. Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο. Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η Γεωργια* έγραψε: #130 06-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανοίξαμε και ωραίο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vaggos_93 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:10 Ο Vaggos_93: #126 05-06-09 22:10 Μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι τον θανατο οσο το ποτε θα ερθει αυτος, αν θα μπορεσω να ζησω αυτα που θελω, οπως ανεφεραν και προλαλησαντες. Επισης φοβαμαι να μην χασω καποια αγαπητα μου προσωπα, μια φορα το περασα και ηταν τρομακτικη εμπειρια................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:30 Η oLgA 19956: #127 05-06-09 22:30 Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 10:41 Η poppytaxlia: #128 06-06-09 10:41 εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! καποια στιγμη ελπιζω να το ξεπερασω αυτο,βασικα θα χρειαστει να το ξεπερασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η Kotatsuneko: #129 06-06-09 11:20 Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω αποδεχθεί ότι έτσι είναι η φυσική ισορροπία όλων των όντων. Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο. Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η Γεωργια* έγραψε: #130 06-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι τον θανατο οσο το ποτε θα ερθει αυτος, αν θα μπορεσω να ζησω αυτα που θελω, οπως ανεφεραν και προλαλησαντες. Επισης φοβαμαι να μην χασω καποια αγαπητα μου προσωπα, μια φορα το περασα και ηταν τρομακτικη εμπειρια................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 22:30 Η oLgA 19956: #127 05-06-09 22:30 Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 10:41 Η poppytaxlia: #128 06-06-09 10:41 εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! καποια στιγμη ελπιζω να το ξεπερασω αυτο,βασικα θα χρειαστει να το ξεπερασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η Kotatsuneko: #129 06-06-09 11:20 Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω αποδεχθεί ότι έτσι είναι η φυσική ισορροπία όλων των όντων. Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο. Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η Γεωργια* έγραψε: #130 06-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poppytaxlia Νεοφερμένο μέλος Η poppytaxlia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 79 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 10:41 Η poppytaxlia: #128 06-06-09 10:41 εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! καποια στιγμη ελπιζω να το ξεπερασω αυτο,βασικα θα χρειαστει να το ξεπερασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η Kotatsuneko: #129 06-06-09 11:20 Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω αποδεχθεί ότι έτσι είναι η φυσική ισορροπία όλων των όντων. Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο. Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η Γεωργια* έγραψε: #130 06-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! καποια στιγμη ελπιζω να το ξεπερασω αυτο,βασικα θα χρειαστει να το ξεπερασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η Kotatsuneko: #129 06-06-09 11:20 Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω αποδεχθεί ότι έτσι είναι η φυσική ισορροπία όλων των όντων. Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο. Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η Γεωργια* έγραψε: #130 06-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω αποδεχθεί ότι έτσι είναι η φυσική ισορροπία όλων των όντων. Μπορεί να πεθάνω από γηρατειά, μπορεί και να με πατήσει αμάξι αύριο. Κάποια στιγμή και εγώ θα πεθάνω και οι δικοί μου και ο σκύλος μου. Το μόνο που έχω να κάνω τώρα είναι να χαρώ τους γύρω μου και να μην με απασχολεί ο θάνατος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 11:28 Η Γεωργια* έγραψε: #130 06-06-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από poppytaxlia: εγω δεν φοβαμαι το θανατο μου αλλα των προσωπων που αγαπω! Click για ανάπτυξη... Κι γω... Εχω χασει και καποιο προσωπο που αγαπουσα πολυ και αργησα να το ξεπερασω... Δεν ξερω,αλλα απ τη μια θελω να φυγω νωριτερα,ωστε να μη ζησω κι αλλες τετοιες καταστασεις,απ την αλλη ομως σκεφτομαι αυτους που αφηνω πισω... Ειναι περιεργη φαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 20:34 Ο gregory nub: #131 06-06-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από proudqueen: φοβαμαι το αγνωστο.. τι γινεται μετα? τελειωνουμε,ξαναγεννιομαστε? δεν ξερω αυτο το μετα με φοβιζει.. επισης φοβαμαι τον τροπο που θα πεθανω..ελπιζω να ειναι φυσικος (τρεμω στην ιδεα του πνιγμου,τροχαιου και αλλα τετοια επωδυνα) Click για ανάπτυξη... εεε??? αυτα δεν ειναι επωδυνα! Εγω τρεμω στην ιδαια οτι οταν η Ελλαδα θα παει σε πολεμο (σιγουρα θα γινει οταν ζω) μην με πιασει ο εχθρος κ με βασανιζει για να μιλησω. Το κακο ειναι, αν δεν μιλησεις, θα σε βασανιζουν για εβδομαδες μεχρι να πεθανεις. Αν μιλησεις, θα σε σκοτοσουν με τη μια αλλα θα πεθανουν χιλιαδες εξαιτιας σου. Ειλικρηνα, τπτ χειροτερο... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από oLgA 19956: Ισως ακουστει λίγο παράξενο αλλα εγώ δεν έχω καμία φοβία!! Ολα τα πράγματα κανουν τον κύκλο τους και τα ωραία και τα ασχημα οπότε ίσως μετά το θάνατο να ξαναέρθουμε στη γή με κάποια αλλη μορφή ή μπορει να γίνουμε φαντάσματα και να περπατάμε πάνω της! Ποιος ξέρει???? Δεν έχουμε κάποια μαρτυρία διστυχώς!!! Click για ανάπτυξη... ναι η μπορει απλως να πεθανουμε κ να μας φανε τα κοκαλα τα σκουλικια κ αυτο ειναι ολο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 00:02 Η Μαρουλάκι: #132 07-06-09 00:02 Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 02:08 Η Krou έγραψε: #133 07-06-09 02:08 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Δε φοβάμαι τον θάνατο ούτε τα επακόλουθά του. Ο Θεός δεν επιφυλάσσει τιποτα κακό για κανέναν. Θεωρώ ότι όταν πεθαίνεις επιστρέφεις σε μία προ γέννας φάση. Που δεν έχεις προκαταλήψεις. Δεν είσαι κακός ή μοχθηρός ή ματαιόδοξος. Είσαι αγνός και αθώος. Μετανοείς για ότι κάνεις και παύεις να είσαι αμαρτωλός. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τα επακόλουθα του θανάτου. Θα έλεγε κανείς ότι ο θάνατος είναι ένας τρόπος εξιλέωσης. Μια κάτασταση την οποία περνάς για να μετανοήσεις, να εξιλεωθείς και να "διορθώσεις" τα λάθη που έκανες όσο ήσουν εν ζωή. Δεν πρέπει να μας τρομάζει ο θάνατος. Μπορεί να είναι οδηνηρός αλλά για μένα αξίζει. Ειδικά αν κάποιος πεθάνει με τιμή. Χωρίς να έχει ταπεινωθεί. Αυτά προς το παρών. Νυστάζω. Τα λέμε τη δευτέρα μάλλον. Κααληνύχτα! Click για ανάπτυξη... Σαν παραμυθακι ακουγεται. Γιατι να εισαι αγνος και αθωος; Αφου ο ανθρωπος μπορει να ειναι πολλα. Και γιατι να μετανοησεις; Ζεις μια ζωη που επιλεγεις πως να ζησεις ωστε να μετανοησεις στο θανατο; Εχει μεγαλυτερη σημασια το αν θα πεθανεις με τιμη ή το αν θα ζεις με τιμη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:10 Ο halvas έγραψε: #134 07-06-09 11:10 Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνο η ελπίδα για κάτι καλύτερο μας κάνει να μη φοβόμαστε το θάνατο. Εγώ πιστεύω ότι θα όλοι σαπίσουμε σε ένα τάφο. Έτσι απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 11:33 Η Χριστιάννα ^^: #135 07-06-09 11:33 Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ακόμα τον φοβάμαι και δεν νομίζω πως θα σταματήσω ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:01 Η alkmini έγραψε: #136 07-06-09 12:01 Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον έχω βιώσει έντονα στην ζωή μου και κατάλαβα ότι είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου...το θέμα είναι να μην φοβάσαι τη ζωή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η Whatmarie: #137 07-06-09 12:50 ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο ανθρωπος φοβαται ο,τι δεν μπορει να κατανοησει...αλλα και παλι καλυτερα να μην το σκεφτομαστε καθολου...εξαλου οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη δεν θα καταλαβουμε τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Λεχαινά (Ηλεία). Έχει γράψει 171 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:46 Η ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ: #138 07-06-09 14:46 εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander manos1234567 ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω τον φοβαμαι γενικως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οΟοNantiAoOo Πολύ δραστήριο μέλος Η ναντια-βασουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 903 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 14:57 Η οΟοNantiAoOo: #139 07-06-09 14:57 εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγω φοβαμαι οτι θα πεθανουν προσωπα που αγαπω αδικωσ.....και μ εχει συμβει και ειναι το χειροτερο...και δε μιλαω για ανθρωπους μεγαλησ ηλικιας αλλα για παιδια..... το θανατο σαν ιδεα δε το φοβαμε...ειναι στην ουσια η συνεχεια τησ ζωησ....χωρισ το θανατο η ζωη δε θα υπηρχα.....οπωσ δε θα υπηρχα και το φωσ χωρισ το σκοταδι...το καλο χωρισ το κακκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 23:04 Η domenica7: #140 07-06-09 23:04 Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η ζωή είναι πιο τρομακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.