What? Μπορειτε να λετε οσο θελετε για τη νομικη ισοτητα, αλλα οταν υπαρχει ακομα victim blaming και
καθημερινη παρενοχληση εις βαρος των γυναικων, δεν μπορουμε να μιλαμε για πραγματικη ισοτητα.
Ειναι πολυ λογικο να υπαρχει το κινημα ( το σωστο κινημα, δεν μιλαμε τωρα για τις ακροτητες και τους μισανδρισμους) οταν εγω φοβαμαι να γυρισω σπιτι στις 12 το βραδυ. Και πες οτι συμβαινει κατι μαζι μου ή μου λεει ενας αντρας κατι στον δρομο. Ξερεις ποια θα ειναι η ερωτηση που θα μου κανουν πρωτη οταν το διηθηγω αυτο? "
Τι φοραγες?". Δηλαδη αν φοραγα σορτσακι,τοτε ο αλλος δικαιολογειται να μου κανει catcalling ή να μου πιασει το μπουτι χωρις να το επιτρεψω.
Αμα θελετε να μιλαμε για πραγματικη ισοτητα, τοτε οπως κυκλοφορειτε εσεις χωρις μπλουζα ετσι θα επρεπε κι εμεις

γιατι δεν το κανουμε? Γιατι δεν θεωρειται πρεπον. Γιατι εμεις, ως γνωστον, ειμαστε μονο σεξουαλικα οντα, και θα την βρισκετε αν κυκλοφορουμε ετσι. Βεβαια, αν αρχιζαμε να το κανουμε, με το περασμα των χρωνων θα ταν νορμαλ, τωρα που το σκεφτομαι

Τελος παντων, να μην μιλησω για τις γυναικοκτονιες που γινονται στις δυτικες χωρες, ετσι? Επειδη μαλλον δεν ξερετε, πολλες γυναικες σκοτωνονται επειδη πηγαν με αλλον αντρα, ή επειδη χωρισαν τον αντρα τους ή επειδη προχωρησαν τη ζωη στους τελος παντων. Και καποιος "καθως πρεπει" πληγωμενος συζυγος/γκομενος δεν αντεξε τον πονο και να,την σκοτωσε την κ*ρχια, το αξιζε. Σωστα?
Ας πω και το αλλο που προσωπικα με ενοχλει πολυ. Ενδιαφερεστε (παντα βεβαια υπαρχουν εξαιρεσεις) να ικανοποιησετε μονο τον εαυτουλη σας

Απο το υπεροχο πορνογραφικο υλικο που πλασαρουν τα σαιτς, σας εχει μπει στο μυαλουδακι οτι εμεις ειμαστε υποχρεωμενες να σας ικανοποιησουμε λες και εμεις δεν ειμαστε ανθρωποι, δεν εχουμε κι εμεις αναγκη απο ικανοποιηση. Ισοτητα και στο σεξ παιδια