Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2008 στις 17:09 Ο Φιλιον_Τερας: #221 15-11-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από who: Πολλοί άντρες αθλητές που τις ξυρίζουν είναι λιγότερο άντρες? Κι εγώ διαφώνω με τη λογική να ξυρίζουν οι άντρες τα πόδια τους ή άλλα σημεία του σώματός τους, αλλά όταν υπάρχουν "λειτουργικοί" λόγοι (όπως για παράδειγμα στους αθλητές) ή λόγοι υγιεινής-αισθητικής δε μπορεί να γίνει αλλιώς. Click για ανάπτυξη... παντα οι λογοι αισθητικης καθοριζονται απο την εκαστοτε κοινωνια... τωρα για υγιεινη... να σου πω χωρις να ξερω στα σιγουρα οτι και οι τριχες προσφερουν πλεονεκτηματα... απο κει και περα, οσον αφορα το θεμα δεν εχω προβλημα αν οι αλλοι/αλλες θελουν να ξυριζονται... αρκει να μη φτανουμε σε υπερβολες του τυπου οτι οποιος δν ξυριζεται ειναι βρωμιαρης, η οτιδιποτε αλλο, οπως επισης και το αναποδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η erinys έγραψε: #222 16-11-08 18:02 σιγα ρε παιδια... κ το αγορι μου 3υριζοταν... no prob. μια χαρα ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 05:47 Η ~kynthia έγραψε: #223 17-11-08 05:47 Αρχική Δημοσίευση από Odanila: Ναι αλλα ποιος να το φανταστεί οτι θα χωρίσει επειδή κάνει αποτρίχωση....!!!! Γι'αυτο πετάξτε τα κεριά και τα ξυραφάκια, αφήστε τα όλα στη φύση και ερωτευτείτε!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω. Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο agent007 έγραψε: #224 17-11-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω. Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσυ θές το αγόρι σου να ξυρίζει τις τρίχες στα πόδια του ; lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η oasis έγραψε: #225 17-11-08 21:53 Για τον εαυτό της μιλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:04 Η AnastaZia: #226 17-11-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η georgi@_17: #227 17-11-08 22:10 Οσο να ναι.. δεν λεει να εισαι και σαν φλοκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Ο agent007 έγραψε: #228 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Για τον εαυτό της μιλάει.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Χριστιάννα ^^: #229 17-11-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως... Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα.. Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες... Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό; Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε"; Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Maria17 έγραψε: #230 17-11-08 22:45 Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από who: Πολλοί άντρες αθλητές που τις ξυρίζουν είναι λιγότερο άντρες? Κι εγώ διαφώνω με τη λογική να ξυρίζουν οι άντρες τα πόδια τους ή άλλα σημεία του σώματός τους, αλλά όταν υπάρχουν "λειτουργικοί" λόγοι (όπως για παράδειγμα στους αθλητές) ή λόγοι υγιεινής-αισθητικής δε μπορεί να γίνει αλλιώς. Click για ανάπτυξη... παντα οι λογοι αισθητικης καθοριζονται απο την εκαστοτε κοινωνια... τωρα για υγιεινη... να σου πω χωρις να ξερω στα σιγουρα οτι και οι τριχες προσφερουν πλεονεκτηματα... απο κει και περα, οσον αφορα το θεμα δεν εχω προβλημα αν οι αλλοι/αλλες θελουν να ξυριζονται... αρκει να μη φτανουμε σε υπερβολες του τυπου οτι οποιος δν ξυριζεται ειναι βρωμιαρης, η οτιδιποτε αλλο, οπως επισης και το αναποδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erinys Νεοφερμένο μέλος Η erinys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 18:02 Η erinys έγραψε: #222 16-11-08 18:02 σιγα ρε παιδια... κ το αγορι μου 3υριζοταν... no prob. μια χαρα ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 05:47 Η ~kynthia έγραψε: #223 17-11-08 05:47 Αρχική Δημοσίευση από Odanila: Ναι αλλα ποιος να το φανταστεί οτι θα χωρίσει επειδή κάνει αποτρίχωση....!!!! Γι'αυτο πετάξτε τα κεριά και τα ξυραφάκια, αφήστε τα όλα στη φύση και ερωτευτείτε!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω. Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο agent007 έγραψε: #224 17-11-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω. Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσυ θές το αγόρι σου να ξυρίζει τις τρίχες στα πόδια του ; lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η oasis έγραψε: #225 17-11-08 21:53 Για τον εαυτό της μιλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:04 Η AnastaZia: #226 17-11-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η georgi@_17: #227 17-11-08 22:10 Οσο να ναι.. δεν λεει να εισαι και σαν φλοκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Ο agent007 έγραψε: #228 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Για τον εαυτό της μιλάει.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Χριστιάννα ^^: #229 17-11-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως... Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα.. Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες... Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό; Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε"; Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Maria17 έγραψε: #230 17-11-08 22:45 Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σιγα ρε παιδια... κ το αγορι μου 3υριζοταν... no prob. μια χαρα ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 05:47 Η ~kynthia έγραψε: #223 17-11-08 05:47 Αρχική Δημοσίευση από Odanila: Ναι αλλα ποιος να το φανταστεί οτι θα χωρίσει επειδή κάνει αποτρίχωση....!!!! Γι'αυτο πετάξτε τα κεριά και τα ξυραφάκια, αφήστε τα όλα στη φύση και ερωτευτείτε!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω. Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο agent007 έγραψε: #224 17-11-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω. Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσυ θές το αγόρι σου να ξυρίζει τις τρίχες στα πόδια του ; lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η oasis έγραψε: #225 17-11-08 21:53 Για τον εαυτό της μιλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:04 Η AnastaZia: #226 17-11-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η georgi@_17: #227 17-11-08 22:10 Οσο να ναι.. δεν λεει να εισαι και σαν φλοκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Ο agent007 έγραψε: #228 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Για τον εαυτό της μιλάει.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Χριστιάννα ^^: #229 17-11-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως... Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα.. Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες... Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό; Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε"; Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Maria17 έγραψε: #230 17-11-08 22:45 Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Odanila: Ναι αλλα ποιος να το φανταστεί οτι θα χωρίσει επειδή κάνει αποτρίχωση....!!!! Γι'αυτο πετάξτε τα κεριά και τα ξυραφάκια, αφήστε τα όλα στη φύση και ερωτευτείτε!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω. Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:51 Ο agent007 έγραψε: #224 17-11-08 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω. Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσυ θές το αγόρι σου να ξυρίζει τις τρίχες στα πόδια του ; lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η oasis έγραψε: #225 17-11-08 21:53 Για τον εαυτό της μιλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:04 Η AnastaZia: #226 17-11-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η georgi@_17: #227 17-11-08 22:10 Οσο να ναι.. δεν λεει να εισαι και σαν φλοκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Ο agent007 έγραψε: #228 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Για τον εαυτό της μιλάει.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Χριστιάννα ^^: #229 17-11-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως... Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα.. Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες... Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό; Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε"; Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Maria17 έγραψε: #230 17-11-08 22:45 Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Πέρα απ' την πλάκα, αν ακουμπήσω το ένα μου πόδι με το άλλο κι αντί να είναι λείο είναι σαν να κάθομαι δίπλα στον Καραϊσκάκη, θα τρομάξω. Αγαπάμε την απαλή επιδερμίδα, και μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή εσυ θές το αγόρι σου να ξυρίζει τις τρίχες στα πόδια του ; lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 21:53 Η oasis έγραψε: #225 17-11-08 21:53 Για τον εαυτό της μιλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:04 Η AnastaZia: #226 17-11-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η georgi@_17: #227 17-11-08 22:10 Οσο να ναι.. δεν λεει να εισαι και σαν φλοκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Ο agent007 έγραψε: #228 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Για τον εαυτό της μιλάει.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Χριστιάννα ^^: #229 17-11-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως... Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα.. Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες... Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό; Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε"; Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Maria17 έγραψε: #230 17-11-08 22:45 Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τον εαυτό της μιλάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnastaZia Νεοφερμένο μέλος Η Ναστάζια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 101 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:04 Η AnastaZia: #226 17-11-08 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η georgi@_17: #227 17-11-08 22:10 Οσο να ναι.. δεν λεει να εισαι και σαν φλοκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Ο agent007 έγραψε: #228 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Για τον εαυτό της μιλάει.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Χριστιάννα ^^: #229 17-11-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως... Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα.. Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες... Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό; Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε"; Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Maria17 έγραψε: #230 17-11-08 22:45 Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nerya: Εμείς θα ερωτευτούμε, ποιός θα μας πλησιάσει όμως αν είμαστε σαν αρκούδες. Click για ανάπτυξη... πες τα πες τα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:10 Η georgi@_17: #227 17-11-08 22:10 Οσο να ναι.. δεν λεει να εισαι και σαν φλοκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Ο agent007 έγραψε: #228 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Για τον εαυτό της μιλάει.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Χριστιάννα ^^: #229 17-11-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως... Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα.. Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες... Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό; Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε"; Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Maria17 έγραψε: #230 17-11-08 22:45 Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οσο να ναι.. δεν λεει να εισαι και σαν φλοκατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:17 Ο agent007 έγραψε: #228 17-11-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Για τον εαυτό της μιλάει.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Χριστιάννα ^^: #229 17-11-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως... Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα.. Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες... Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό; Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε"; Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Maria17 έγραψε: #230 17-11-08 22:45 Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Liberty: Για τον εαυτό της μιλάει.. Click για ανάπτυξη... αααα ειπα κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Χριστιάννα ^^: #229 17-11-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως... Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα.. Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες... Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό; Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε"; Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Maria17 έγραψε: #230 17-11-08 22:45 Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ μόνο το πρόσωπο ξυρίζω ελάχιστα αλλά η τριχοφυία μου είναι ακόμη ασήμαντη. Οπότε αρκεί που ξυρίζω λίγο το μουστάκι μια φορά το μήνα. Εννοείται οτι δεν θέλω να γίνω ουτε μουστακαλής ούτε μουσάτος, αλλά τις τρίχες του υπόλοιπου σώματος δεν τις πειράζω, είτε στις επίμαχες περιοχές, είτε στο στήθος, είτε στα πόδια κλπ. Η αλήθεια είναι οτι αν βλέπω άντρες με ξυρισμένα στήθη και πόδια κάπως άσχημα χτυπάει, αλλά περι ορέξεως... Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Ναι, οποιοδήποτε ίχνος τρίχας στα χέρια μιας γυναίκας με πειράζει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Καλά όχι κι έτσι. Δεν θα γίνουμε λούγκρες με ξυρισμένα ποδαράκια. Στη γυναίκα είναι αλλιώς που απο τη φύση της είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από miv: Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που παρέθεσα ένα σωρό ποστ αλλά ήθελα να είναι ολόκληρα για να βγαίνει νόημα. Στέκομαι στα συγκεκριμένα λόγια γιατί έχασα λίγο τη μπάλα.. Το "όπως με έκανε η φύση" δεν σε ενθουσιάζει ως δικαιολογία γυναικών, αλλά μερικά σημεία του σώματος σου τα θέλεις όπως τα έκανε η φύση.. άρα οι γυναίκες δεν κάνει να είναι φυσικές, ενώ οι άντρες ευχαρίστως. Διακρίνω έναν διαχωρισμό; Δεν αντιλέγω, η γυναίκα είναι πιο τρυφερή και λεπτεπίλεπτη, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άμα ήταν να απαλασσόμασταν από όλη την τρυχοφυία του σώματός μας θα γεννιόμασταν με το κερί στο χέρι εμείς οι γυναίκες... Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί εκείνη να σε δεχτεί όπως είσαι, ενώ εσύ να μην δεχτείς το θηλυκό; Στο κάτω κάτω άμα γνωρίσετε γυναίκα χειμώνα, την ερωτευτείτε παράφορα, την θεωρείτε τη γυναίκα της ζωής σας βρε παιδιά, αλλά παρατηρήσετε πως τελικά έχει τρίχες στα χέρια τι θα κάνετε; Θα την "στείλετε"; Ας κοιτάξουμε την ουσία των ανθρώπων... οι τρίχες είναι απλώς... τρίχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η Maria17 έγραψε: #230 17-11-08 22:45 Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Luis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Ο Luis έγραψε: #231 17-11-08 22:45 Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι τρίχες ωφείλονται στην έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων του DNA. Η έκφραση αυτή κοθορίζεται όχι μόνο από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες. Άρα δεν είναι κάτι το περίεργο. Τώρα το ξύρισμα έχει να κάνει με την αισθητική και τις αντιλήψεις του καθενός. Αλλά ας μην ξάχνουμε ψεγάδια στα άτομα για να κάνουμε διακρίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:27 Ο Orestes έγραψε: #232 18-11-08 12:27 Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε γυναίκα θα αηδίαζα άν είχε τρίχες σε μασχάλες/πόδια/πρόσωπο. Όσο για το άλλο σημείο no problem αντιθέτως μ'αρέσουν κιόλας.. Σε άντρες τώρα πέρα απο το μούσι το οποίο είναι επιλογή του καθενός στα υπόλοιπα σημεία το βρίσκω λίγο υπερβολικό και προσωπικά δεν θα το έκανα..:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:40 Ο Φιλιον_Τερας: #233 18-11-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οντως αναρωτιεμαι απο ποτε ξεκινησε το ξυρισμα των γυναικων.. εμενα δε με πειραζουν οι τριχες στα αγορια,αρκει βεβαια να μη μοιαζουν και με πιθηκους.. αλλα για να υπαρχουν τριχες στο σωμα των γυναικων,σημαινει πως για κατι χρειαζονται!Δε μπορω να καταλαβω γιατι τα αγορια μπορουν να ειναι γεματα τριχες ενω τα κοριτσια να εχουν μονο μαλλια,λεπτα φρυδια και λιγες τριχες στα χερια.. αν ηταν να μη χρειαζονταν,θα γεννιομασταν ετσι Click για ανάπτυξη... εχει σχεση με τα φεμινιστικα κινηματα... νομιζω. α τα λεπτα φρυδια δν μου αρεσουν στις γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:34 Η Maria17 έγραψε: #234 19-11-08 14:34 Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:35 Η georgi@_17: #235 19-11-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maria17: Οταν λεω λεπτα φρυδια δεν εννοω 2 τριχες (γιατι το εχω δει και αυτο) Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια να εχεις πολυ λεπτα φρυδια.. Μερικες κοπελες τ παρακανουν..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Ο Φιλιον_Τερας: #236 19-11-08 14:38 εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω δει και ζωγραφιστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η georgi@_17: #237 19-11-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: εχω δει και ζωγραφιστα Click για ανάπτυξη... Ειχε η καθηγητρια μ στην αισθητικη.. Βασικα ειχε κανει tatoo... Καλο αλλα κανει μπαμ οτι ειναι tatoo..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:46 Η STAXTOULA: #238 19-11-08 14:46 Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 14:47 Η georgi@_17: #239 19-11-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από STAXTOULA: Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ? Click για ανάπτυξη... Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STAXTOULA Νεοφερμένο μέλος Η STAXTOULA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:02 Η STAXTOULA: #240 19-11-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από georgi@_17: Βασικα ισως για θεμα καθαριοτητας...! Click για ανάπτυξη... δν με καταλαβες γτ ΔΝ ξυριζοντε ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.