Orestes
Δραστήριο μέλος

Kαλα απορω .... γτ μερικα αγορια δν ξυριζονται κατω :zilia: ?
Γιατί αν σου φύγει το ξυράφι χαιρετίσματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

ισα ισα προσφερουν προστασια

και θεωρεις οτι ο μεσος ορος των αγοριων ξυριζονται??
στα 14 τους????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος

για θεμα υγιεινης. οι τριχες δν ειναι κατι βρωμικο...
ισα ισα προσφερουν προστασια
και θεωρεις οτι ο μεσος ορος των αγοριων ξυριζονται??
στα 14 τους????
Πολλές τριχές μπορεί να σημαίνουν ιδρώτα, κλειστοί πόροι, μερικές φορές, σπυράκια, "βρωμιά" κοκ. Οι πολλές τρίχες, οι υπερβολικά πολλές τρίχες δεν είναι καλό, οι φυσιολογικές είναι πολύ καλό.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Πολλές τριχές μπορεί να σημαίνουν ιδρώτα, κλειστοί πόροι, μερικές φορές, σπυράκια, "βρωμιά" κοκ. Οι πολλές τρίχες, οι υπερβολικά πολλές τρίχες δεν είναι καλό, οι φυσιολογικές είναι πολύ καλό.
μπορεις να μου στειλεις κανενα λινκ επιστημονικο γτ δν βρισκω...
who
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω, μπορώ να σου γνωρίσω σίγουρα τον κολλητό μου που ταλαιπωρείται από αυτό χρόνια τώρα. Επίσης, αν διάβασες, έγραψα "ΜΠΟΡΕΙ" όχι "ΠΑΝΤΑ". Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και σε όλα αυτά δεν συντελεί μόνο η υπερβολική τριχοφυία, αλλά και το δέρμα και άλλοι παράγοντες.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Δεν έχω, μπορώ να σου γνωρίσω σίγουρα τον κολλητό μου που ταλαιπωρείται από αυτό χρόνια τώρα. Επίσης, αν διάβασες, έγραψα "ΜΠΟΡΕΙ" όχι "ΠΑΝΤΑ". Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και σε όλα αυτά δεν συντελεί μόνο η υπερβολική τριχοφυία, αλλά και το δέρμα και άλλοι παράγοντες.
μπορεις να μου στειλεις κανενα λινκ για τη χρησιμοτητα των τριχων στο ανθρωπινο σωμα...
who
Πολύ δραστήριο μέλος

μπορεις να μου στειλεις κανενα λινκ για τη χρησιμοτητα των τριχων στο ανθρωπινο σωμα...
Αγορίνα δεν είπα τίποτα για την χρησιμότητα, εκτός κι αν δεν ξέρεις να διαβάζεις. Μίλησα για ακραίες περιπτώσεις.

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

απ'οτι καταλαβα δν ειμαι εγω που δν ξερω να διαβαζω
φιλικα παντα...
who
Πολύ δραστήριο μέλος

απ'οτι καταλαβα δν ειμαι εγω που δν ξερω να διαβαζω
φιλικα παντα...
Κι όμως, εξακολουθείς να μην ξέρεις

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

ισχυριζεσαι οτι οι φυσιολογικες τριχες κανουν καλο.. ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΙΡΙΖΕΙΣ??
-----------------------------------------
by the way βαλτε την συζητηση στα off δν εχει νοημα
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι τρίχες στο κεφάλι (λέγονται και μαλλιά) και στα γεννητικά όργανα προέρχονται από όταν ήμασταν ακόμα πιθήκια.
Αυτά τα σημεία είναι τα σημαντικότερα για έναν οργανισμό. Νόμος της φύσης: Επιβίωση-Διαιώνιση.
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε όλο το σώμα οι τρίχες υπάρχουν 1. για να κρατάνε θερμότητα (βλέπε βιβλίο Βιολογίας 3ης Λυκείου) 2. για να αυξάνουμε τον όγκο μας και να φοβίζουμε τον αντίπαλο όταν απειλούμαστε (βλέπε 'μου σηκώθηκε η τρίχα').
/end
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Εγκχ, πριν ο Φάνης αφρίσει απ' το κακό του, απ' όσο ξέρω είναι για παραπάνω προστασία των γεννητικών οργάνων απ' το περιβάλλον (από θερμοκρασία μέχρι μικρόβια), και προφανώς τα μαλλιά είναι για να συγκρατούν στα επιθυμητά επίπεδα την θερμοκρασία του κεφαλιού (είναι το κύριο σημείο απ' το οποίο χάνουμε θερμότητα).
Σε όλο το σώμα οι τρίχες υπάρχουν 1. για να κρατάνε θερμότητα (βλέπε βιβλίο Βιολογίας 3ης Λυκείου) 2. για να αυξάνουμε τον όγκο μας και να φοβίζουμε τον αντίπαλο όταν απειλούμαστε (βλέπε 'μου σηκώθηκε η τρίχα').
/end
Κάπου διάβαζα ότι τα οργανάκια τούτα, είναι επίτηδες έξω από το σώμα γιατί η ιδανική θερμοκρασία παραγωγής σπέρματος είναι γύρω στους 27 βαθμούς. Οπότε μάλλον έχεις δίκιο.
Το δεύτερο, με το σήκωμα της τρίχας, μου φαίνεται λίγο δύσκολο τη σημερνή εποχή

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

εγω ειμαι ξανθος και δεν φαινονται βεβαια
potato
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης, δεν ξέρω αν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτό το επιχείρημα, πόσο καιρώ περιμέναμε, για τα αγόρια μιλάω, να βγάλουμε τρίχες και ανταγονιζόμασταν τους φίλους μας. Όλη αυτή η αναμονή πάει τσάμπα...
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Mr strange
Δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα πόδια ναι, χτυπάει άσχημα. Δεν είσαι γκόμενα να τα ξυρίζεις και στην τελική δεν ενοχλούν και τόσο. Από κει και πέρα, μία απλή αραίωση του πευκοδάσους πάνω από το ματζαφλάρι, όπως και τη μασχάλη, με ένα ψαλιδάκι, ας πούμε, το καλοκαίρι είναι επιβεβλημένη. Ξύρισμα όχι, εντάξει.
συμφωνω απολυτα μαζι σου μιβ
εγώ δεν ανταγωνίζομαι κανέναν πάντως, είμαι πεπεισμένος ότι είναι πιο εξελιγμένος κάποιος που έχει λιγότερες τρίχες από κάποιον που έχει περισσότερες...
φιλε μου ουτε και εφω ανταγωνιζομαι κανενα γιατι ειμαι ανευ συναγωνισμου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.