Devina
Τιμώμενο Μέλος

νομιζω στα χερια ειναι λιγακι παρατραβηγμενο:xixi:
E, ναι θα συμφωνήσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Elisavet21
Δραστήριο μέλος

αλλα αν καποιος δεν αισθανεται καλα με τις τριχες του ας κανει ο,τι θελει
:no1:
DoKi
Νεοφερμένο μέλος

potato
Νεοφερμένο μέλος

koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

xrhstoss
Εκκολαπτόμενο μέλος

potato
Νεοφερμένο μέλος

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι μόνο μουστάκι, θέλω και τρίχα στην πλάτη και στο στήθος. Ε πως σου φαίνεται; (λίγο για γορίλας αλλα οκ)
Mερακλή!!!!!!
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι μόνο μουστάκι, θέλω και τρίχα στην πλάτη και στο στήθος. Ε πως σου φαίνεται; (λίγο για γορίλας αλλα οκ)
:!::!::!::!:
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Έλεος...Όχι μόνο μουστάκι, θέλω και τρίχα στην πλάτη και στο στήθος. Ε πως σου φαίνεται; (λίγο για γορίλας αλλα οκ)

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

ηθικο δειδαγμα: μην αφησετε ΠΟΤΕ τα παιδια σας να βλεπουν ή ντοκιμαντερς, ή παιδικα με αρκουδες οπως, "ο αδερφος μου ο αρκουδος", "ο γουίνι και η παρεα του" κλπ.......

Εγώ είμαι κατά του ξυρίσματος στους άντρες. Είναι πως να το πω το τελευταίο οχηρό που μας διαφοροποιή από το άλλο φύλο. Εντάξει πλάτη, αλλά και πόδια; Εγώ με θυμάμαι μικρό που χαιρόμουν όταν έβλεπα τρίχες σε όποιο σημίο του σωμάτος μου και αν ήταν. Και τώρα να πάω να τις ξυρίσω, κρίμα δεν είναι; Οι κοπέλες αφού το ξεκίνισαν έτσι και είναι σαν παράδοση να ξυρίζετε τα πόδια και ότι άλλο ξυρίζετε τι να πω κάντε την επανάστασή σας και αφήστε τρίχα!!!!
Δηλαδη εσυ χωρις τις τριχες σου εισαι σαν κοπελα;
01011001
Δραστήριο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ είμαι κατά του ξυρίσματος στους άντρες. Είναι πως να το πω το τελευταίο οχηρό που μας διαφοροποιή από το άλλο φύλο. Εντάξει πλάτη, αλλά και πόδια; Εγώ με θυμάμαι μικρό που χαιρόμουν όταν έβλεπα τρίχες σε όποιο σημίο του σωμάτος μου και αν ήταν. Και τώρα να πάω να τις ξυρίσω, κρίμα δεν είναι; Οι κοπέλες αφού το ξεκίνισαν έτσι και είναι σαν παράδοση να ξυρίζετε τα πόδια και ότι άλλο ξυρίζετε τι να πω κάντε την επανάστασή σας και αφήστε τρίχα!!!!
Πολλοί άντρες αθλητές που τις ξυρίζουν είναι λιγότερο άντρες? Κι εγώ διαφώνω με τη λογική να ξυρίζουν οι άντρες τα πόδια τους ή άλλα σημεία του σώματός τους, αλλά όταν υπάρχουν "λειτουργικοί" λόγοι (όπως για παράδειγμα στους αθλητές) ή λόγοι υγιεινής-αισθητικής δε μπορεί να γίνει αλλιώς.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος

Πολλοί άντρες αθλητές που τις ξυρίζουν είναι λιγότερο άντρες? Κι εγώ διαφώνω με τη λογική να ξυρίζουν οι άντρες τα πόδια τους ή άλλα σημεία του σώματός τους, αλλά όταν υπάρχουν "λειτουργικοί" λόγοι (όπως για παράδειγμα στους αθλητές) ή λόγοι υγιεινής-αισθητικής δε μπορεί να γίνει αλλιώς.
συμφωνω...οι τριχες σε καποια σημεια (δεν θα αναφερθω που

Maria17
Δραστήριο μέλος

Στις μασχαλες θα εννοεις,που συγκρατουν τον ιδρωτασυμφωνω...οι τριχες σε καποια σημεια (δεν θα αναφερθω που) ειναι μπλιαχ
![]()

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.