Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 25 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Zod έγραψε: #141 25-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: O 50αρης δε χρειαζεται να ξυριζεται στα ποδια αντε 3-4 φορες το χρονο το πολυ....Ως πενηνταρης εχει μειωμενη παραγωγη τεστοστερονης(η και καθολου) και ετσι δε βγαινει η τριχα οπως βγαινει στον εικοσαχρονο :no1: Click για ανάπτυξη... Λογικό μου ακούγεται αλλά ο πατέρας μου που είναι 53 ετών έχει αρκετές ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 16:12 Ο manos_p έγραψε: #142 26-05-08 16:12 Εχώ ξυρίζομαι σχεδόν 1 φορά στις 2 με 3 εβδομάδες (στο πρόσωπο) γιατί η τρίχα δεν είναι πολύ ορατή..Τώρα για τα πόδια δεν τα έχω ξυρίσει και δεν βλέπω να τα ξυρίζω..Γιαυτό που αισθάνομαι άβολα είναι οι τρίχες στις μασχάλες,,φοράω ΠΑΝΤΑ κοντομάνικο και όχι ραντάκια γιαυτό το λόγο δεν έχω επιχειρήσει να ξυρισω τις μασχάλες μου..θα δείξει στο μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 23:42 Ο nick29 έγραψε: #143 31-05-08 23:42 Αν κάποιος δεν νιώθει άνετα με τις τρίχες στο σώμα του, τότε πιστεύω ότι πρέπει να τις ξυρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Ο Aftiagouras: #144 09-06-08 22:29 Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Ο papas έγραψε: #145 09-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Το ''χερι'' του θεου να φανταστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 01:33 Ο nikosl έγραψε: #146 10-06-08 01:33 Σιγά μην θέλουνε και καρφάκια με ανταύγειες ΕΛΕΟΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Ο Afey έγραψε: #147 10-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo Kashmir: Έψαξα για gooch στο google και βρήκα αυτόν: o οποίος όντως θέλει ξύρισμα. Εγώ πάλι, πρέπει να μου έρθει θεία φώτιση για να ξυριστώ (στο πρόσωπο και στο κεφάλι) ωστε να καταπολεμήσω την βαρεμάρα μου. Tις γυναίκες και εγώ τις προτιμώ με τρίχες στο κεφάλι (μου αρέσουν πολύ και οι κόκκινες ή μωβ αντάυγιες ) Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Η riasam έγραψε: #148 10-06-08 15:23 Για μένα είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπω ξυρισμένους άντρες.... Φυσικά εννοώ να βλέπω ξυρισμένα πόδια,κεφάλια,στηθος.... Mπλιαχ.... Τα μούσια δεν με ενοχλούν,μ'αρέσουν κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Ο miv έγραψε: #149 10-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:10 Ο Valandil έγραψε: #150 10-06-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από demerlad: O 50αρης δε χρειαζεται να ξυριζεται στα ποδια αντε 3-4 φορες το χρονο το πολυ....Ως πενηνταρης εχει μειωμενη παραγωγη τεστοστερονης(η και καθολου) και ετσι δε βγαινει η τριχα οπως βγαινει στον εικοσαχρονο :no1: Click για ανάπτυξη... Λογικό μου ακούγεται αλλά ο πατέρας μου που είναι 53 ετών έχει αρκετές ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 16:12 Ο manos_p έγραψε: #142 26-05-08 16:12 Εχώ ξυρίζομαι σχεδόν 1 φορά στις 2 με 3 εβδομάδες (στο πρόσωπο) γιατί η τρίχα δεν είναι πολύ ορατή..Τώρα για τα πόδια δεν τα έχω ξυρίσει και δεν βλέπω να τα ξυρίζω..Γιαυτό που αισθάνομαι άβολα είναι οι τρίχες στις μασχάλες,,φοράω ΠΑΝΤΑ κοντομάνικο και όχι ραντάκια γιαυτό το λόγο δεν έχω επιχειρήσει να ξυρισω τις μασχάλες μου..θα δείξει στο μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 23:42 Ο nick29 έγραψε: #143 31-05-08 23:42 Αν κάποιος δεν νιώθει άνετα με τις τρίχες στο σώμα του, τότε πιστεύω ότι πρέπει να τις ξυρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Ο Aftiagouras: #144 09-06-08 22:29 Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Ο papas έγραψε: #145 09-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Το ''χερι'' του θεου να φανταστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 01:33 Ο nikosl έγραψε: #146 10-06-08 01:33 Σιγά μην θέλουνε και καρφάκια με ανταύγειες ΕΛΕΟΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Ο Afey έγραψε: #147 10-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo Kashmir: Έψαξα για gooch στο google και βρήκα αυτόν: o οποίος όντως θέλει ξύρισμα. Εγώ πάλι, πρέπει να μου έρθει θεία φώτιση για να ξυριστώ (στο πρόσωπο και στο κεφάλι) ωστε να καταπολεμήσω την βαρεμάρα μου. Tις γυναίκες και εγώ τις προτιμώ με τρίχες στο κεφάλι (μου αρέσουν πολύ και οι κόκκινες ή μωβ αντάυγιες ) Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Η riasam έγραψε: #148 10-06-08 15:23 Για μένα είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπω ξυρισμένους άντρες.... Φυσικά εννοώ να βλέπω ξυρισμένα πόδια,κεφάλια,στηθος.... Mπλιαχ.... Τα μούσια δεν με ενοχλούν,μ'αρέσουν κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Ο miv έγραψε: #149 10-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:10 Ο Valandil έγραψε: #150 10-06-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχώ ξυρίζομαι σχεδόν 1 φορά στις 2 με 3 εβδομάδες (στο πρόσωπο) γιατί η τρίχα δεν είναι πολύ ορατή..Τώρα για τα πόδια δεν τα έχω ξυρίσει και δεν βλέπω να τα ξυρίζω..Γιαυτό που αισθάνομαι άβολα είναι οι τρίχες στις μασχάλες,,φοράω ΠΑΝΤΑ κοντομάνικο και όχι ραντάκια γιαυτό το λόγο δεν έχω επιχειρήσει να ξυρισω τις μασχάλες μου..θα δείξει στο μέλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 23:42 Ο nick29 έγραψε: #143 31-05-08 23:42 Αν κάποιος δεν νιώθει άνετα με τις τρίχες στο σώμα του, τότε πιστεύω ότι πρέπει να τις ξυρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Ο Aftiagouras: #144 09-06-08 22:29 Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Ο papas έγραψε: #145 09-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Το ''χερι'' του θεου να φανταστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 01:33 Ο nikosl έγραψε: #146 10-06-08 01:33 Σιγά μην θέλουνε και καρφάκια με ανταύγειες ΕΛΕΟΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Ο Afey έγραψε: #147 10-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo Kashmir: Έψαξα για gooch στο google και βρήκα αυτόν: o οποίος όντως θέλει ξύρισμα. Εγώ πάλι, πρέπει να μου έρθει θεία φώτιση για να ξυριστώ (στο πρόσωπο και στο κεφάλι) ωστε να καταπολεμήσω την βαρεμάρα μου. Tις γυναίκες και εγώ τις προτιμώ με τρίχες στο κεφάλι (μου αρέσουν πολύ και οι κόκκινες ή μωβ αντάυγιες ) Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Η riasam έγραψε: #148 10-06-08 15:23 Για μένα είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπω ξυρισμένους άντρες.... Φυσικά εννοώ να βλέπω ξυρισμένα πόδια,κεφάλια,στηθος.... Mπλιαχ.... Τα μούσια δεν με ενοχλούν,μ'αρέσουν κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Ο miv έγραψε: #149 10-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:10 Ο Valandil έγραψε: #150 10-06-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν κάποιος δεν νιώθει άνετα με τις τρίχες στο σώμα του, τότε πιστεύω ότι πρέπει να τις ξυρίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 22:29 Ο Aftiagouras: #144 09-06-08 22:29 Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Ο papas έγραψε: #145 09-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Το ''χερι'' του θεου να φανταστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 01:33 Ο nikosl έγραψε: #146 10-06-08 01:33 Σιγά μην θέλουνε και καρφάκια με ανταύγειες ΕΛΕΟΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Ο Afey έγραψε: #147 10-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo Kashmir: Έψαξα για gooch στο google και βρήκα αυτόν: o οποίος όντως θέλει ξύρισμα. Εγώ πάλι, πρέπει να μου έρθει θεία φώτιση για να ξυριστώ (στο πρόσωπο και στο κεφάλι) ωστε να καταπολεμήσω την βαρεμάρα μου. Tις γυναίκες και εγώ τις προτιμώ με τρίχες στο κεφάλι (μου αρέσουν πολύ και οι κόκκινες ή μωβ αντάυγιες ) Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Η riasam έγραψε: #148 10-06-08 15:23 Για μένα είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπω ξυρισμένους άντρες.... Φυσικά εννοώ να βλέπω ξυρισμένα πόδια,κεφάλια,στηθος.... Mπλιαχ.... Τα μούσια δεν με ενοχλούν,μ'αρέσουν κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Ο miv έγραψε: #149 10-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:10 Ο Valandil έγραψε: #150 10-06-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 22:31 Ο papas έγραψε: #145 09-06-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Το ''χερι'' του θεου να φανταστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 01:33 Ο nikosl έγραψε: #146 10-06-08 01:33 Σιγά μην θέλουνε και καρφάκια με ανταύγειες ΕΛΕΟΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Ο Afey έγραψε: #147 10-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo Kashmir: Έψαξα για gooch στο google και βρήκα αυτόν: o οποίος όντως θέλει ξύρισμα. Εγώ πάλι, πρέπει να μου έρθει θεία φώτιση για να ξυριστώ (στο πρόσωπο και στο κεφάλι) ωστε να καταπολεμήσω την βαρεμάρα μου. Tις γυναίκες και εγώ τις προτιμώ με τρίχες στο κεφάλι (μου αρέσουν πολύ και οι κόκκινες ή μωβ αντάυγιες ) Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Η riasam έγραψε: #148 10-06-08 15:23 Για μένα είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπω ξυρισμένους άντρες.... Φυσικά εννοώ να βλέπω ξυρισμένα πόδια,κεφάλια,στηθος.... Mπλιαχ.... Τα μούσια δεν με ενοχλούν,μ'αρέσουν κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Ο miv έγραψε: #149 10-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:10 Ο Valandil έγραψε: #150 10-06-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Το ''χερι'' του θεου να φανταστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosl Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 01:33 Ο nikosl έγραψε: #146 10-06-08 01:33 Σιγά μην θέλουνε και καρφάκια με ανταύγειες ΕΛΕΟΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Ο Afey έγραψε: #147 10-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo Kashmir: Έψαξα για gooch στο google και βρήκα αυτόν: o οποίος όντως θέλει ξύρισμα. Εγώ πάλι, πρέπει να μου έρθει θεία φώτιση για να ξυριστώ (στο πρόσωπο και στο κεφάλι) ωστε να καταπολεμήσω την βαρεμάρα μου. Tις γυναίκες και εγώ τις προτιμώ με τρίχες στο κεφάλι (μου αρέσουν πολύ και οι κόκκινες ή μωβ αντάυγιες ) Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Η riasam έγραψε: #148 10-06-08 15:23 Για μένα είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπω ξυρισμένους άντρες.... Φυσικά εννοώ να βλέπω ξυρισμένα πόδια,κεφάλια,στηθος.... Mπλιαχ.... Τα μούσια δεν με ενοχλούν,μ'αρέσουν κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Ο miv έγραψε: #149 10-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:10 Ο Valandil έγραψε: #150 10-06-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγά μην θέλουνε και καρφάκια με ανταύγειες ΕΛΕΟΣ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Ο Afey έγραψε: #147 10-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo Kashmir: Έψαξα για gooch στο google και βρήκα αυτόν: o οποίος όντως θέλει ξύρισμα. Εγώ πάλι, πρέπει να μου έρθει θεία φώτιση για να ξυριστώ (στο πρόσωπο και στο κεφάλι) ωστε να καταπολεμήσω την βαρεμάρα μου. Tις γυναίκες και εγώ τις προτιμώ με τρίχες στο κεφάλι (μου αρέσουν πολύ και οι κόκκινες ή μωβ αντάυγιες ) Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Η riasam έγραψε: #148 10-06-08 15:23 Για μένα είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπω ξυρισμένους άντρες.... Φυσικά εννοώ να βλέπω ξυρισμένα πόδια,κεφάλια,στηθος.... Mπλιαχ.... Τα μούσια δεν με ενοχλούν,μ'αρέσουν κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Ο miv έγραψε: #149 10-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:10 Ο Valandil έγραψε: #150 10-06-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo Kashmir: Έψαξα για gooch στο google και βρήκα αυτόν: o οποίος όντως θέλει ξύρισμα. Εγώ πάλι, πρέπει να μου έρθει θεία φώτιση για να ξυριστώ (στο πρόσωπο και στο κεφάλι) ωστε να καταπολεμήσω την βαρεμάρα μου. Tις γυναίκες και εγώ τις προτιμώ με τρίχες στο κεφάλι (μου αρέσουν πολύ και οι κόκκινες ή μωβ αντάυγιες ) Click για ανάπτυξη... AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
riasam Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Η riasam έγραψε: #148 10-06-08 15:23 Για μένα είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπω ξυρισμένους άντρες.... Φυσικά εννοώ να βλέπω ξυρισμένα πόδια,κεφάλια,στηθος.... Mπλιαχ.... Τα μούσια δεν με ενοχλούν,μ'αρέσουν κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Ο miv έγραψε: #149 10-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:10 Ο Valandil έγραψε: #150 10-06-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μένα είναι πολύ αντιαισθητικό να βλέπω ξυρισμένους άντρες.... Φυσικά εννοώ να βλέπω ξυρισμένα πόδια,κεφάλια,στηθος.... Mπλιαχ.... Τα μούσια δεν με ενοχλούν,μ'αρέσουν κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Ο miv έγραψε: #149 10-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:10 Ο Valandil έγραψε: #150 10-06-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aftiagouras: Απευθυνω ερωτηση σε ολες τις κοπελες: Το προτιματε τελειως αξυριστο, λιγο κουρεμενο, πολυ κουρεμενο, ή τελειως ξυρισμενο; για το '΄΄"-χερι-"΄΄' μιλαμε παντα... Click για ανάπτυξη... Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:10 Ο Valandil έγραψε: #150 10-06-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Κοίτα, λίγες ξέρω που να ασχολούνται. Το θέμα το θεωρούν ταμπού. Πάντως απο κάτι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κοπα Καμπάνα, νομίζω οτι το brazilian style θα ηταν το πιο κομψό, ιδίως σε πιο μελαχρινές. Τι συζητάω ο άνθρωπος... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως εννοεί πως θέλουν να είναι στους άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aftiagouras Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 18:42 Ο Aftiagouras: #151 10-06-08 18:42 Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για το αντρικο "χερι" λεω (για τις γυναικες ειναι αυτονοητο [αξυριστο δεν λεει] ) αλλα απ' οτι καταλαβα μαλλον αποφευγουν να απαντησουν... Υ.Γ: τα καρφακια ειναι καλυτερα απο τις ανταυγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:45 Ο miv έγραψε: #152 10-06-08 19:45 Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα...Ειναι απο τα σημεία που τα θέλω όπως τα κανε η φύση. Κι έτσι θα με δεχτεί και η κοπελιά...Σιγά μην κάνω τρεντουλιές σε τέτοιο σημείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:52 Η Krou έγραψε: #153 10-06-08 19:52 Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι γυναικες ομως ξυρισμενες ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:53 Ο djimmakos: #154 10-06-08 19:53 Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε ναι. Αν έχουν και τα δύο (χέρια..) τρίχες θα γαργαλιόντουσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 19:55 Η Krou έγραψε: #155 10-06-08 19:55 Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναφερομαι στο Αρχική Δημοσίευση από miv: Τη γυναίκα πάντως τη θέλω απαλή παντού. Αηδιάζω αφάνταστα όταν βλέπω γυναίκες ή κοπέλες με μουστάκια και τρίχα στο χέρι. Αυτό το..."όπως με έκανε η φύση" δε με ενθουσιάζει καθόλου. Click για ανάπτυξη... σεξισμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:36 Ο Afey έγραψε: #156 10-06-08 20:36 Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είναι σεξισμός, γούστο είναι, με την ίδια λογική είσαι σεξίστρια γιατί δεν σου αρέσουν π.χ. οι χοντροί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:39 Η Krou έγραψε: #157 10-06-08 20:39 Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και ποιος σου ειπε οτι δε μου αρεσουν οι χοντροι? α εγω προσωπικα δεν εχω τετοια κολληματα, σε ολους μπορω να βρω πραγματα που να μου αρεσουν και προσπαθω να ξεπερναω τα σεξιστικα στερεοτυπα. Το πρωτο βημα ειναι η αναγνωριση τους, απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι θελει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:42 Ο Afey έγραψε: #158 10-06-08 20:42 Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Indecisive2 mariel79 Magigi Alessandra Eliza Mary06 qwertyuiop George_dr Nick0007 Εριφύλη charmander iminspain _Aggelos123 Jocaste Alexia1 EiriniS20 Georgia110 harry akritas Memetchi Slytherin igeorgeoikonomo Vold TonyMontanaEse Φινεύς tsiobieman Αλκης Κ. nucomer hirasawayui Κορώνα Johnman97 Γιώργος - Κόρινθος Stelios725 Makis7 jul25 Manolo165 SlimShady giorgosp97 J.Cameron Viedo Xristinaqui kiyoshi panagiotis econ Γιουγκοσλαβος sofia.kp diamag χημεια4λαιφ Steffie88 No name Μάρκος Βασίλης Στεφανος56 jimis2001 Rene2004 jj! Stroka Kostakis45 Κλημεντίνη Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Idontknoww Intruder1 Lathy Pharmacist01 Bgpanos ΘανάσοςG4 American Economist Meow Monster Hunter KaterinaL Dimitris2001 KingOfPop Prak St11 luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Η Krou έγραψε: #159 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Αυτό το πράγμα του να πηγαίνει κάποιος τόσο κόντρα χωρίς κανένα λόγω στην πιο σοφή όλων -την ίδια τη φύση- δεν το κατάλαβα ποτέ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ποσο ευτυχισμενες μπορει να γινονται οι κοπελες οταν αγχωνονται και τρεχουν σε κεντρα αποτριχωσεις για να ειναι "τελειες"....και αν καποιες εχουν λιγο παραπανω τριχα τις αποκαλουν "μουστακαλου" και αλλα τετοια ωραια (ειχα στο γυμνασιο μια τετοια συμμαθητρια και πιστεψε με ηταν τραγικα αυτα που της ελεγαν και πρεπει να την τραυματισαν παρα πολυ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουνίου 2008 στις 20:46 Ο Guest 292010: #160 10-06-08 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Δεν είναι σεξιστικά πρότυπα. Είναι η εξελικτική πρόοδος μέσω της φυσικής επιλογής. Κάνουμε το είδος μας καλύτερο και τον εαυτό μας πιο ευτυχισμένο. Click για ανάπτυξη... Α...δηλαδη εσυ θα εισαι ευτυχισμενος μονο με ενα μοντελο ας πουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.