Tην πρωτη ερωτηση τη θεωρω λιγο ανουσια, γιατι παρερμηνευσες προφανως αυτο το οποιο ειπα. Και αυτο ειναι, πως προφανως θεωρω το χαρτι απο Νομικη πολυ δυνατοτερο απο το χαρτι των ΜΜΕ, σε περιπτωση που θες να ασχοληθεις αμιγως με τη δημοσιογραφια. Και αν κανεις μια ερευνα διαδικτυακα στο ιδιο συμπερασμα θα καταληξεις κι εσυ. Και "δυνατοτερο", επειδη λογικα θα ρωτησεις, προφανως οχι απο την αποψη της καταρτισης, η οποια και εν πολλοις δεν αποκταται προπτυχιακα, αλλα απο την αποψη του μετεπειτα αντικρισματος.
Οσο για τη δευτερη ερωτηση σου, η απαντηση εγκειται στο οτι στα ΙΕΚ καταρτιζεσαι. Δεν αναλωνεσαι σε 4 ετη ιστοριας, λογοτεχνιας και λοιπων μαθηματων που εχετε εσεις στο προγραμμα σπουδων σας, αλλα εξαρχης δουλευεις σε εργαστηρια, εκπονεις εργασιες και ερχεσαι πιο κοντα στο αντικειμενο με το οποιο θα ασχοληθεις μετεπειτα. Και αυτο μου φαινεται σωστοτερο υπο το πρισμα οτι στο πανεπιστημιο εξειδικευεσαι σε μια επιστημη, δε σε ενδιαφερει πια σε τοσο μεγαλο βαθμο η γενικη σου παιδεια, για την οποια πλεον φροντιζεις μονος σου. Κακα τα ψεμματα, ζουμε σε τεχνοκρατικη εποχη, οπου η εννοια της επιστημης αποτελει συχνα ευφημισμο. Συνεπως, αυτος ειναι ο λογος που θεωρω πως το ΙΕΚ σε προετοιμαζει αποτελεσματικοτερα για την αγορα εργασιας του 21ου αιωνα σε σχεση με την πανεπιστημιακη σχολη ΜΜΕ.
Η τριτη σου ερωτηση θα θεωρησω πως ειναι ρητορικη, αλλα να εισαι σιγουρη πως εχω αρκετα συγκεκριμενο πλανο στο νου μου.
Ελπιζω να σε καλυψα.