Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2023 στις 15:42 Ο Guest 691153: #1.201 05-11-23 15:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μπορει ξαδελφη να ειναι και πανω απο σενα .. δικιο εχει η θεια σου .. Click για ανάπτυξη... Δε μιλάω για μούρες και ανωτερότητα μιλάω για επίπεδο πτυχίου... Συγκρίνει το επιπεδο πτυχίου και την εργασία ενος βοηθόυ φαρμακοποιού με εναν πτυχιούχο χημικό. Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ασχετο... κανει καλη πιτα? Click για ανάπτυξη... Οχι. Δεν μας εχει φτιάξει κατι να φάμε παρα μόνο μια φορά, γιατι καβατζώνεται και τρώει απο μας καθε απόγευμα σαν βδέλλα,, Η γιαγιά μου η κυρα Μαριώ κάνει ωραίες τυρόπιτες, σε σχήμα σαλιγκαριού, αμα θες σου δίνω τα χριστούγεννα που θα κατεβει Αθήνα Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2023 στις 16:03 Η Alessandra Eliza: #1.202 05-11-23 16:03 Αρχική Δημοσίευση από BlackPenBluePen: Συλλυπητήρια Σου εύχομαι δύναμη και επιτυχία και σε εσενα και στην αδερφή σου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αρχική Δημοσίευση από BlackPenBluePen: σε ρωτάει φίλος/οικογένεια ή οικογενειακός φίλος για τέτοιες χάρες 99.99998% δεν θα πληρώσουν και θα σου τραβήξουν την κλασσική ατάκα "το κάνεις ως φίλη μου" Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια και το χειρότερο είναι ότι έχουν και με το παραπάνω... αν είναι κάποιος που ξέρω ότι δεν έχει από μόνη μου δεν θα ζητήσω χρήματα, αλλά με εκνευρίζει να πηγαίνουν κομμωτήριο/νύχια/ταξίδια να παίρνουν αμάξια κλπ και να παζαρεύουν τα ιδιαίτερα.. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 18:33 Ο Guest 198007: #1.203 26-01-25 18:33 Πως θα περιέγραφα ένα από τα αντικείμενα της σχολής μού: Η Δημοσιογραφία είναι εφαρμοσμένη τέχνη που αποσκοπεί στην μετάδοση των συμβάντων της δημόσιας ζωής, είναι το σημείο συνάντησης δεξιοτήτων όπως η ευγλωττία, άλλα και των επιστημών της Ηλεκτρονικής και της Επιστήμης των Υπολογιστών, καθώς και άλλων εφαρμοσμένων τεχνών όπως οι Γραφικές Τέχνες και η Φωτογραφία (Παπαθανασίου, 2025). Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 First Προηγούμενη 61 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 61 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μπορει ξαδελφη να ειναι και πανω απο σενα .. δικιο εχει η θεια σου .. Click για ανάπτυξη... Δε μιλάω για μούρες και ανωτερότητα μιλάω για επίπεδο πτυχίου... Συγκρίνει το επιπεδο πτυχίου και την εργασία ενος βοηθόυ φαρμακοποιού με εναν πτυχιούχο χημικό. Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ασχετο... κανει καλη πιτα? Click για ανάπτυξη... Οχι. Δεν μας εχει φτιάξει κατι να φάμε παρα μόνο μια φορά, γιατι καβατζώνεται και τρώει απο μας καθε απόγευμα σαν βδέλλα,, Η γιαγιά μου η κυρα Μαριώ κάνει ωραίες τυρόπιτες, σε σχήμα σαλιγκαριού, αμα θες σου δίνω τα χριστούγεννα που θα κατεβει Αθήνα
Alessandra Eliza Εκκολαπτόμενο μέλος Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 252 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2023 στις 16:03 Η Alessandra Eliza: #1.202 05-11-23 16:03 Αρχική Δημοσίευση από BlackPenBluePen: Συλλυπητήρια Σου εύχομαι δύναμη και επιτυχία και σε εσενα και στην αδερφή σου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αρχική Δημοσίευση από BlackPenBluePen: σε ρωτάει φίλος/οικογένεια ή οικογενειακός φίλος για τέτοιες χάρες 99.99998% δεν θα πληρώσουν και θα σου τραβήξουν την κλασσική ατάκα "το κάνεις ως φίλη μου" Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια και το χειρότερο είναι ότι έχουν και με το παραπάνω... αν είναι κάποιος που ξέρω ότι δεν έχει από μόνη μου δεν θα ζητήσω χρήματα, αλλά με εκνευρίζει να πηγαίνουν κομμωτήριο/νύχια/ταξίδια να παίρνουν αμάξια κλπ και να παζαρεύουν τα ιδιαίτερα.. Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 18:33 Ο Guest 198007: #1.203 26-01-25 18:33 Πως θα περιέγραφα ένα από τα αντικείμενα της σχολής μού: Η Δημοσιογραφία είναι εφαρμοσμένη τέχνη που αποσκοπεί στην μετάδοση των συμβάντων της δημόσιας ζωής, είναι το σημείο συνάντησης δεξιοτήτων όπως η ευγλωττία, άλλα και των επιστημών της Ηλεκτρονικής και της Επιστήμης των Υπολογιστών, καθώς και άλλων εφαρμοσμένων τεχνών όπως οι Γραφικές Τέχνες και η Φωτογραφία (Παπαθανασίου, 2025). Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 First Προηγούμενη 61 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 61 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BlackPenBluePen: Συλλυπητήρια Σου εύχομαι δύναμη και επιτυχία και σε εσενα και στην αδερφή σου... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αρχική Δημοσίευση από BlackPenBluePen: σε ρωτάει φίλος/οικογένεια ή οικογενειακός φίλος για τέτοιες χάρες 99.99998% δεν θα πληρώσουν και θα σου τραβήξουν την κλασσική ατάκα "το κάνεις ως φίλη μου" Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια και το χειρότερο είναι ότι έχουν και με το παραπάνω... αν είναι κάποιος που ξέρω ότι δεν έχει από μόνη μου δεν θα ζητήσω χρήματα, αλλά με εκνευρίζει να πηγαίνουν κομμωτήριο/νύχια/ταξίδια να παίρνουν αμάξια κλπ και να παζαρεύουν τα ιδιαίτερα..
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2025 στις 18:33 Ο Guest 198007: #1.203 26-01-25 18:33 Πως θα περιέγραφα ένα από τα αντικείμενα της σχολής μού: Η Δημοσιογραφία είναι εφαρμοσμένη τέχνη που αποσκοπεί στην μετάδοση των συμβάντων της δημόσιας ζωής, είναι το σημείο συνάντησης δεξιοτήτων όπως η ευγλωττία, άλλα και των επιστημών της Ηλεκτρονικής και της Επιστήμης των Υπολογιστών, καθώς και άλλων εφαρμοσμένων τεχνών όπως οι Γραφικές Τέχνες και η Φωτογραφία (Παπαθανασίου, 2025). Click για ανάπτυξη...
Πως θα περιέγραφα ένα από τα αντικείμενα της σχολής μού: Η Δημοσιογραφία είναι εφαρμοσμένη τέχνη που αποσκοπεί στην μετάδοση των συμβάντων της δημόσιας ζωής, είναι το σημείο συνάντησης δεξιοτήτων όπως η ευγλωττία, άλλα και των επιστημών της Ηλεκτρονικής και της Επιστήμης των Υπολογιστών, καθώς και άλλων εφαρμοσμένων τεχνών όπως οι Γραφικές Τέχνες και η Φωτογραφία (Παπαθανασίου, 2025). Click για ανάπτυξη...